Rödtott goes kissblond ♥

2010-04-10 @ 15:58:19


med viss tveksamhet lägger jag upp dessa bilder. Jag vet ju själv att jag kommer att få gå runt såhär i några veckor innan nästa omgång slingor blir av, för att låta håret vila lite, dock är jag ganska nöjd med de resultat som jag nu har i alla fall. Det är bara topparna vi måste försöka övertala att ge med sig. :) Men det går nog!

Jag uppmanar nu alla där ute att verkligen tänka igenom först om ni tänker färga håret mörkt. För ångrar ni er så kommer det ta tid innan ni kan få tillbaka en naturligt ljus färg, om ni nu inte bestämmer er för att köra blekning right on.. men vill man att håret ska gå av och sedan få en oerhört sexig rödlysande färg så ja, varsågoda :)
Det enklaste vore ju att kapa av sig skiten, min syster drog det draget, men jag skulle aldrig klara av att gå runt flintis, och behöva vänta 700 år innan håret växt på plats igen.

jag får helt enkelt ge mitt hår den tid de behöver, nu i början kommer jag behöva få gå runt ful som attan i håret, men damn vad snyggt det kommer bli i slutändan! :) förhoppningsvis hinner jag inte tröttna på att vara blond tills allt är klart! ;)

s e e   y a   c u p c a k e s ! ♥


Kommentarer
Postat av: K

Nja det blev mycketmycketmycket finare än kissies hår :)

kolla gärna min blogg: http://sweetkaiisas.blogg.se

2010-04-11 @ 12:06:50
URL: http://sweetkaiisas.blogg.se/
Postat av: Mathilda

Tävla och vinn ett par Converse-skor, kolla in min blogg!

2010-04-12 @ 10:55:28
URL: http://ginatricotnews.blogg.se/
Postat av: simone

Gillar ditt hår :) du är riktigt fin i rött!

2010-04-12 @ 11:39:10
URL: http://fattybom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0