You

2013-02-24 @ 21:18:48

1. En bild på något som hänger på min vägg var uppdraget på wander som jag skickade till min nyfunna vän Martin från London // 2. Jobbat i butiken i veckan, kulkulkul // 3. Släppte finaste hästen lös i ridhuset så han fick springa av sig. Han var så glad och så nöjd och sen lekte vi följa john. Jag var John. En väldigt glad John // 4. Finkväll med tjejorna, något onyktra, men det är så det ska varaaaaa //

Feel the love

2013-02-18 @ 19:24:00


Har uppdaterat min senaste lista med bl.a. dessa låtar.
För er som är intresserade. Det är värt att lyssna, jag lovar!

Feels like it

2013-02-15 @ 20:47:45

Sakta men säkert försöker jag vara kreativ igen.

A cold sweat hot-headed believer

2013-02-15 @ 20:44:00
 
 
Jag vänder mig alltid om så fort tankarna slår mig.
Som att du plötsligt står framför mig och att jag i ren reflex måste vända mig åt ett annat håll för att inte se in i dina ögon.
Ändå vet jag att du inte står där, det har bara blivit som det blivit, en reflex.
Precis som när något kommer rakt emot en, då man istället liksom stänger ögonen och tar upp armarna redo att ta emot en smäll.
En sådan reflex har det blivit för mig.
Så mycket osäkerhet har lett till det, när man inte vet hur man ska hantera allting och skammen och smärtan liksom skriker åt en att snälla sluta tänka så istället vänder man sig bara om.
Jag vill inte se åt mina tankars håll.
Jag vill inte se dig framför mig, för jag vet vad du måste tycka och tänka om mig.
Så medan du fortfarande står där bakom mig så väljer jag att stå bortvänd från dig.
Tills jag en dag vågar vända mig om och möta din blick igen. - Josefine

Inte riktigt säker på hur man ska känna om det
Något i det sätt du rör dig
Får mig att känna att jag inte kan leva utan dig
Det tar mig hela vägen
Jag vill att du stannar

Att jobba i en leksaksaffär

2013-02-12 @ 19:32:49

Jag har varit så tapper i vinter ska ni veta. Tänk er en dag, med piskande regn och stormvarning att det bara knakar av bara ordet. Där kommer jag cyklandes och bara svär åt vädergudarna att dra åt helvete för här kommer jag liksom, som den hardcore woman jag är.

Tänk er en annan dag, med snöyra, motvind och två decimeter snö på cykelbanan att man fryser halft ihjäl av bara tanken på det. Där kommer jag ändå cyklandes. Hyllar vädergudarna för att det blivit en snörik vinter men samtidigt förbannar ploggubbarna för att de antagligen tagit sovmorgon idag igen. Vilken hardcore woman jag är alltså.

Jag kan inget annat än klappa mig själv på axeln och säga att jag kommer klara av det mesta i framtiden. Just bring it to me liksom. Inget stoppar mig. Men vad gör man inte om man har världens mysigaste arbetsplats att se fram emot innan öppning, och en värmande brasa att komma hem till efter stängning?

För att fira denna tappra höst och vinter ska jag ge mig själv en semla att smutta på. Där ryker gårdagens core-träning, men det skiter väl jag i. Jag får framhäva mina magmuskler någon annan kväll än denna. Ett avsnitt av nya Bondi Rescue säsongen väntas även. Här ska jag sitta med min semla och min dagliga dos av män i bara badbyxor och vara glad för att om ett år är jag där tillsammans med dom!

Hej svejs!

Tuesday

2013-02-05 @ 19:01:00

Tisdagar är för tillfället min favoritdag i veckan. Åker ut till stallet på förmiddagen och är där och fixar och rider till runt halv fyra tiden. Medoc och jag kommer så himla bra överens, han är så snäll och go. Det blev lite fysträning för hans del idag, det behöver han, få bättre kondis samt att böjas igenom ordentligt. Den bästa käslan är när man inte ens behöver ta i honom för att få honom att gå riktigt och i slutet var han så himla fin. Målet är väl att han ska vara fin hela tiden. Det kommer, det tar bara lite tid eftersom han har stått i vinter. På torsdag fortsätter allt böjande och flåsande.

Nu ska jag sluta med alla hästtermer för er som inte förstår.
Hest er best.

Bashful bunny.

2013-02-03 @ 22:28:00

Nämen se där! Vem är inte den här lilla skrutten som hamnat på Daily Bunny när han sitter och chillar i sin bajslåda som vanligt? Generad eller ej, söt är han iaf när han sitter och skiter, det måste ni väl medge?

RSS 2.0