best friends

2012-03-27 @ 19:21:27
Nu vet jag vem det är som sitter och kastar förbannelser över mig. Tog människan på bar gärning. Den jäveln. Nu måste jag alltså meditera i några timmar i sträck för att bli av med skiten, timmar som säkert blir till år. Herregud när är det min tur att få börja leva lite.

Usch vad jag sörjer. Usch.

Sedan vill jag bara ta tag i den där människan och säga; bara så du vet är jag feg, därför har jag inte vågat säga något. Men bara så du vet så tänker jag på dig. Du tänker antagligen inte i mig för du har ju en miljon andra efter dig, så ta någon av dom. Någon av de som vågar säga något i alla fall och som kanske ibland säger för mycket. Men det verkar du gilla. Så nu var det sagt, tack för mig.

Jag skall nu begrava mig bland täcken i min dubbelsäng som jag olyckligt nog inte får dela och fundera ut vad mina första katter ska heta. De första av kommande många. Runt 72 har jag räknat ut att jag ska ha. De ska bli mina bästa vänner.

hungerspel

2012-03-26 @ 19:46:57

Den senaste tiden har mest gått åt till funderingar och att lugna ett oroligt hjärta. För en gångs skull är det mitt eget som jag får ty mig om ett tag och det är svårare än vad jag trodde. Att ständigt finnas till hos andra, peppa, trösta och hoppas får en att glömma lite hur det själv är, och man sitter mest där och ställer frågan "varför släpper du det inte bara? gå vidare." Nu har det slagit mig hur svårt det faktiskt är att gå vidare.

Med student, brustet hjärta och ovisshet i tankarna är det svårt att fokusera. Just nu vill jag inte mycket, bara ta vara på den tiden jag har kvar med mina fina vänner. Tänka på framtiden kan jag göra någon annan dag. Konstigt att jag inte är stressad över det. Något jag lärt mig antar jag.

Förbannelsen som någon sate kastat över mig verkar inte rubba sig än på ett tag, så det är väl bara att gilla läget och se på hur man ännu en gång missar sista avgången och får stå och se på istället för att vara den som får vara stå där lycklig.

Nu ska jag måla gula fusk påskägg och hungra efter hunger games.


RSS 2.0