Destination

2012-12-18 @ 19:00:08

Föreställ drakar

2012-12-17 @ 23:48:00
 
 
Jag vet att det blir lite tråkigt och enformigt när jag lägger upp musik på bloggen. Vem fan orkar trycka på playknappen och lyssna igenom låtar som andra tipsar om på sina bloggar? Men jag gör det i alla fall, bara för att det känns bra för min del. Jag försöker att inte lyssna på den här låten om och om igen, för det får mig oftast att tröttna på dem, men någon gång ibland, kanske en gång i timmen är det okej att lyssna på den.

På med era lurar, höj ljudet och tryck på play bara. Då ordnar sig allt.
Imagine Dragons -  Radioactive

edit: jag blundar när jag ser videon, för den hade kunnat gjorts såå himla mycket bättre. Gillar idén dock, men jag får liksom ingen feeling. Ingen gåshud. Och det ska man ju få. Så jag blundar i alla fall.

Hus.

2012-12-16 @ 13:48:00


Japp. Här har ni årets mästerverk inför julen tjugehundratolv. Så många timmar har gått åt till att skapa detta hus, så mycket pillande och svärande och så många byggdelar som gått sönder under tiden men som jag ändå lyckats laga ihop. (Ska inte visa några närbilder om ni tror det, ehehe.) Vanligt lim har jag använt mig av också, blir ni besvikna på mig nu? Det stod mellan det eller att köpa en egen kastrull att smälta sockret i. Vad hade ni valt i sådana fall?

Här kan ni se förra årets franska mästerverk av pepparkaksdeg.

RSS 2.0