Ett stort NEJ till Vista!

2009-09-25 @ 21:32:58
Ojojojo, hur ska detta gå?
För cirkus några månader tillbaka, tidig vår om jag inte minns fel, så köpte jag ju en ny dator.. Hp pavilion.. Jag var kär, älskade den över allt annat. Nu har det dock vänt helt och hållet.. Datorn är inte ens ett år gammal och har redan kraschat samanlagt 3ggr? När man spelar sims så har den mage nog att strula till det för mig, grafikkortet är en stor besvikelse, och datorn är inte heller vänlig nog att vilja ta emot min webbkamera eller installera min mp3 programvara.

Den som sa att Vista skulle vara bra hade jävligt fel. Antingen är det just min dator det är fel på, eller så är alla vista verisioner helt puckade? Jag har sökt omkring på nätet och hittat personer med exakt samma problem som mig, det är sjukt.. Här har jag sparat ihop i nästan 7 månader till min dator & sen visar det sig vara rent skit jag har köpt?

Min syster hade rätt, Vista suger, hon har själv en Mac dator.. synd bara att dom ska vara så överdrivet dyra....? Jag har fan ingen lust längre!

KÖP FÖR FASIKEN INTE VISTA!  jävla skit, jag ska stämma människan som kom på Idén med Vista...
Nej nu har jag ingen lust att uppdatera mer!



UPDATE: Nu har jag pratat lite mer far och mor, och eftersom att jag har garanti på datorn så ska jag antagligen lämna in den & klaga, och förhoppningsvis få en ny eller så ber jag om att få pengarna tillbaka och köper mig en ny dator när nya Windows 7 kommer ut i oktober! (Y)


snaaaart

2009-09-24 @ 20:38:01
Ååh, hej och hå..
Idag känner jag egentligen inte alls för att blogga, har ingenting i skallen som behöver skrivas ner. Den här dagen har varit soft, skolaa, plugg, fotouppgift + lite intjänade pengar. Kan det bli bättre?

JO ABSOLUT! Nu sitter jag här och bara längtar, för det är mindre än en månad kvar tills det är återträff med tjejligan igen. Åh herre min gu... hur ska jag överleva? WOAAH vad jag saknar mina korvar! Återträff med käk & Bio, som nu blivit en tradition (?) Förra året var vi och såg Twilight tillsammans, iår blir det New Moon. ÅÅH 20e november NUU!


imorgon blir det mer uppdatering!


Draft: Sept. 21, 2009

2009-09-21 @ 19:01:27


Det blir en finfin bild på Joss dårå. 100 år sedan något
sådant här händer haha. Jag har precis upptäckt
att jag inte har ett enda jävla plagg att ha på mig,
allt i garderoben känns så 'ohno, I don't know what!'.. fast..
..man kan ju alltid gå naken?


Ska satsa på en ny header or maybe en helt ny design?
Den jag har nu känns så 'icke-jossig' så ni får ignorera den just nu.


En liten dans från oss..

2009-09-20 @ 14:13:00


Det var typ såhär det gick till på rasterna i Lillhagaskolan förut!
Jag, Jaccie, Mari, Tyra & Jossan.

OBS, titta inte om du har fobi för naket..


Happy

2009-09-20 @ 12:38:44

Snacka om att jag blev ganska så överaskad när jag såg denna raring stå nedanför min säng och glo upp på en precis nyvaken Joss. Direkt när hon fick syn på att jag var vaken la hon sig ner på rygg och började gnyla o tjoa sig så som hon alltid gör när jag är i närheten.. "ååh, klia, klia, klia, kliaa, kliaaaaa".

Det var en väldigt trevlig dag med Happy, hon var glad, jag var gladare, vi gick på promenad, gosade, tittade på teve tillsammans, hon sov, jag åt, hon tiggde & hon fick hur mycket kramar som heeeelst från mig, Iiih vad jag tycker om den hunden alltså! :)






Musik just nu..

2009-09-20 @ 12:19:55

A Fine Frenzy - Almost Lover



Sia - Breathe Me




Draw with me..

2009-09-14 @ 18:36:37


Detta klipp skickade en vän till mig och jag blev helt....
ja, jag vet inte vad! Den är så underbar men samtidigt så himla
sorlig så det inte är sant! Jag vet inte om jag vill riskera att se den
någe mer, för man vet aldrig när kranen kommer börja läcka.
Den är iallafall värd att se, det är bara jag som är lite (!!!) blödig av mig.


MTV VMA

2009-09-14 @ 18:30:13


Inatt kunde jag inte stanna uppe på se på MTV Video Music Awards, men jag bölar inte för det. Har nu sett klipp och en massa bilder från galan & har lite blandade känslor om den. För det första var ju han Kayne West typ helt knorrig i bollen när han gick upp på scnenen och förstörde Taylor Swift's moment. Usch på dig Kayne!! Sen blev jag typ helt crazy när jag såg nya New Moon trailern, 20e november kommer betyda så enormt mycket för mig, inte bara för att jag ska se en helt underbar film, utan det blir också återträff med gamla klassgänget igen! <3 Nu var det några månader sedan vi alla var samlade, men nu känns det bra att tänka på att vi kommer att träffas snart igen. I miss you! :)

 


Inge mer Pixie dåe..

2009-09-11 @ 19:08:05



Det blir visst ingen mer Pixie hemma hos oss iallafall,
över ett år sedan jag såg henne för första gången & jag saknar henne
så. Nu bor hon hos en annan familj och jag lär aldrig se henne
igen. Usch och fy hur det ska behöva vara...


Tjohihahaö

2009-09-07 @ 20:21:52


Det får bli en supersnygg bild från i somras. Puss och hej!


Ja hej här sitter jag och tittar på Tinas Cookalong.

Har precis gjort klart läxorna för idag och ska förbereda mig inför en lång skoldag imorgon, sömn är typ det som jag är i behov av mest just nu.. Nog för att jag sov i helgen en hel del, men det är ju inte klokt vad slutkörd man blir av ett hårt idrottspass med en sån där pall som man ska upp och ner på hela ti'n. Svetten rann & pulsen stod på 180slag i minuten.. Jisses!

Tjoherre gud, nu tror jag att jag ska se vidare på Tinas skills i matlagning & sitta här och wina över att jag inte har något vettigt att skriva om i bloggen. Tjolahej! :)

Uppdejttt..

2009-09-05 @ 19:22:32

Tjohej i skolådan!
Jag heter Josefine och jag har inte varit särskilt snäll med min uppdatering. Det är jag aldrig föressten. Höhö.. Denna helg blir lugn för min del, ska vara hemma och gråta till Forest Gump & äta mig fet på de tacochips som finns kvar sen igår. Det händer inte alls mycket i mitt liv, jag går i skolan, läser läxor, sover, går i skolan, läser läxor, sover.. osv & därför får bloggen lida ganska rejält. Men det gör inget, nono!

Idag agerade jag stylist till min syster, hon är ute på krogen minsann & jag blev tillfrågad att styla hennes hår + make, oh lala vad kul! Sedan har jag bara suttit här i mitt ensamma rum och klickat runt på lite hemsidor & spanat efter lite höstplagg att fylla min garderob med, nu är det ju inte alls långt kvar till studiebidraget(!!)......

Aja, ha det gött, för det ska jag!



RSS 2.0