Seegt..

2008-08-31 @ 18:02:22
Helgen har varit ganska seg,
har inte gjort så mkt annat än att se på "Hogan knows best" på mtv. Vi har köpt en platt-teve, typ asstor så de är en liten anledning till varför jag kollat så mycket på teve. Sen har det inte hänt ett skit. Hade ju tänkt att åka till en kompis som jag inte träffat på ett bra tag, men det blev inte av.

Såg P!nk's nya musicvideo "So What" på Mtv och jag tyckte den var grymt bra, så jag bjuder på den idag så ni också får se den. Så får ni väl säga själva vad ni tycker om den.




Jahopp, så var det skola igen imorgon. Jag har 40st glosor som jag måste plugga in i mitt huvud till på onsdag, och sen måste jag gå och oroa mej för skolfotot som också är på onsdag. bläblä! Jag hatar skolfoto..
Alla är ju tvungna att fixa till sig lite extra o puffa till håret o blablabla "hej jag är snygg11!!" Jag har ingen lust att anstränga mej för att jag ska se bra ut på skolfotot, det blir ju roligare om 50 år när man tittar i skolkatalogen, då har man ju något att skratta åt! :) Grr säger jag bara!! : D

Om drygt 50 minuter ska jag och mamma spela bingolotto, hoho!! Så det är bäst att jag bättrar på sminket för att jag ska se bra ut i teve soffan. *Host*
Ciao!!

BFMV - Suffocating Under Words Of Sorrow

2008-08-29 @ 16:46:45
Kan inte komma på något vettigt att göra, så jag sitter här o lyssnar på  musik på hög volym. Finns det något bättre än det egentligen? Speciellt när man känner sig nere, då vill man bara stänga in sig på sitt rum o höja volymen till max! Visste inte riktigt vad jag skulle välja för låt, men de fick bli en BFMV låt. 

Enjoy!


Tjooobree.

2008-08-29 @ 16:26:57
Skönt att det äntligen är fredag!
Idag hade vi bara tre lektioner, vi hade ingen slöjd och ingen engelska, så jag åkte hem strax efter lunch. För några dagar sedan började jag läsa boken "Linas kvällsbok" och jag har redan fastnat för den. Den är så mycket bättre än filmen, men jag var tvungen att lägga den ifrån mej så att jag inte skulle läsa ut den på direkten. Nu sitter jag här och ska försöka hitta på nåt kul att göra. Vi får väl se om jag kanske tar fram papper och penna och ritar något..

See ya!

Slitet hår

2008-08-25 @ 19:03:31
På onsdag, ska jag äntligen gå och klippa mig!
Jag är så sjukt trött på mitt slitna hår, har inte klippt det på ett bra tag, och efter all hårspray som jag använt (+att jag tuperat det mycket) så märker jag att mitt hår inte alls mår bra!! Det är inte förens nu jag inser hur jävla dålig kvalité mitt hår är. Det är jätte torrt och topparna är jätte slitna.. så jag hade då tänkt mig för att förändra det lite, jag ska försöka sluta med mitt tuperande, för snart kommer mitt hår att trilla av, det kan t.o.m jag känna nu.

Jag hade också tänkt att göra ett uppehåll med mitt färgande också, jag hittade en hårfärg sist som inte var så starkt för håret, som dom flesta andra hårfärger brukar vara. Min syster blonderade ju sitt hår ganska mkt (minst 3ggr), och tillslut blev de så slitet och torrt att de föll av så fort man drog händerna genom håret, så hon klippte av det. Jag vill verkligen inte att det ska hända mig, så jag lär nog aldrig mer blondera mitt hår. Om jag vill ha annan färg i håret (ex rosa slingor som jag tänkt på) så ska jag nog köpa lösa slingor istället. Resultatet får ni kanske se på onsdag ;)

På onsdag morgon ska jag till doktorn också, eftersom min stortå inte vill bli bättre och de gör svinont om jag går länge (vilket jag märkte när jag skulle gå till tåget i morse). Så jag lär missa några lektioner, men det är säkert inget viktigt 8'>

Ciao!

WOOH

2008-08-24 @ 00:15:08

Dagens bild blir på söta Hanna Beth.
(som förövrigt fyllde år igår!!)
Congratz!

Nu är jag en fattig kvinna.

