Extremt rolig! :)

2008-07-28 @ 20:56:04


Såhär dålig humor har jag X'] Men visst är den söt?!

Katy Perry - I Kissed A Girl

2008-07-28 @ 16:18:20


Katy Perry - I Kissed A Girl

Wohoo, jag vann!

2008-07-28 @ 15:46:16

Idag när jag vaknade så fick jag höra att det låg ett paket till mej på köksbordet..
Jag sprang ner och blev typ överlycklig, jag brukar typ aldrig få paket. Det var från Egmont kärnar.. så jag tänkte att jag måste ha vunnit något. Sen kom jag på att jag sms.at in till tävlingar som tidningen OKEJ brukar ha, men jag kunde inte komma på vad jag tävlat om. Jag klämde och kände på paketet, men hade ingen aning om vad de kunde vara. Tillslut öppnade jag de, och då började jag skratta. Jag hade vunnit två tandborstar!! XD Wohoo!

Då kom jag på att jag hade sms.at in om att tävla om tandborstar ;) kuul. Nu ska jag borsta tänderna 24/7 med mina sprillans nya Jordan Design tandborstar. Den ena är blå med sebramönster, och den andra var grönrutig :] Fin Fint!

Skriver igen senare, Ciao!


Lördag

2008-07-26 @ 16:08:57

Den här värmen gör mig galen ibland.
När det är såhär varmt blir jag alltid trött och orkar inte göra någonting förutom att sitta o häcka vid datorn. Jag har inte så stor lust att gå ner och bada, för jag har ingen att bada med tyvärr. Min syster är hos min bror och katterna, den ena katten har blivit sjuk :( Jag hoppas verkligen att han blir bättre igen snart.

Jag hade tänkt att städa mitt rum idag, men det har inte gått någe vidare, det är faktist stökigare nu än vad det var förut och jag orkar inte göra något åt det. Jag får sitta här o vänta tills min syster kommer hem, så vi kan dra ner och badaaaa.. Om jag ska vara ärlig, så har jag badat 1 enda gång de här sommarlovet!!

Fy skäms! :]


Hemma igen!

2008-07-25 @ 21:56:46
Efter att ha suttit i evigheter i en varm bil känner jag mig nu tröttare än någonsin.
Det är aldrig kul att sitta i en stekhet bil i fleera timmar, och jag lovar att jag var på dåligt humör när det var dags att åka hem från göteborg. Men det har varit kul iallfall, även om det var typ 30grader och man typ dog. Dagen efter att vi kom till Göteborg så gick vi på Liseberg, och det var super kul. Jag åkte Balder för första gången (sist jag var i Göteborg så åkte vi inte Balder eftersom kön var typ kilometerlång!!), och så åkte vi den nya bergodalbanan Kanonen, den var hur grym som helst :3

Andra dagen gick vi på Universeum, det var väl sisådär, inte såå kul som jag hade hoppats på, men efter det gick vi på Liseberg igen (Vi hade sånt där 2dagars åkband)

Tredje (och sista) dagen shoppade vi, och jag köpte lite kläder och annat kul, jag kommer typ inte ihåg vad jag köpte XD
Så nu sitter jag här hemma igen, blablabla.. :3 skriver en annan gång, då jag har nåt att skriva om 8)

Byebye

På måndag drar jag till Göteborg

2008-07-20 @ 16:52:19

På måndag drar jag till göteborg.
På tisdag ska vi gå på Liseberg, jag och min syster och på onsdag ska vi gå på universeum. På torsdagen ska vi typ bara shoppa och på fredagen kommer vi hem igen :3

Jag vet att jag e dålig på att uppdatera, men jag har inte haft nåt intressant att skriva om helt enkelt :o

Ciao - Joss


Illustration; Audrey Kitching

2008-07-17 @ 15:46:25

Här kommer en till bild jag gjort, och ni ser nog vem det är? :3

Illustration.

2008-07-17 @ 15:43:38

Under två kvällar har jag suttit och knåpat ihop endel bilder med papper och penna. Här har vi ett av resultaten som jag är grymt nöjd med :)

Jag lägger ut fler sen.. :3

En liten pressent från syster.

