Pole Bunny

2011-06-26 @ 21:42:23


Haha, tyckte den var så fin!
Det här skulle Totoro gå igång på..


Över stock och sten

2011-06-26 @ 20:23:18
Imorgon bär det av på terrängläger.
Just nu finner jag ingen ork till att blogga, men bilder kanske kommer upp senare.

Ciao!


Yes, we're happy

2011-06-23 @ 19:41:50

Dagen har spenderats framför Gossip Girl hela morgonen, sedan drog jag iväg till Södertälje på avskedsfika med flickorna. Meeri åker till finland ikväll, och blir borta hela jävla sommaren. Hur hade hon tänkt att vi skulle klara oss utan henne?

Jag införskaffade mig ett par underbara shorts från BikBok rean, dock syns det vad man har under, men det löser vi med ett par hudiga underbyssor. Kan kanske visa, om jag törs..

Nu har vi iaf besök av Happy, som så snällt sitter och poserar med mig på bild ovanför,  och snart drar vi ut på långpromenad. Vart vet jag inte än, det blir hon som får leda mig. Så vi får väl se när jag kommer hem ikväll/natt.

P u s s .
(99.6% av nedladdningen av sexiga säsong 6 av Supernatural! Jag längtar!!!)


Wonderland

2011-06-22 @ 21:24:52

Hörni, detta bådar inget gott. Jag tror jag börjar bli besatt av kläder. Addicted. Fast. Förälskad. Ja.. you name it. Nästan hela tiden känner jag suget av att alltid vilja ha någonting nytt i min garderob, för jag tröttnar så fort på mina gamla kläder. Nu när jag har fått mitt VISA kort kliar det verkligen i fingrarna att vilja klicka hem dem där ultrafina skorna.. eller de skitasnygga örhängena.. eller varför inte den där skit pluffiga balklänningen, bara för att den är så fin? (... ehe)

Varför kan vi inte bara allihopa enas om att gå omkring nakna? Varför ska vi ha en massa kläder på oss när vi bara blir besatta av dem och hela tiden måste ha mer. Hallelujah, ge mig ett mirakel..

But still.. I kinda like this.. Att fynda kläder, speciellt på secon hand, är ju bara för bra..

retarded seal..

2011-06-21 @ 23:33:42


Taking the lead.

2011-06-21 @ 23:16:30

Den här dagen är värd att firas. Idag tentade jag av Matte B och jag fick så jäkla godkänt så ni anar inte! Kan inte vara gladare! Nu får min trötta hjärna äntligen en välförtjänad sovmorgon imorgon, och sen ska jag bara ta det lugnt resten av dagen!

Nu ska jag göra ett tappert försök till att gifa några bilder, sedan blir det nog att slinka ner i min varma fina säng med lite gossip girl, och sedan tänker jag inte gå och sova förrän klockan minst slagit jätte tidig onsdagmorgon, för det är så sommaren ska spenderas!

Fick föresten veta att Versace ska sammarbeta med H&M, resultatet får vi se i november! Det är bara att börja spara ihop lite pengar då, för det här kan bli dyrt, men värt!

Always laugh when you can. It is cheap medicine.

2011-06-20 @ 22:13:50


source. Dailybunny - Weheartit - Personal

Imorgon tentar jag av matten, då kanske tyngden från mina axlar kan lätta lite så jag äntligen får känna på hur det känns att ha sommarlov igen. Min helg var föresten underbar & galen. Jag älskar mina vänner något så fruktansvärt mycket, så ni anar inte. Även om livet spårar ibland finns det alltid något fint man kan tänka tillbaka till, minnen tillsammans med de absolut bästa.

Skvaller, pinsamheter & galna saker beskriver min helg perfekt, och kommande helg blir nog minst lika mysig. Midsommarfirande med vännerna + sill. Det kan ju inte bli bättre när man har en burk senapssill att ty sig an.

Imorgon ska jag försöka mig på något lite mer intressant att skriva om. Men ville bara bekräfta att jag inte gått och möglat eller liknande.

Rubriken säger mycket om vad som händer just nu i dessa tider.
T a   v a r a   p å   t i d e n   g u y s .   F i n t !


