Places where we go when we're grey and old.

2011-04-29 @ 21:05:44
Det är inte min topperiod just nu kan jag säga. Det mesta av glädjen jag känt tidigare har slagit om, och tillbaka och gett mig totala käftsmällar. Man kan inte må på topp varje dag, hela tiden. Och det accepterar jag till fullo, för just nu känns inte saker 100% bra.

Allt negativt som snurrar omkring & sker har fått mig att bli så himla obalanserad och osäker i det jag gör. Igår på ridningen till exempel fick jag känna på hur det känns att för första gången inte kunna kontrollera mina tankar & allt annat flams som fladdrar runt i huvudet. Det resulterade i en nästan avramling & ett ömt lår, och jag har nog aldrig kännt en sådan osäkerhet förut på hästryggen. Jag tar mig oftast an de utmaningar jag får, men nu har det varit för mycket i huvudet helt enkelt. Att man skulle välja jordens mest känsligaste häst gjorde inte saken bättre. Hästan märkte min osäkerhet direkt & var inte heller alltid så säker på hindrena som skulle hoppas. Det blev aldrig någon riktig balans.

Sen att ens vänner inte heller mår bra gör saken inte bättre. Jag lever för mina vänner, finns för dom & erbjuder dom min axel att luta sig mot om det så behövs, men även jag tar stryk av deras känslor och när besked de gärna inte vill höra når oss andra blir stämningen bara hemsk. Jag borde sitta här & vara glad, sommaren närmar sig med stormsteg & så även min födelsedag. Men det går helt enkelt inte att vara på topp just nu.

Det är inte heller bara min födelsedag som närmar sig, utan även ett annat datum som jag kommer att minnas för resten av mitt liv. Något jag aldrig kan sluta tänka på, då en stor del av mig inte längre vet vart den ska ta vägen på grund av det. Jag hade en gång en tröst & en axel att luta mig mot. Den axeln lutar ingen sig mot längre, och det är den tomheten jag känner just nu.

Jag tar en liten paus nu, för att samla tankar & reda ut all obalans. Finnas till för mina nära och kära & minnas det som var och som alltid kommer finnas inom mig.

Kommer tillbaka när jag har fått lite styr på allt flamsande.


bild från förr


Hey you

2011-04-26 @ 21:04:48Nu jävlar är jag äntligen klar med den där satans engelska analysen.
Kan dock inte fira riktigt än, då jag redan nu har fått ångest över om jag har glömt något. Det blir alltid så när jag lämnar in uppgifter. Hur rent och fint det än ser ut i word, så kan jag få tillbaka hela skiten med en massa röda markeringar överallt. Det har hänt, men oftast då är det småfel.. jävligt irriterande sådana.

 

Jag har haft ett underbart lov. Och vädret ska vi inte tala om hörni! Har kaninsäkrat hela trädgården, så snart kan vi börja ha Totoro lös, under uppsikt dock, men jag tror både han och jag kommer uppskatta det! Mammas fina blomträd har redan slagit ut, som ni kan se på bilden. Hatar egentligen att lägga upp sönderfokuserade blombilder. Alla lägger upp sådana, och hur nöjd man än kanske är med bilden så är det lika tråkigt ändå att titta på sådana bilder. Så ja, säkna inte med en massa blombilder igen på ett tag.

Totoro har föresten blivit lite bångstyrig, så jag överväger nästan att kastrera honom nu. Mamma ska ringa och prata med veterinären, för nu har han börjat sprattla och nafsa när han inte får som han vill, och sådant uppskattar inte jag.. Kan ju vara hormonerna, men det är heller inte så jävla najs med två jävla kulor hängades ivägen när man ska borsta honom dessutom. Sen brukar det alltid hamna skit där.. så det är väl bara att säga adjöss till dom :)

Blir inte så mycket mer nu, ska belöna mig själv med att spela lite the sims, SEN blir det bums i sängen!

My Wishlist

2011-04-24 @ 22:01:21

Om exakt två ynka veckor är min tid som ett barn totally, forever gone! Då blir jag la myndish & kan dra på mig partyklackarna when.evah.I.want.toh! och bara skaka min rumpa loss. Tyvärr är jag en av de första in my crue som fyller år, därför får jag vänta lite till, tills allt kan dras igång på riktigt! Men jag får agera mentor & lära mina lärlingar hur det skall hanteras! Dock fyller jag på en söndag.. och ska jag vara helt ärlig orkar jag nog inte dra ut på en söndag... ellerr?!