2008-07-07 @ 00:58:24
Min syster kom hem för kanske en halvtimme sen.
Då hade hon med sig några pressenter till mej, två stycken prydnads nallar, söta små i blått o grönt. Lägger upp bild senare om jag hinner, (för jag borde verkligen ligga och sova nu! xD ) och en liten prydnads elva, som ni ser till höger. :) Väldigt fina grejor måste jag säga, dock vet jag inte vart jag ska ha dom. :/

"Ååh, svensk tv!!!" hör jag min syster säga i bakgrunden nu, hon har ju varit borta i tre veckor, så det är inte så konstigt att hon saknar svensk tv :)

Nu måste jag verkligen pysa, hinner nog inte lägga in bilderna på nallarna ;)

Puss o kram, ses på lördag <3

Sista kvällen dåra.. :)

2008-07-06 @ 22:38:10
Sista kvällen utan min syster & sista kvällen innan ridlägret..
Om bara någon timme kommer syster hem, och då blir allt som vanligt igen, blablabla. Men fyfan va skönt de ska bli o åka bort imorgon! Idag åkte vi och kolla vart ridlägret låg, det kändes väldigt konstigt när man bara sett stallet o hästarna på bild förut. Men jag såg bara en av hästarna, buhuu.

Nu ska jag checka min packning så att jag har med mej allt, och sedan ska jag platta mitt lockiga hår och sörja och ta farväl av min fina hårspray som jag inte kommer ta med på lägret :'3 haha, det skulle inte se klokt ut om jag stod o tuperade håret på mornarna när man ändå ska ha en hjälm på sig som plattar skiten..

Jaja, SES PÅ LÖRDAG IGEN!

KRAM - Joss <3

Vacker..

2008-07-05 @ 19:00:34

Hittade denna underbara låt på min gamla dator och var tvungen o visa. Den kanske är gammal, men den är fortfarande lika bra och jag kan inte sluta lyssna på den! 
Flipsyde - Happy Birthday

Lördag

2008-07-05 @ 18:45:20

Idag har jag mest förberett mej inför ridlägret på måndag..
Jag fixade i Sarahs skåp i stallet, eftersom hon vart så snäll o låtit mej ha mina grejer där ett tag. Men nu tog jag hem dom, allt ska tvättas. Jag satt o skrubbade rent ridskorna o fixade de sista till packningen.

Jag får inte glömma att idag är de...
SCRUBS maraton! :D <3 Vem ska inte titta liksom? Från klockan 18.00 idag, på 6.an visar dom baara Scrubs.. rawr.. me liek :3  Nu måste jag njuta av den sista kvällen utan min syster, hon har varit i england i nästan 3 veckor nu. Hon får gärna stanna där lite till, för de har varit otroligt skönt utan henne, haha!

Laddade också ner lite nya brushes för ett tag sedan..
Ögon och smink (ögonskugga) så nu har jag suttit och knåpat ihop lite snygga bilder som ni ser här nere :3 


Smosh - Teleporting fat guy

2008-07-04 @ 19:47:36


Gash! Jag älskar dessa människor! Se och njut!

Snart bär det av..

2008-07-04 @ 19:10:50
På måndag åker jag och min kompis Sofie till Rosenhillsgård. Där ska vi spendera 5 dagar och bara tänka på hästar & fjolla oss. Det betyder att jag inte kommer kunna blogga någonting, n a d a ! Men var inte ledsna för det, jag dyker upp sen igen ;) och det är ju faktist inte måndag ännu!

Ciao!


Fix o trix i PS

2008-07-02 @ 01:47:50
Laddade ner lite nya brushes till PS.
Den här gången blev det smink och grejs som ni kan se, så när man har tråkigt på nätterna kan man ju göra såhär :) Fett skojsigt. Som ni säkert kan se så görs bloggen om för fullt, och det är vääldigt rörigt just nu.. men de ska fixas så fort som möjligt!
 


RSS 2.0