Jag kom bara för att säga hello

2011-06-18 @ 13:20:09Snart bär det av med finfina människor på grillkväll mitt i ingenstans.
På bilden ser det ut som att jag har lite av en blåtira, men nej gott folk, så olydig är jag inte. Jag skyller på ljuset. Nu har jag sprejat kamomill i håret och ska väl om ungefär en timme gå till tåget och vidare till staden ingenstans. Det blev inget spring på tomten för Totoro, men imorgon ska jag ta igen det och låta honom springa så mycket han vill!

Tänker fortfarande på Lillan. Hoppas hon har det bra.
Ha det bra ni med, för nu drar jag vidare!

These Words Of Mine

2011-06-18 @ 11:13:10Nu får nog varken Totoro eller jag se Lillan igen. Den lilla vildkaninungen som kom på besök till våran tomt för att gömma sig från de elaka barnen som jagade henne. På våran tomt fick hon vara i lugn och ro, och hon kunde sitta där i gräset och bara äta, medan vi gick omkring och gjorde våra sysslor. Hon var inte rädd för oss. För några dagar sedan satt jag och inspekterade henne medan hon åt, och rätt som det var skuttade hon fram till mig, bara några centimeter från mig, ställde sig på bakbenen och försökte sträcka sig mot mig för att nosa på mig. Hon hade lite svårt att nå, så då skuttade hon runt mig och satte sig vid mina fötter istället. Plötsligt känner jag hennes nos kittla mina tår, och jag får verkligen hålla mig för att inte börja rycka med fötterna.

För någon dag sedan såg jag en svart katt stryka omkring på våran tomt. Jag öppnade fönstret och skrämde bort den. Det sägs att det var den svarta katten som tog henne. Så den katten skulle jag gärna vilja prata med. Nog för att pedofili är förbjudet runt våran tomt, men att dräpa en stackars försvarslös kaninunge, som inte vill något annat än att bara få vara ifred och äta gräs, är inte okej. Ser jag katten närma sig våran tomt igen så tar jag fram mitt dressyrspö..

Totoro kommer vara lite extra glad idag, han förstår nog inte att Lillan är borta, men idag ska han få komma ut på tomten sedan veckor tillbaka.

 


Vintage Summer

2011-06-13 @ 14:28:59Nu är det alltså sommarlov, vilket för de flesta betyder slappa dagar, sena nätter och långa sovmornar. För min del får jag ganska fullt upp. Imorgon åker jag tillbaka till skolan för att hjälpa till att städa, vilket resulterar i en slant i plånboken, som kommer väl till pass då jag hade oturen att inte få något sommarjobb. Sedan blir det sommarskola, för att plugga upp Matte B så jag får godkänt.

Utöver mitt IG i matte, så är resten av mina betyg allt annat än dåliga. Jag är så fruktansvärt nöjd, för det här året har varit tuffare än det förra och allt slit har verkligen lönat sig. Tyvärr räckte inte mina betyg för att få ett stipendium, haha, men nästa år satsar jag på 100% närvaro! t s s . .   n e i i !

Byxdressen jag har på mig på bilden hade jag turen att hitta på Beyond Retro i Stockholm. Den är så underbart fin så det finns inte! Den lär jag nöta ut i sommar.

L i t e   a n n a t   f i n t   s o m   s k a   g ö r a s   p å   s o m m a r l o v e t .
- städa i skolan & göra plånboken glad
- räkna matte i sommarskolan
- fina kvällar med fina människor
- terrängläger med den tjocka fjordingen
- sol, bad och kok i solen
- hästvakt 2 veckor åt finfina Atasja
- shoppa sjukt mycket secon hand
- åka båt med finaste Jaccie(?)
- hundvakt

En liten kanin..

2011-06-10 @ 21:34:27
Om jag kommer ihåg det rätt så skrev jag tidigare att Totoro har fått ännu en besökare att snuska sig med. Men denna gången en minderårig liten filur vars namn jag inte riktigt fått veta än. Men låt oss kalla henne(?) för Lillan så länge (för visst måste det vara en tjej när Totoro blir helt till sig?). Grannpojkarna jagar henne, så hon brukar ta skydd inne på våran tomt. Idag fick mamma nog på dessa grannpojkar och sa till dom på skarpen att genast sluta jaga kaninungen. Jag hoppas dom lär sig något, för Lillan är en trevlig figur. Ibland kommer hon skuttandes fram och sitter och mumsar på gräset bara några centimeter från mig. Idag satt hon kanske 30cm bakom min rygg och inspekterade mig, medan jag inspekterade henne.