2008-08-23 @ 15:23:26

Idag har jag varit duktig och stigit upp klockan halv tio, jag kände att jag var tvungen att följa med mina päron och handla i Eskilstuna. Jag var i stort behov av nya Converse (eftersom mina andra knappt har någon sula kvar ) och eftersom mina favvisbyxor (som jag haft i typ 3år nu) gått sönder i röven 2ggr nu så kände jag att jag var värd ett par nya Jeans att ersätta dom gamla favoriterna. Det blev ett par Levi's Jeans för 899kr, sjukt snygga! Så nu är jag en fattig kvinna, har bara kvar drygt 100kr i plånboken som jag kände för att spara.

Vädret har varit toppen, och jag är inte så deppig längre. Har bara lite träningsvärk i typ hela kroppen från gårdagens Kick off med skolan, ganska kul om jag ska vara ärlig, och vårat lag som jag var med i ligger bra till, så vem vet, vi kanske vinner :] Det får vi reda på på måndag. Nä nu ska jag gå o vila min stackars ömma kropp :3

Ha det bra!


Första dagen på sista året..

2008-08-21 @ 22:50:07
Vad ska man säga? När jag kom till skolan kändes det faktist som att vi aldrig haft något sommarlov överhuvudtaget, det har gått så fort, och jag gillar inte när loven går fort. Jag ser inte fram emot att det här året ska ta slut. Jag går i 9.an o det är sista året med människorna som man har delat nästan hela sin uppväxt med. Det känns förjävligt att behöva säga hejdå till sina klasskompisar när tiden väl är inne. Men ändå, så är det ett år kvar, och jag får försöka att inte tänka på det så mycket. Men hur fan ska det gå? bläbläbläblä..

I skolan gjorde vi inte så mkt, pratade om schemat och vi fick nya skåp. Jag fick mitt efterlängtade överskåp, äntligen! Sen hade vi tävlingar, klasser mot klasser, där man fick en lista på saker som man skulle leta upp och ta med till gympasalen (där vi skulle samlas). Jag, Sarah och Jaccie åkte och hämtade ett bildäck och kaninbajs. Jag var tvungen att hålla i bildäcket medans Sarah skjutsade mej på sin cykel, snacka om att hela min högerarm vart helt slut efter det. Men våran klass vann tyvärr inte (DAMN!!) :] Haha.

Imorgon ska vi ha kick off, med bad och jag har glömt bort att göra iordning min matsäck, därför ska jag nu gå ner och göra det innan jag går och lägger mig så jag slipper stressa ihjäl mej imorgon. Vi får se om det blir skoj..

ha en bra kväll.

Papa Roach - To be loved

2008-08-19 @ 19:51:23
Sitter här och har precis städat klart mitt rum ( hurray ). Så nu förtjänar jag lite tid framför datorn. Bjuder på en av mina favoritlåtar. Papa Roach - To be loved.

Enjoy people!



Sool!

2008-08-19 @ 15:29:37
Fasiken vad bra det känns med lite sol nu, även om jag borde vara allmänt depp för att skolan börjar på torsdag. Men ärligt så känns det ganska.. skönt.. att skolan börjar igen, så man har någonting att göra på dagarna, inte för att jag direkt ser fram emot att gå upp klockan 6 på morgonen, men det ska bli kul att träffa kompisarna igen. :)

Idag vaknade jag av att mamma ringde och sa att massa gubbar skulle komma och fixa lite grejor i huset. Vi har haft besiktning på huset och dom hittade tydligen endel fel som var tvungna att fixas idag.. och jag var tvungen att gå upp klockan 10.. eller mamma tyckte de. Jag drog snabbt på mig lite kläder, men sen la jag mig i sängen igen. Jag kunde ju lika gärna gå upp när dom ringde på dörren haha. Men nu känner jag mig ganska pigg faktist, men rastlös. Jag ska nog städa rummet lite, och sen ska jag börja packa skolväskan så man har det gjort och slipper stressa ihjäl sig på torsdag.

Tack och hej :)

Bert Ljung :)

2008-08-15 @ 00:57:33


Hur länge sedan var det egentligen Bert gick på teve egentligen? Jag köpte Bert serien för inte så länge sedan, och jag kan inte sluta titta på avsnitten, dom är för roliga och Bert är typ min nya idol :) Vem gillar inte Bert liksom, de här klippet är ett av mina favoritklipp, Enjoy!

