Lördag hos bror.

2008-03-29 @ 23:05:32
H e l l u !
Idag har jag tillbringat den mesta tiden hos min bror eftersom min att syster har haft tjejmiddag. Jag och mamma åkte och handlade hamburgare på Max och sedan åkte vi till bror o åt medans vi spelade bingolotto. Jag passade som vanligt på att mysa med katterna extra mycket, men det var bara Ludde som hade lust att ligga i mitt knä. Nu ska jag tillbringa kvällen vid datorn och hoppas att någon rolig loggar in på msn.

Juste, inatt får vi inte glömma att ställa om klockorna till sommartid! ;)

image100

Godnatt. :)

2008-03-29 @ 00:36:29

G o d n a t t   a l l i h o p a !
Nu har jag suttit uppe en lång stund, dags att gå o lägga sig? Njaa, inte riktigt än för min del. Jag gillar att sitta uppe på nätterna o jag gör nog det ett tag till :) De e ju trots allt lov! 
Dom sista detaljerna på bloggen är iallafall klara, Linnea var snäll o hjälpte mig med de. ( t u s e n  t a c k < 3 )
Ni får väldigt gärna säga vad ni tycker om bloggen :)

God natt <3


Tini <3

2008-03-28 @ 18:46:33
image94
T i n i .
Den här bilden tog Linnea dagen då vi färgade mitt hår,
och Tini blir ju alltid bra på bild, därför får han vara med på min blogg :)

Ni kanske undrar, men Smulan då?
Smulan e inte så lätt att få tag på i buren och vi orkar inte springa
efter henne, hon vinner ändå  :o
Men någon gång ska vi få tag på henne!

Bloggen klar!

2008-03-28 @ 16:16:00
image88
N u  ä r  b l o g g e n   ä n t l i g e n   k l a r !
Linnea satt uppe hela morgonen och fixade med den, ett stort tack ^^
sedan finns det några småsaker som måste fixas, men annars
är den så gott som klar!

Bloggen renoveras!

2008-03-27 @ 23:56:00

H e j s a n !
Under en tid kommer bloggen kanske se lite rörig ut, min kära vän Linnea ska
fixa den & jag hoppas att det kommer bli bra, eftersom jag ledsnat lite på
det gamla utseéndet. Men det ska antagligen gå i vitt o rosa, mer får ni
se när den är klar :) Jag meddelar er då

/ Joss


Bilder från fotoprojektet.

2008-03-27 @ 19:42:13
B i l d e r   f r å n   f o t o p r o j e k t e t ,
Här är några av bilderna från fotoprojektet. Jag vet inte riktigt vad linnea ska göra med dom, men jag hade tänkt använda dom till bloggen lite senare. Ni får väl själva säga vad ni tycker :) Det är inte heller världens bästa kvalité nu när jag laddar upp dom här.


Linnea e på G att photoshopa bilderna till de nya utseéndet på min blogg. (:


 

image89  image90image91


Måndag hos linnea.

2008-03-24 @ 22:44:51

H e j s a n !
Jag som lovade att lägga ut bilder på mitt nyfärgade hår har nu bestämt mig att inte göra det. Det blev ingen stor ändring eftersom min mamma förbjöd mig att färga mitt hår, men jag sket i vad hon sa.
Hon sa att jag skulle klippa mig först, men det sa hon typ igår kväll när jag sa påminde henne om att jag skulle sova hos linnea, hon fick ryck kan man säga, hon tyckte verkligen inte att jag skulle färga håret helt plötsligt bara sådär -.- jag hade iallafall planerat det i flera veckor, så jag färgade det ändå, det är rosa som förut.

Men för att ni inte ska bli allt ledsna så har jag en jätte bra film ni måste se, min syster skickade en länk och jag o linnea blev helt klart kära i filmen med detsamma! :D
Den är verkligen underbar & det måste verkligen ha tagit lång tid att lära sig allt detta :)
Jaja, nu ska jag inte skriva mer, nu ska ni får se den istället ^^


http://www.youtube.com/watch?v=UOQ5kn8YS8k&eurl=http://perezhilton.com/

Kladdig kaka.

2008-03-23 @ 19:09:45
image79

H e l l u ! <3
Jag och min syster blev sugna på att baka lite, och jag var så
himla sugen på kladdkaka! Smaskigt värre!
:D

Söndag

2008-03-23 @ 14:34:01
H e j s a n !
Idag är det ännu en söndag. Lite trist och tråkig, som söndagar brukar vara. Men däremot imorgon ska jag dra till stan med Linnea & några till. Vi ska köpa lite saker inför fotoprojektet, och när vi kommer hem igen ska mitt hår färgas. Det blir väl som förut, rosa lugg, men med en liten förändring. Det kan ni få se imorgon!

Jag har också funderat på att bloggen sak få sin förändring också. En annan färg, men "temat" kommer fortfarande vara Tini & Smulan. Vi får se hur det kommer bli, allt är inte färdigplanerat.

Hej så länge <3

Glad Påsk!