När hon dock går fram och nosar på Totoro får jag schasa bort henne. För pedofili är inte tillåtet bland kaniner på våran tomt, och jag har fått säga till Totoro flera gånger att uppföra sig. Han ska dock bli kastrerad snart, tror jag och hoppas jag, då vi nog inte kommer bli av med Lillan än på ett tag, eller hennes barnbarn & barnbarnsbarn.

Tills Lillan har vuxit upp och inte längre kommer in på våran tomt får Totoro nöja sig med att vara i sin bur hela dagarna. Det märks att han vill komma ut, både pga rastlöshet och Lillan, men det går helt enkelt inte nu.


I wish nothing but the best for you

2011-06-06 @ 20:31:48


source

 

Nu känns det som att inspirationen har kommit tillbaka en del.
Jag tar nog fram mina pennor nu innan det försvinner.


Green World

2011-06-06 @ 19:43:07I höst ska jag få ärva min systers rum, vilket betyder att jag ska göra om en hel del. Nya tapeter, nya möbler ska det bli och just nu är jag mitt uppe i att hitta lite lagom inspiration och sådär.

Just grönt är väl ingen färg jag kommer satsa på sådär stenhårt, men själva stilen, lite shabby chic skulle verkligen vara kanonfint. Lampan från Watt & VEKE blir ett måste. Finns inget märke som gör så fina lampor som de.

Gaston + Heidi

2011-06-06 @ 19:14:57
Dessa dagar ligger jag bara och slappar i solen & steker fläsket så några inlägg blir det inte. Igår fick vi besök av en liten, liten kaninunge på tomten. Grannarna undrade om den kanske hade rymt, men jag såg klart och tydligt att det här har en vildkanin. För att vara vildkanin så var den inte så rädd. När jag satt vid Tottes bur vågade den sig riktigt nära, som närmast 30cm. Så den satt där, och åt en massa gräs och tittade lite på mig ibland. Men när Totoro fick syn på den lilla filluren gick det bara överstyr.

Jag har aldrig varit med om att Totoro juckat såhär, aldrig närmare bestämt. Det var bara så järnvägars äckligt att se hur han... ja.. höll på när den lilla kaninungen kom fram för att nosa.

P.E.D.O.F.I.L.
Nu ryker hans kulor kan jag tala om, för såhär får inte ens en kanin hålla på.

För att komma på lite bättre tankar lägger jag upp bilder på Totoros föräldrar. Gaston är fadern & Heidi modern, men det var väl ganska lättgissat? Totoro är så fruktansvärt lik sin pappa alltså. Söt som socker, men snuskig som satan..


Someone Like You

2011-06-02 @ 22:04:03


"Never mind I'll find
Someone like you
I wish nothing but the best for you
Too.. Don't forget me
I beg
I remember you said
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead"

Att sitta och lyssna på mindre glada låtar är väl inte det bästa man kan göra en glad dag som denna, men Adeles låt Someone Like You är mer än bra, och därför får man lyssna på den även om man inte känner sig speciellt nere. Jag vet att det aldrig är kul att läsa utklipp från sånger, som folk alltid lägger upp på sina bloggar, för ja, jag erkänner det är det tråkigaste man kan göra för det är ändå ingen som orkar läsa och känna medlidande om man inte har hört låten tidigare. Men nu kör jag lite den stilen ändå, bara för att jag aldrig brukar göra det.

Så för att inte bli allt för ledsna fixade jag ihop ett litet glad-montage.
Men jag kan rekomendera er att lyssna på låten också, den är genial!

Har inte så mycket mer att säga.
Ska snart sätta igång med något pyssel och se på Gossip Girl!

You Can Be The One

2011-06-02 @ 19:04:54

Gårdagen var urmysig tillsammans med mina fina cheyer. Stekte i solen med varsin cider, flummade i gräset som var fullt med fästingar, lagade världens godaste pastasås, åt nachos med guaccamole tills vi dog och såg på skräckfilmer ända långt in på natten. Det hela resulterade i att vi vaknade alldeles för olägligt, då dagen nästan var helt förbi, men det gjorde inte så värst mycket när vi hade fått i oss en massa smetiga pannkakor till frukost. Dagarna kunde inte ha varit bättre!

PEACE


RSS 2.0