Imorgon

2008-08-14 @ 23:26:44
Imorgon ska lilla morgonpigga *host* josefine gå upp tidigt för att pallra sig till stallet. Kunde lika gärna göra sällskap med några kompisar som skulle dit när jag ändå ska rida Pepsi. Jag kommer typ vara dötrött när jag kommer hem, och kommer antagligen gå direkt och lägga mig, men vi får se om det blir någon uppdatering. Det blir antagligen 'jobbahäckenavsigtillsmandör' i stallet, o sen 'ridaarsletavmigtillsdetbörjarbrinna' så som det brukar vara vanliga dagar i stallet haha.

Nu ska jag fortsätta se på Scrubs & sen ska jag försöka att gå och lägga mig INNAN klockan halv tre imorgon.. så jag orkar mig upp imorgon.

Ciao

Snart börjar skolan igen..

2008-08-13 @ 23:34:55
Idag vaknade jah 15.06, alldeles försent tycker jag! Fast.. jag gick ju inte och la mig förens vid klockan fyra.. lite sent de också. Jag borde verkligen tänka på att börja vända tillbaka på dygnet, när det snart är en vecka kvar tills skolan börjar. Jag har inte så stor lust att börja skolan riktigt än.. eller, vem har det egentligen? Då måste jag gå upp klockan 06.00 (vilket jag ändå inte gör eftersom jag är så himla morgontrött) och får skynda mig till tåget varje morgon. Men visst ska det bli kul att träffa kompisarna igen. Men om jag fick välja så skulle det sitta bra med typ 5 veckor sommarlov till. :) Eller vad säger ni?

Nu när jag börjar nian är det ju också dags att börja tänka på vad man vill fortsätta med.. men just nu har jag ingen aning. Vad svårt det måste vara då!! jag har ingen lust att bli stor!

Nu ska jag sluta deppa & se på teve. Ha en bra kväll!

Småfix & nya idéer till bloggen.

2008-08-13 @ 00:36:21

Jag har suttit och småfixat med bloggen som ni kanske ser.
Har bland annat bytt ut klockan mot en snyggare, och så har jag lagt till en mp3 spelare lite längre ner, under 'senaste inlägg'. Jag tyckte det var ganska störande förut när jag hade musik som gick igång automatiskt när man gick in på min blogg, så jag tog bort det. Men om man nu skulle få för sig att vilja lyssna på musik (you never know? (: ) så gjorde jag en liten spellista med några låtar.

Jag skulle vilja göra min blogg lite mer intressant att läsa..
Jag har märkt lite att jag inte skriver så mycket längre i min blogg, (enligt mej själv). Iallafall inget intressant, haha. Så jag ska försöka komma på nån idé som gör de lite roligare att läsa min blogg. Har kikat runt lite och fått idéer från bl.a Stylissimo.blogg.se som har börjat med 'Gissa kändisen' där man får gissa vem kändisen är med hjälp av tre bilder. Något sådant skulle jag kunna tänka mej att ha på bloggen, men jag vill inte vara en liten härmis och göra exakt likadant så jag ska försöka luska ut liknande idé. Men vi får se om min sega hjärna orkar tänka ut nåt :) Det skulle vara kul om någon kunde tipsa mig lite ;)


The beautiful Audrey.

2008-08-12 @ 00:09:31


Det finns nog ingen vackrare person än Audrey :)

Trötter I am.

2008-08-11 @ 23:52:33

Idag när jag och syrran kom hem från linnea så gick jag raka vägen till min säng och sov..
Vi var uppe till drygt klockan fyra, och gjorde typ ingenting vettigt alls. Stackars Linneas pappa fick säga till oss två gånger för att vi skulle vara tysta. Jakob (Linneas bror) hade modevisning för oss i Linneas rum. Han posade rätt bra.. i Linneas kläder (: über schnyggt var det iallafall. XD
Sen fick vi alla för oss att gå och möta Anton, eftersom han ville vara med. Klockan var då drygt 12 vad jag minns, vi spenderade några timmar i Jakobs rum och snackade mest, sen tyckte vi alla att det var dags att äta seen middag/frukost. Först serverades yoghurt med müsli, sen blev vi sugna på korv och till efterrätt blev de glass. :3