I  p r e s e n t   ö n s k a r   j a g   m i g :
bröstförstoring, handsprit som jag ska halsa, läpp-restylage, helkroppsmassage, leopardmönstrad klänning, Prada väska, en hund, Iphone 4, minst 7 one night stands, en jätte dildo, blonderingsfärg + löshår, Robert Pattinsons nummer, en resa till Los Angeles, 7 pack string, en Audi cab (eller två) och Hanna Montanas huvud på ett fat. ♥


Damn, nu måste min 30 miljoner kronors albino kanin med swarovski kristaller ha sin 24 karats pellets.
brb bitches!

Bulletproof

2011-04-24 @ 20:38:25Sitter här och gör absolut ingenting. Fast jo, nu kom jag på.. kan ju alltid skriva på min engelska analys.
Jamen dåså.. då ska jag inte sitta här och häcka..

b a c k   t o   w o r k . .

 


Sunny day

2011-04-24 @ 12:23:19

Har varit ute och hjälp mor att gräva ytterligare en rabbat. Totoro var också med och grävde lite, han var jätte duktig. Men sen tyckte han det blev för jobbigt och la sig istället i gropen för att rulla sig. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, har tagit en paus i engelska skrivandet.

Får väl spela lite sims kanske..

Sunny day på er!

Rymling. Igen.

2011-04-20 @ 12:51:30


Medan jag sitter här och oroar mig för min jävla sårskorpa på näsan så är den här krabbaten på rymmen. Herregud. IGEN hade han lyckats få loss kompostgallret, (hädanefter sätter jag tältpinnar överallt, så han inte kan putta bort det!). Jag blev helt seriöst hysterisk. Han var inte någonstans på tomten, och jag vet ju att han så väldigt gärna vill utforska utanför våran tomt, så det var bara att gå och leta.

Och mycket riktigt. Han ligger, alldeles chockad och flåsar under de nyplanterade granarna, inte så långt bort, men tillräckligt för att ha gjort honom rädd. Det ännu roligare är ju att de är precis vid vägen. Herreguuuud, ni anar inte hur orolig jag var för honom. Nu har han utegånsförbud. Ska gå ut och skälla lite till på honom. Det blir inga morötter idag. Nu ska han allt få förklara sig.

Tur att han är tjock och inte orkar röra på fläsket allt för länge.

i-lands problem numero uno.

2011-04-20 @ 12:13:08Håller på med ännu en tavla. (den ser bättre ut om man tittar på den åt rätt håll, så vrid på era huvuden!) Vet inte vad jag kommer ha den till, men nu fick det bli ett spontant, typiskt ansikte på den. Om ändå ctrl+z hade fungerat i verkligheten hade jag gjort ett annat ansiktsuttryck, men sånt kommer jag alltid på i efterhand, och jag orkar verkligen inte måla över den. För la göra en till råe!

Kan också berätta att jag sitter här med en gigantisk sårskorpa mitt på näsan, och imorgon ska jag på student, vilket betyder att det kommer bli omöjligt att täcka över den om jag nu inte har typ riktigt spackel i ansiktet.. Jag ska alltid råka illa ut inför sånt här, det är så himla typiskt mig alltså! Jag som precis blivit av med min andra förvuxna jätteinvandrare på hakan. :(

Kan någon be en liten bön för mig att skorpan försvinner under natten?
Annars får jag låtsas att det är det nya modet eller så..


Tea solves everything

2011-04-19 @ 19:36:00

Det blev en hyfsat knasig målning i alla fall. Ni anar inte hur länge jag satt och tänkte över alla skuggor och skit, fick göra om den där satans koppen minst 125 gånger. Nu ser det ju i alla fall lite ut som en kopp.. nästan... kommer säkert göra ändringar i den igen. Färgerna blev lite för ljusa också, kanske drar en lite gråare ton över skiten sen också..

Tänk att man aldrig kan vara någorlunda nöjd.

 


Just Chillin' Out!

2011-04-19 @ 18:55:06Kaninskiten har fått vara ute i sin förstorade rasthage heeela dagen. Han var nöjd kan jag säga när jag kom ut och skulle hålla honom sällskap en stund. Förut kunde man knappt ta på honom när han antingen gick i koppel eller var i komposthagen, då trodde han alltid att man skulle ta upp honom och då var det bara att skynda iväg. Men nu, mina damer och herrar kan man pilla och klia honom på baken hur mycket man vill! Han har blivit mer chill kan man lugnt påstå. Ögonen är fortfarande lika rinniga, har fått börja med salvan igen, men då den snart är slut blir det nog en sväng till veterinären igen, och det blir nog inte så kul för hårbollen..