2008-03-22 @ 16:06:02

H e j s a n !
Jag har inte bloggat på ett tag nu, eftersom jag har haft ganska mycket att göra. Men nu är det äntligen påsk och det är väl härligt? Igår vaknade jag av att det snöade som tusan! Riktigt ordentligt  menar jag då.
Nu är jag faktist riktigt trött på vintern, kan inte våren komma & stanna den här gången?!
Jaja, jag ville då mest bara hälsa alla en glad påsk och hoppas att ni får det trevligt :) Jag har än så länge fått ett påskägg, men man vet aldrig om det kommer fler, dessutom har vi ett jääättestort ägg som hela familjen delar på.
.

image78
G l a d  p å s k ! <3

Söndag

2008-03-16 @ 17:19:30
Hejsan allihopa!
Idag är det söndag, härlig inte sant? ^^ Jag är iallafall på jätte bra humör idag av olika anledningar, första anlledningen är att jag är ledig på tisdag! ( JÄÄII ) och då kommer min söta kompis Sofie hem till mig. Andra anledningen är att jag & Linnea håller på med ett fotoprojekt, jag kommer inte säga exakt vad det är, men ni image77kommer få se bilderna på lovet antagligen.

Jag beställde hem lite kläder från H&M. Haleluja för att kläderna kan komma till en själv istället för att man kommer till dom! Jag är inte så mkt för att shoppa, men kläder är alltid kul :)
Den här klänningen som ni ser på bilden är en av dom jag beställde hem, och jag måste bara säga att jag tkr den är ursnygg, min mamma frågade mig "varför ska du ha en sådan" jamen, varför inte liksom? ;D Den kostar 129:- och finns som sagt på H&M.

Härligt med helg! :)

2008-03-14 @ 17:18:49

Idag hade jag en ledig dag, vilket var otrooligt skönt! Även om jag inte sov särskilt länge så kändes de bra att vakna o känna sig utvilad.
Och det bästa av allt, det är fredag idag! Vem gillar inte fredagar? Jag ska nog inte göra något särskilt idag. Kanske titta på tv och bara softa, eller blogga lite :3
Jag har lite svårt att komma på vad jag ska blogga om, men jag funderar på att tipsa lite mer, inte bara om tråkiga saker, utan vardagliga saker osv. Jag menar, det är väl inte kul att bara läsa om allt tråkigt som händer varje dag i mitt liv? haha. Jag vet att det inte är så många som läser min blogg, eller jag har ingen aning, men jag gillar att blogga iallafall. Det håller mig sysselsatt och är faktist ganska underhållande :)

Jag bloggar lite senare idag igen, men tills vidare ha de bra :)


Prao imorgon.

2008-03-02 @ 19:34:33
Hellu allihopa.
Imorgon är det måndag och jag ska praoa. Jag är själv lite besviken på min praoplats, jag hade helst av allt inte velat praoa överhuvudtaget, men de är tydligen ett måste när man går i 8.an. Vid lunch ska jag och min kompis gå raka vägen till min skola och ta ett allvarligt snack med syv. Man ska väl inte behöva praoa på en plats man fruktar mest av allt? Jag och min kompis hade sett fram emot att få jobba tillsammans, men vi blev satta på två olika platser. Jag är grymt arg vill jag lova, det jag fruktar mest är att praoa själv eftersom jag har det svårt i vissa sociala situationer, jag får ångest och mår illa och så ska man väl inte behöva känna på sin praoplats?
Jaja, vi får hoppas att det löser sig vilket jag tvekar lite att det kommer göra, våran syv är nämligen svår att övertala
och hon tycker alltid att det är hon som har rätt.
Men jag får väl bita ihop om det inte går för sig och stå ut en hel vecka själv. Ni andra får ha det så bra iallafall,
Hejdå <3

Shopping i Södertälje.

2008-03-01 @ 16:07:59
Hejsan alla glada människor.
Idag var jag och familjen i södertälje och shoppade lite grann inför skidsemestern. Vi ska ju   åka till sälen om en vecka och jag var i behov av ny skidjacka. Jag köpte en jättesnygg   skidjacka på Stadium. Helt i min smak. Som ni ser på bilden så är den lite rosa, i   knäppningen och på innersidan. Det passar perfekt till min rosa lugg! Haha! 


Jag köpte också en bok som jag också vill tipsa er andra om. Den heter "Systrat i Jeans - tredje sommaren".  Den är skriven av Ann Brashares. Jag har ju inte direkt läst ut hela boken, men jag tipsar er att läsa den första boken! Den har fått väldigt bra kritik och jag älskar den. Man blir verkligen rörd av den, och det är verkligen piss när den tar slut vill jag lova. Systrar i Jeans finns också på film, men bara första boken, vilket jag tycker är ganska synd. Den gick på tv för inte så länge sedan och den är faktiskt också ganska bra. Men jag föredrar nog böckerna mer än filmen. På bilden nedanför ser ni böckerna som jag har just nu, jag vet att det finns en fjärde bok, men jag ska köpa den efter att jag har läst ut trean.
image60

Jag hoppas ni läser dom :] Nu måste jag tyvärr kila, men ha det så bra Hejdå <3

RSS 2.0