Deer

2012-10-31 @ 01:09:00

Tuschat lite rådjur. Den bästa tiden på dygnet att faktiskt sitta och teckna under är mitt i natten med någon serie på i bakgrunden. Kanske kan det vara därför jag presterade så bedrövligt i skolan på dagtid. Man kan liksom inte prestera bra på beställning. Inte jag i alla fall. Men nuså.


Expect

2012-10-30 @ 21:46:00

Jag jobbar på det. Akvarell är väl inte min grej riktigt, så för att inte förstöra resten av bilden får det bli tusch.


Vem är du?

2012-10-29 @ 21:17:00
Hej du!
Ja, just precis du! Du som läser detta här och nu. Vem är du?
Man blir ju så fumlans nyfiken på vilka som kikar in här dag ut och dag in, för ni är ju några stycken. Kommentera gör ni inte heller, så då vill man bara veta ännu mer vilka ni är som så anonymt stalkar mina inlägg var dag.
 
Kanske är det du, killen, jag träffade på tågstationen i Katrineholm, som visade mig den fina film som du hade gjort med hundratals bilder som du fotat från ditt kontorsfönster?

Eller är det kanske du, tjejen, som jag träffade på tåget en gång och som jag gissar på är lika gammal som jag men som framförde sig som den mest mogna människan på denna jord? Vad jag avundades dig när jag träffade dig. Bara så du vet.
 
Kanske är det du, konstiga mannen, som kom in när jag jobbade och försökte ragga genom att dra inledningsrepliken; "vilket fint dockhus ni säljer, lite porrigt sådär".

Vilka ni än är, vore trevligt om ni sa hej i alla fall. Jag förstår inte hur ni kan tycka att min blogg är något vidare att läsa. För det är ju mest bara strunt ni får stå ut med. Men trevligt är det i alla fall!

Höst

2012-10-27 @ 17:44:00

Iron

2012-10-27 @ 17:35:00
 

Det knäppa är att jag är en allätare när det kommer till filmer. Jag kan se världens mest mesigaste romantiska komedi och gråta till, filosofera till vackra franska ting eller bokstavligt talat dö inombords av adrenalinkickar från sci-fi som denna. Jag ryser när jag ser den här trailern. Så bra. Jag kan dö lycklig efter denna, men inte om huvudpersonerna dör dock.

Släng dig i väggen Edward för här kommer min man nummer 2.
 
 
 

2091

2012-10-20 @ 21:39:10

Jag blir inte fullare än såhär idag. Kan till och med stava rätt.


Framsteg

2012-10-18 @ 13:51:00Vi får hoppas att det går vägen. Har inte målat med akvarell på väldigt, väldigt länge.


Lay, lady, lay

2012-10-17 @ 22:36:42

Jag har fått lite idéer till projekt att genomföra. Frågan är bara om jag orkar. Mitt tålamod har liksom börjat ta slut när det kommer till sådant härrrrr!! Det är så frustrerande när det blir så!!

Älskare, du skulle ha kommit över.

2012-10-16 @ 21:44:49
Det första jag gjorde var att sätta mig i den där dumma sitsen. Inse att när det började på uppför så hade jag ingenstans att krama om mig själv , det var ju två gigantiska stänger ivägen, jag fick panik men trodde att det skulle ordna sig. Dock insåg jag, att när jag tyckte att det räckte, så var det inte slut. Jag fortsatte åka uppåt, uppåt uppåt. Tillslut tog det stopp. Jag fick ännu mer panik. Det var ju så högt. Så himla högt. Efter en hemsk väntan som varade i evigheter föll jag andllöst mot marken. När jag trodde det var slut var jag inte ens halvvägs nere. Jag kände, bokstavligt talat, hur mitt hjärta liksom hakade upp sig och hoppade över flera slag. Jag trodde jag skulle dö.

Så var det första gången jag åkte Tilt på Grönalund. Sedan dess är höjder inget som står högt uppe på min önskelista. Jag har väl fått hjärtproblem efter den händelsen också. Slår jag vad om.

marknad

2012-10-14 @ 21:55:08Swingin Party

2012-10-12 @ 17:39:00

Le sis' i min nya kamera. Känns rätt bra nu.
 

Swingin Party - Kindness
 
 
 
 

ce jeu

2012-10-10 @ 22:50:00

Försöker lära mig så mycket det går av den nya kameran. Mitt nästa mål är att införskaffa ett till objektiv så att jag kan börja filma också så småning om i sån där fränigt snygg kvalité. Det vore något.

work it

2012-10-08 @ 16:18:33

Igår fick jag med mig en systemkamera hem.
Idag har jag terrat kaninen ett snäpp. Först var han framme och kladdade ner linsen sen körde han sitt poserande rätt bra. Äta gräs vet han hur man gör snyggt i alla fall. Gillar hur han tänkte med örat, att få det att vika sig sådär naturligt snyggt.

God bless!

2012-10-07 @ 12:15:00
Jag är välsignad hörrni!
Det är så oerhört skönt att kunna äta ett kilo godis på en fredagskväll och sedan inte behöva oroa sig för att det ska sätta sig någonstans på min kropp. På lördagskvällar äter jag bullar och McDonaldsmat, inte heller det sätter sig på röven eller låren.

Tränar jag intensivt en vecka kan jag gå runt med mitt sexpack i minst 10 veckor utan att behöva träna igen. Jag blir fit efter bara 10 armhävningar och får en gudakondition bara av att gå upp och ner för trappan. Det är otroligt.
Det låter för bra för att vara sant eller hur?
Det är sant.
Är ni avundsjuka?

You should be.


Men skärp er förihelvete! Sluta hetsbanta och lev era liv istället! Ni kommer inte få några Victoria Beckham resultat ändå för alla är byggda på olika sätt. Jag tror inte Victoria Beckham är särskilt lycklig heller när hon ser ut som hon gör. Så skärp er!

gos

2012-10-02 @ 20:49:00

Alltså det bästa jag vet är att trycka ansiktet in i hans päls och bara gosa loss. Han är väl inget stort fan av det direkt, men usch och fy så mysig päls han har. Gott luktar den också, mysgott och sådär kaninigt som det ska lukta. Idag fick han skutta i trädgården igen, jag mutade honom med mat så att han skulle tycka om mig lite mer.

Han älskar mat, och mig förståss. Men mest mat.

Gästtalare

2012-10-01 @ 23:25:43

"Varför är du inte som alla andra och sticker ifrån allt när du har chansen?" Frågade han.
"Det är väl inte så lätt, när så mycket håller mig kvar i hopp om att det ska bli bra igen. Jag vill ha ett klartecken."
"Vadå för klartecken?"
"Jag vet inte, så mycket frågor trycker runtomkring mig, så kanske ett klartecken på att det verkligen aldrig kan bli som förut. Att han säger det till mig direkt istället. Då drar jag väl för gott." Svarade jag.


RSS 2.0