I övrigt tror jag att han gått ner lite i vikt också, och det är ju finemang! Då blir nog veterinären glad vid nästa besök! Finns inte så mycket mer att berätta om honom nu.. Han äter sitt efterlängtade gräs nu.. sover och bajsar överallt som vanligt, och är bara allmänt söt.

Han har det gött!

P.s Snart ska jag och mamma börja kaninsäkra tomten. Täcka för alal rymlingshål och  stänga för vissa områden, så han kan springa helt fritt i trädgården! :)

 


Boring, boring, boring..

2011-04-18 @ 17:43:42Har inte så mycket vettigt att lägga upp. Fortfarande äckligt sjuk så ni anar inte. Försökte mig på att måla med mina nya akrylfärger, men det gick ju åt tjotahejti med det. Ska försöka ta tag i målningen lite senare och se om den går att rädda.. Så länge den inte är tillräckligt bra så visar jag den inte..

Som den tönt jag är så önskar jag att jag kunde spela sims.. har inte spelat på jag vet inte hur länge, och eftersom pappa uppgraderade datorn så var jag tvungen att avinstallera det. Nu vet jag dock inte om jag vågar installera det igen, eftersom mitt grafikkort antagligen måste uppgraderas det med.. och ska jag vara helt ärlig så vet jag inte om det innebär att det måste bytas ut eller bara.. uppgraderas helt enkelt. Man kan ju inte spela när det cpar heller...

DAMN. Ni anar inte vad jag lider när bloggen uppdateras med dessa helt onödiga inlägg. Men såhär får det bli.. tills jag är frisk.


Kanske klipper ihop en film på Totoro..
Nej nu ska jag gå på dass.

 


Sjuk

2011-04-17 @ 19:12:31
är så jäkla sjuk man kan bli. Näsan är bokstavligt talat igenproppad & jag har överdoserat nässprej, vilket gör att jag kommer att få sova med öppen mun i natt.. Inte kul alls. Har antagligen feber också, men så länge jag har min apelsinjuice så mår jag bra!

Uppdateringen får lida lite tyvärr, men kan nog bjussa på några kaninbilder senare.
Kram

Rokoko

2011-04-13 @ 17:00:42

Vi håller på med ett arbete i Kultur & Idé historian där jag & mina tjejor ska skriva om stilen Rokoko. Jag valde såklart att skriva om inrendningsstilen, för helt ärligt måste det vara den maffigaste stilen genom tiderna. Jag gav det ett försök till att måla en soffa i Rokoko stil, kan väl inte säga att bilden blev jätte bra, för jag är så jävla feg när det kommer till skuggor.. Dessutom är inte Akvarell det roligaste att använda sig av. Men så länge Lena blir glad, då får jag nog ett litet plus i kanten också. Målningen ser bättre ut om man står typ 20m ifrån, så gör det när ni tittar på den!

Ska försöka ta tag i mitt målande nu. Det står tre tomma canvas dukar här hemma och en oöppnad förpackning med akrylfärg. Dags att använda snart tror jag! Måste bara komma på vad som skall målas..


Big In Japan

2011-04-11 @ 19:19:51

Nej hörrni, jag borde skämmas. Så här jävla lat borde man inte få vara. Finns alltid något som behövs göras, men just nu har jag någon slags strejkt.. jag orkar verkligen inte göra ågonting! Det som står överst på listan är ju matten.. men ärligt, vem tar upp matteboken frivilligt bara sådär..? Inte jag i alla fall.. Jag orkar ens knappt sitta vid datorn, eller teven.

Haha, kan det vara åldersnojan som kommit på besök?
Orkar inte ens ta ut kaninen på en promenad.. eller jo, det måste jag nog. Det går ändå inget bra på teve ikväll, så då kan jag lika gärna vara ute med honom en stund.

Kan någon skicka lite kraft och ork till mig
? Vore jätte snällt. Och om någon kunde räkna lite matte åt mig, vore inte heller så fel. Bloggen får nog lida lite till. Behöver hitta lite inspiration!

C i a o !

