I turn my back you were gone in a flash.

2013-01-28 @ 14:02:00

Jag fick en stol i julklapp. En sån där fin tolixkopia (men minst lika fin som orginalet). Jag hade inte alls räknat med att få den i julklapp så förstå min förvåning när det helt plötsligt stod ett paket mitt framför ögonen på mig som var inslaget efter stolens form. Det gick ju inte att ta miste på vad det var för något.

Den står så fint brevid mitt skrivbord för tillfället. Någon gång i framtiden när jag har min egna lya ska denna stol få sig några syskon att umgås med i mitt framtida kök. Funderar på att sno med mig mammas industrilampa också, när hon som minst anar det. Det skulle va fint det.
 
Hunden fick jag förra julen tror jag. Den är så himla fin den med.
Hejsvejs!

Burfitt

2013-01-27 @ 22:18:56


Eftersom att jag inte kommer på något vidare vettigt att skriva i bloggen, (varför ska man ens ha en blogg då kan man tycka.) så jag slänger väl in en fin bild istället.
Mina fina Lovisa Burfitt koppar som jag fick i julklapp får pryda bloggen en stund. Har liksom inte invigt någon än, men dom kommer väl mer till användning efter en framtida flytt, och sådant kan man ju se fram emot!

Jobbar lite titt som tätt, träffar fina vänner, skypar med de saknade från andra sidan jorden, har börjat med träningen igen och livnär mig på soltorkade tomater, hembakat bröd och té under dagarna när jag inte har så mycket att göra.
I torsdags red jag ut med en vän i vinterkylan, vilket jag tror hon också ångrade sig efter en stund. Det blev ca en timme ute i minus tjugo grader. Dock var hästarna inte lidande på något sätt, dom var piggare än vanligt, men det resulterade i att min hjärnkapacitet saktades ner med typ 50% och jag var verkligen ofokuserad på lektionen jag hade direkt efter. I will never rida ut i  minus tjugo grader igen på ett tag.

Har tagit upp mitt tumblrande, har tittat alldeles för fort igenom nya säsongen av American Horror Story och har dessutom börjat kika på Skins säsong 5. (Jag vet att jag är efter) Jag har blandade känslor inför den nya generationen i skins, dom är liksom inte lika top notch som de föregående, och därav har vi anledningen till varför jag dragit ut på det så länge.

Kan väl försöka ladda upp lite mer nu känner jag.
Visa er min otroligt fina tolixkopiestol jag fick i julklapp som är alldeles för kall för att sitta på när jag surfar på datorn men som står väldigt fint brevid min dörr och bara ser bra ut. Och sådana stolar gillar vi ju!

Nu tänker jag inte skriva mer. Hej Svejs!

Amazing.

2013-01-27 @ 22:14:03
 

 
Jag har liksom alltid haft ett rätt öppet sinne när det kommer till musik, och heller har jag aldrig haft någon favoritgenre men nu på senaste tiden har jag börjat lyssna på den mest blandade och udda kombinationen man kan tänka sig.

Ni får ett smakprov av mig här ovan. Dessa är mina favoriter för tillfället.

Vill ni ha mer smaskigheter kan ni ju kolla in min senaste lista på spotify här.

Medoc

2013-01-22 @ 19:41:00
 

Så himla fin är han.
Även om han är något oflexibel för tillfället och skrämde livet ur mig med att bocka galet med mig på under lektionen i torsdags (endast av glädje såklart) så är jag så glad att jag får ha honom för mig själv några dagar i veckan. Har verkligen saknat det. Och vänta bara, till sommaren ska han vara i så bra form och kondis att alla lär tappa hakan.
 
 Visst är han stilig?

Dockish

2013-01-06 @ 20:53:35
 
 
 


Jag är officiellt medryttare igen! Det känns så nedrans bra alltså.
Jag kallar honom för Dockish. Han är stor och snäll.
 
 
 

Detta 2012

2013-01-05 @ 22:55:00
Januari.
Umgicks med min kära väninna Annita. Var hundvakt åt finaste hunden. Tatuerade mig för första gången. Var på fest med mina käraste vänner. Var betuttad.
 
Februari.
Gosade med jordens sötaste valpar. Umgicks med fina vänner. Arbetade på projektarbetet. Var på en massa konstutställningar. Hade lov. Var i stallet. Fick en ros av en beundrare på alla hjärtans dag. Fick mitt hjärta krossat.
 
Mars.
Gjorde bort mig för någon jag tyckte om. Tog hand om mitt brustna hjärta. Var på utställningar. Drack mängder med té. Fick fina blommor av mamma.
 
April.
Ställde ut mitt projektarbete. Fick veta att jag skulle åka till Kina. Fick förhoppningar. Umgicks ännu mer med mina finaste vänner. Utförde riskettan och risktvåan dvs blev klokare om bilkörning och halkade runt på halt underlag i den sportigaste bilen jag någonsin kört. Handtryckte fåglar på ett fint tyg. Tog körkort!
 
Maj.
Fyllde år. Åkte till Kina!! (Har fortfarande inte gjort klart filmen därifrån. Har haft sådana problem med program och bajs att jag inte känner för att göra om det en femte gång. Den får komma när den kommer.)
Bodde hos värdfamilj. Sov på en hård säng. Åt masksoppa. Kom hem. Fick förhoppningar. Tryckte tavlor. Målade tavlor. Hängde med finaste vänner. Hade ångest inför framtiden.
 
Juni.
Färgade topparna lila. Gjorde Tyra till den finaste på balen. Tog studenten. Fick blåmärken överallt efter allt festande. Skolavslutning. Blev full på två glas vin en dag. Fyllebadade. Fick ännu mer förhoppningar. Var blyg. Hade ångest över livet.
 
Juli.
Levde livet. Tog steg jag aldrig tagit förut. Var lycklig. Ville ha mer. Hade ångest. Hade bloggpaus. Körde bil om natten. Hade förhoppningar så det bara skrek om det. Gjorde bort mig. Fick mitt hjärta krossat igen. Grät. Blev apatisk för en dag. Umgicks med de absolut finaste människorna i mitt liv. Var i stallet. Grät en massa. Tolkade känslor med papper och penna.
 
Augusti.
Fick världens bästa jobb. Jobbade galet mycket. Var på Formex-mässan. Drack världens äckligaste vin. Gick långpromenad med fina. Var på ridläger med mamma. Blev officiellt Tumblr-tönt. Hade tjejkväll och satt på världens mysigaste punsch-veranda.
 
 September.
Jobbade en massa. Var hundvakt. Försökte mig på en annan bloggportal, men ångrade mig. Drömde om att resa bort långt. Saknade vännerna från skolan. Såg spöken i mitt eget rum.
 
Oktober.
Titta enormt mycket på filmer och serier. Var på marknad. Köpte en systemkamera. Hade photoshoot med min kanin. Målade mer än någonsin. Var stolt över mina målningar för en gångs skull.
 
November.
Invigde juletidens första julmust. Blev full på julmust. Klippte finaste hunden. Sträckkollade på Bondi Rescue. Började drömma om Australien. Hittade nya bra låtar att lyssna på. Tittade på Downton Abbey. Skrämde barn på spökrundor. Var i stallet och myste med hästarna.
 
December.
Julpyntade. Byggde pepparkakshus. Hade julmys med vänner. Drack mängder med té. Jobbade galet mycket i butiken. Var ute och dansade i Stockholm tills fötterna gjorde ont. Firade jul. Firade nyår.Och nu sitter jag här. Det blir spännande att se vad 2013 har att erbjuda. Jag har bra planer i alla fall.

RSS 2.0