De klagades på att jag var för osocial och bitter, vilket jag faktist var. Jag hade världens ont i ryggen och magen och fick ta alvedon för att de skulle försvinna, men då blev jag istället trött. Vi låg huller och buller i Jakobs rum, jag o syrran låg i sängen, medans Linnea, Jakob och Anton fick sova på golvet. (: Tillslut ville typ alla sova.. förutom camilla. :)

Jag vaknade vid klockan ett och gick ner o gjorde Linnea sällskap..
Vi åt korv till frukost/lunch och sen fick jag för mig att gå ut o peta på kaninen. Jag satt o mata Tini med klöverblommor på terassen, och när jag vände ryggen till så tyckte han att det var läge att rymma. Jag o Linnea försökte fånga in honom, och jag var tvungen att springa in på grannens tomt med en fiskhåv och fånga den korkade kaninen och tillslut fick jag honom i fällan :) Sen gick vi alla in och såg på Blades of glory <3 :] Och sen skulle Linnea dra till några andra vänner, så jag och syrran åkte tuff tuff tåg hem, och jag somnade i min säng.. sen vaknade jag av att M sms.ade o då tyckte jag att det var läge att gå upp o sitta vid datorn, så nu sitter jag här (:

Har tyvärr inga bilder från idag, :]


Idag bär det av till Linnea

2008-08-10 @ 15:22:30

Egentligen skulle jag ha gått upp vid tolv, för att sedan åka med halv tre tåget till Linnea, men lilla Josefine försov siig. Så jag får vänta till halv sju, eftersom mamma tyckte att vi skulle äta middag med dom innan vi åkte, blablabla. Det var tänkt att vi skulle fota idag, men det blir nog av imorgon istället, det var ju ett tag sedan sist :3 Nu ska jag fortsätta göra mig iordning.. sen måste jag tydligen gå ner o hjälpa till med mateen..

See you later.


<3 :)

2008-08-09 @ 20:36:42

I'm in love..... :)


Tisdag

2008-08-05 @ 19:46:34
Jag tycker att det bara blir kallare och kallare..
Men imorgon ska det iallafall bli lite sol, och det är ju tur det, för då ska jag rida Pepsi igen. :) Det var ett tag sedan sist, och jag saknar henne faktist. Så det blir lite häst imorgon men också på fredag då jag ska rida tillsammans med sarah. Dock ska det bli åska då.. men vi får väl försöka rida lite i ridhuset då.



Jag bjuder på en kass mobil bild på mej och Pepsi :)

Film time! : D

2008-08-04 @ 23:57:48


Jag sa att jag skulle hitta på nåt att göra..
och vad är en regnig grå kväll utan poppade popcorn och en bra film att se? Jag valde en av mina favoritfilmer, "En vampyrs bekännelse" som jag fått låna av min kompis Linnea. Hur bra som helst! Skådespelarna som bl.a Brad Pitt, Tom Cruise och Kirsten Dunst är med i filmen.

Godnatt :]


Min älskade Hanno..

2008-08-03 @ 19:53:15
Fick precis veta idag, att min fd. sköthäst har sålts..
Jag var skötare på hanno i mer än 2 år tror jag, och han är verkligen en fin häst. Hur mysig som helst att rida, men idag fick jag veta av min kompis att ridskolan gett bort honom för att få plats med en annan häst. Jag fattar inte.. hur kan man ge bort Hanno som är drygt 15 år och jätte fin mot en häst som är pensionerad och ska gå ridlektioner igen?! Det är ju inte klokt, är hästen pensionerad så ska den vara det! Jag blir så arg, Hanno  var ju en av dom bästa hästarna, min älskling.

Jag vill inte tänka på vem den lyckligt lottade personen är som har fått honom.. </3 det gör ont när jag tänker på att jag kanske aldrig mer få se honom...
 

Regn, Regn & mer regn!

2008-08-02 @ 17:08:20

regn, regn, regn.
Det regnar oavbrutet! Ena stunden öser det ner och man tror typ att taket ska gå sönder av allt regn och andra stunden regnar det så lite så det knappt märks. Nu när jag inte kan gå och bada så sitter jag och har hur tråkigt som helst. Blablabla.. jag vill hitta på nåt.


RSS 2.0