(btw, översta bilden är en bild på mitt nya fina överkast till sängen som jag fick av mamma. En tidig födelsedagspresent, för att den var på rea. Me Love It!!)

fixar

2011-04-09 @ 21:16:02
Har precis installerat windows 7 på datorn. Fixar & Trixar lite, därav får uppdateringen få lida lite.

playsuit

2011-04-04 @ 18:42:42
Kan inte förstå varför denna lathet inte ger med sig!
Matte är prio ett för mig just nu, måste göra matte, kan inte sumpa det här, vill inte gå i sommarskola och tänker inte gå i sommarskola! Kan säga att jag under alla mina år i skolan aldrig fått IG på ett matteprov, jag har alltid lyckats komma undan med i alla fall G-, men nej.. andragradsekvationer in my ass! Antar att man får ge sig själv en smäll i fejan om man ska komma nånvart med det..

Efter skolan gick jag hem till min finaste Jacqueline, och sedan for vi vidare ner mot centrum där jag uträttade några ärenden. Skorna är inlämnade på lagning & jag får betala exakt 0kr för det. Zero, null, nulis, nadaaaa! Går dom sönder igen gräver jag ner mig i jorden & förbannar mig själv för denna hemska värld som inte ens har råd med lite kvalité. Well Well.

Det var en trevlig eftermiddag, & vi stötte på ytterligare en kär vän, och stannade och pratade en stund. Införskaffade mig bl.a. en simpel byxdress från Bik Bok, och ett gammalt hederligt linne från en second hand butik. Me like second hand! Dit ska jag pallra mig fler gånger!

Nej ni.. nu ska jag gå ut med kaninen & sedan ska det räknas matte.
Nu ska matte-Lena bli stolt över mig!


Helgsysslor

2011-04-03 @ 18:54:45
Även om vädret inte har varit på sitt bästa humör så har det varit en fin helg.
Lördagen var mer en sitta hemma och slappa dag. När mor och far kom hem hade de med sig akrylfärg och canvastavlor till mig av någon okänd anledning. Så nu antar jag att jag ska måla en tavla till dom som tack? Det var i alla fall väl behövligt då jag funderat på att köpa sådana färger ett bra tag nu.

Sedan var jag ute på långispromenadis med kaninen, och det uppskattades till hundra. Fick honom till och med att hoppa några hinder, om något ofrivilligt till en början, men sen sa det klick och då hoppade han till och med självmant några gånger fram och tillbaka. S n a r t   b l i r   h a n   s m a l  i g e n   h ö r n i !

Söndagen har jag & mamma spenderat i förrådet. Storstädning stod på schemat, och det var väl behövligt då det låg x-antal råttbajskluttar typ överallt.. Dock såg vi inte till några råttor/möss, vilket jag tackar gud för! Har jag berättat om att jag hittade en död råtta i Totoros foderlåda där inne btw? Det var i vintras, och jag var så jäkla nära att ta i den, då den smälte in tillsammans med all pellets.. Kan ju tala om att vi inte förvarar hans mat i förrådet längre. :)

Nu ska jag snart ut & ge prutten mat, sedan blir det lite förberedelser inför morgondagen!
P u s s   &   h e j !


Off the Chain

2011-04-02 @ 16:50:29
Det är nästan som att solen verkligen försöker pressa igenom sina strålar genom de här oäckt deprimerande molnen. Det är en fin lördag idag, även om den inte är den soligaste. Den här helgen måste jag tyvärr ägna mig åt skolarbete. Jag ska försöka bli bästa vän med matteboken ännu en gång, och jag tror att det kan lyckas. Kaninen är nöjd som vanligt, men jag är inte särskilt nöjd med honom.

Jag funderar verkligen på om det kanske är bäst att kastrera honom i alla fall. Det är inte så att han är jobbig, det är bara det att han är så otroligt kär.. han vill gärna inte stanna i buren när jag kommer och öppnar, och när han väl får skutta omkring på tomten, blir han helt crazy av all denna härliga doft hans fru lämnar efter sig. Kaninpluttar ligger överallt, och hon har till och med lyckats avreagera sig så kraftigt att det luktat kärlek överallt ibland.. och den kärleken är inte särskilt härlig att sniffa på ska jag säga er.. Om han blir kastrerad kanske han gör slut med henne, och då kanske hon sprider sin kärlek någon annanstans än just här..

Jag är rädd att han ska preja igenom kompostgallret om jag låter honom skutta där i sommar, och det vore så synd att bara låta honom va i buren & skutta på gräsmattan i koppel någon gång ibland.

Jaja.. jag får fundera lite till på det. Vad som helst kan hända, och livet kanske blir lite lättare när han får sin nya bur.. hm, I Hope.


RSS 2.0