I gave u all

2012-01-31 @ 20:44:49Har haft en underbar dag idag. Fullkomligt älskar när man får lite ledigt bara sådär vissa dagar. Vaknade upp till skinande sol, städade rummet, hämtade happy, myste med Happy, tog en tupplur med Happy, gick på promenad, tittade på American Horror Story, hälsade på Annita, åt bullar med Annita, längtade till sommaren, pratade strunt med Annita, myste ännu mer med Happy, lagade god vegetarisk mat, tumblrade, tröstade min vän, fann ny musik till min samling.. m.m.

Ändå är livet inte helt perfekt. Här sitter man och är till stor del lycklig när en annan del av en bara skriker av ensamhet. Hjärtat dunkar fortfarande frustrerat av bristen på gensvar.

T i l l   d e   k ö r   v i   m i n  spotifylista.
Alla där ute med krossade hjärtan, sörj till min lista bara för ikäll.
Skriv ut era aggressioner i era anteckningsblock, gråt för alla hopplösa känslor som vi måste tvingas gå igenom.

Men imorgon tar vi nya tag och andas ny luft.
Men se till att gråta en skvätt ikväll, sen mår man mycket bättre.

Jag lovar

 


Shelter

2012-01-28 @ 13:02:03I onsdags blev jag märkt för livet.
Även om mamma inte blev särskilt glad så hindrade det mig inte
från att göra det. Det finns saker här i livet som gör att man börjar glömma det
som hänt i det förflutna även fast man inte vill, och av den anledningen valde
jag att göra det här just för att jag aldrig ska glömma.

Jag skulle aldrig tatuera in något utan anledning eller historia bakom,
tatueringar är något personligt, inte bara något man får för sig att göra bara för att.
Jag hade aldrig gjort det om livet inte hade varit som det varit. Bakgrunden
borde vara lätt för mina närmsta att förstå, tyvärr skrattar min mamma
fortfarande åt den. För hon vill inte inse vad den egentligen betyder.

Det går nog över snart tror jag, hon är väl bara rädd att jag ska gå och tatuera
resten av kroppen, men det kan jag säga att de kommer jag inte.
Det blir ingen mer tatuering på ett bra tag, helst vill jag slippa ligga där på britsen och bli skinnflådd igen,
för ja mina vänner, ibland gör det bra ont när nålarna köttar fram.


Crush

2012-01-25 @ 18:28:18

Nu är det gjort. För resten av mitt liv kommer den lilla texten sitta där och vara med om allt som komma ske i mitt liv. Det känns bra, men i början var jag rädd att det skulle bli helt fel och att jag skulle ångra mig, men det gör jag inte för fem öre. Man gör saker för en mening, och det har jag nu gjort.

Har en liten crush på tatueraren, han var så söt och snel......


Is this a dream?

2012-01-24 @ 00:49:18

Jag kan inte fokusera på körkortsteorin just nu. Mitt hjärta bubblar över! Det känns som att allt vänt nu. Snälla låt det vara så, jag kan inte ens tänka klart!

Är det början på kärlek?

Jag älskar och hatar det här!


I wanna wake you up

2012-01-23 @ 13:50:18

Har haft en underbar helg med de underbaraste av vänner!

Livet leker trots att en del människor behöver en smäll för att vakna upp ibland. Hey, can't u tell?!

Om två dagar hörni..

 

 


I need an ambulance

2012-01-17 @ 20:50:21

i bara underkläder och sockor..

2012-01-17 @ 16:32:24
Jag får mina chanser, men ändå sitter jag där efteråt och inser hur idiotisk jag är.
Välkommen till min värld.
Nu skulle det sitta bra med en flaska vodka och en krystad låt som man bara kan gråta ut till i bara underkläder och sockor. Dricka tills allt blir svart och man vaknar upp dagen efter och inser att "life goes on", och så helt plötsligt är man glad igen.

-

2012-01-16 @ 22:17:53
Snart blir det av!

Brightest hour

2012-01-13 @ 21:42:59Här sitter man och testar sina nya lösögonfransar och det nya illaluktande lösögonfranslimmet samtidigt som man funderar över om man ska mot alla odds ge det en chans till. Vad kan hända? Att man dör lite på kuppen? Jaja, har väl inte skadat någon att få sitt hjärta krossat några gånger hit och dit, det får man leva med. Man går ju ändå vidare någon gång i livet.

I'm dreaming of movement

2012-01-06 @ 01:02:13


Det var ett tag sedan jag uppdaterade inom inredningskategorin och eftersom både mitt projektarbete är i full gång samt att vi snart ska börja med mitt nya rum så känns det ganska lägligt att uppdatera inom den fronten.

Inredning har blivit en ganska stor grej för mig på senaste tiden. Mitt projektarbetet handlar om att utforma en känsla genom inredning och jag har starka funderingar till att plugga vidare kring just det. Att nu till våren få göra om mitt rum sätter bara ännu mer fart på mina inredningsinstingter. Jag vet inte hur många timmar jag har legat och tänkt ut hur det nya rummet skulle kunna se ut och just nu har jag börjat få en klarare bild av hur jag faktiskt vill ha det.

Det gäller att slå på stort. En härligt mönstrad fondvägg är vad som lockar mest just nu. Stryk de tråkiga enfärgade fondväggarna (samt heltapetserade rum), framförallt det uttjatade färgerna som rött, brunt och beiget. Jag skulle aldrig trivas i ett rum som var tapetserat i rött eller i en mörk kall blå ton. Aldrig. Eftersom jag kommer övergå från mitt (älskade) söderrum till ett något mörkare rum riktat mot norr (dvs ingen sol) måste man tänka till just för att inte välja allt för kalla toner. Dock hade jag tänkt att trotsa mina farhågor och faktiskt välja blått som utgångspunkt, men då i en varmare och ljusare ton.

På bilden ovan har jag plockat ut lite tapetprover från diverse håll. De första två bilderna var mer relevanta för några månader sedan, men nu när jag har börjat få upp ögonen för mer personliga och mer detaljrika tapeter lutar det åt de två sista bilderna. (Den till vänster är jag mest sugen på). Tapeten i mitten är bara en rolig variant man kan ha, men jag tror dock att den hade passat in mer i ett mindre möblerat rum, eftersom den redan tar upp ganska mycket plats. Men maffig är den!

Inget mer för den här gången!
får se om jag länkar till min projektarbetsblogg senare..

RSS 2.0