Att jobba i en leksaksaffär

2013-02-12 @ 19:32:49

Jag har varit så tapper i vinter ska ni veta. Tänk er en dag, med piskande regn och stormvarning att det bara knakar av bara ordet. Där kommer jag cyklandes och bara svär åt vädergudarna att dra åt helvete för här kommer jag liksom, som den hardcore woman jag är.

Tänk er en annan dag, med snöyra, motvind och två decimeter snö på cykelbanan att man fryser halft ihjäl av bara tanken på det. Där kommer jag ändå cyklandes. Hyllar vädergudarna för att det blivit en snörik vinter men samtidigt förbannar ploggubbarna för att de antagligen tagit sovmorgon idag igen. Vilken hardcore woman jag är alltså.

Jag kan inget annat än klappa mig själv på axeln och säga att jag kommer klara av det mesta i framtiden. Just bring it to me liksom. Inget stoppar mig. Men vad gör man inte om man har världens mysigaste arbetsplats att se fram emot innan öppning, och en värmande brasa att komma hem till efter stängning?

För att fira denna tappra höst och vinter ska jag ge mig själv en semla att smutta på. Där ryker gårdagens core-träning, men det skiter väl jag i. Jag får framhäva mina magmuskler någon annan kväll än denna. Ett avsnitt av nya Bondi Rescue säsongen väntas även. Här ska jag sitta med min semla och min dagliga dos av män i bara badbyxor och vara glad för att om ett år är jag där tillsammans med dom!

Hej svejs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0