I'm coming up only to hold you under

2011-01-31 @ 20:29:21

Hade helt glömt bort det. Idag lämnade dessa fina varelser denna jord.

Simon. Det var ett bra tag sedan jag fick sitta på din rygg. För att vara så liten så är du en liten rackare till ponny. Har aldrig förstått varför du alltid backade ner i dikena under uteritterna, men du var en mysig häst. Synd att hovarna aldrig ville bli bättre.

Lillebror. Stallets största häst med ett väl passande namn. Snällaste varelsen på denna jord. Har fortfarande ångest över sista gången jag red dig. Du var så gammal och trött, klart du inte orkade hoppa en massa dubbelhinder i full galopp. Det finaste var nog när jag red dig i luciatåget. Du var min luciahäst & en fin och glittrig sådan.

Vila i frid fina hästar.
Hoppas äpplena smakade bäst i torsdags.

..

2011-01-31 @ 19:55:28En bild som togs i höstas av min vän Meeri.


Tävling hos Amanda

2011-01-31 @ 18:19:33Vore det inte awesome att vinna en sån här sminkpalett?
Jovars..! Det liksom kliar i fingrarna.

Gå in på Amandas blogg så kan du vara med och tävla! :)
Klicka här!


tid för måleri..

2011-01-30 @ 19:55:04
hade jag haft akrylfärger & canvas tavlor här hemma så skulle det målats för fullt..
sakta men säkert kommer inspirationen tillbaka.
Om jag lyckas ta tag i det hela snart, så kanske jag inte förlorar alla mina skills.

Det märks att jag blivit ringrostig.

We've got obsessions

2011-01-30 @ 17:14:18


Each coming night

2011-01-30 @ 13:43:48Har varit ute med hårbollen idag igen. Han var lycklig som bara den, men han kunde inte förstå varför hans älsklingsspringställe var helt förstört.. mammas buskar alltså.

När han är ute och springer nu för tiden behöver jag inte hålla koll på honom så mycket, han brukar hålla sig i närheten, och han när han känner att han har sprungit klart för dagen brukar han hoppa in själv i buren. Ganska fiffigt, då vet man liksom när han är "färdigrastad" haha.

Är dock så jäkla trött på den satans buren han bor i. Med all halm i så får han typ inget utrymme alls att skutta på. Han kan sitta och ligga, och krypa in i toabåset..
Det borde inte vara lagligt med sådana här små burar, men ändå är det det? Dessutom trodde jag inte att han skulle bli så stor som han faktiskt har blivit, och lite större lär han bli.

Det blir till att hitta någon snickare som kan bygga en större och mer rymlig bur.
Fast jag vill gärna ha samma funktioner som jag har på den nuvarande.. dvs med nedervåning. M e n   d    e t   k a n   b l i   d y r t . .

 


Bara lite allmänt.

2011-01-29 @ 20:55:13

Fullt upp idag. Varit på stan och införskaffat mig lite saker tillsammans med mamma. Bl.a. ett läppstift (20% off på Åhlens alla läppstift med medlemskort) som ni ser på bilden. Efter det åkte vi till min bror och åt middag, där skrutten Molly underhöll oss. Söt katt det där, Ludde känner sig lite utanför, men jag har inte glömt honom. Han är fortfarande min favorit <3

Klippte Mollys klor, katten är omöjlig att klippa, så jag gjorde det medan hon sov. F i f f i g t   v a ? !

Var föresten ute med kaninen idag också. Han var glad som bara den! Han har fått ett nytt koppel, ett 5 meter långt kattkoppel som är suveränt. Nu slipper jag dra i honom när han får tokryck och glädjeskuttar. Förresten så har snön ramlat ner på mammas buskar och total förstört dom.. Totte blir nog ledsen när han får se det...


Nu ska jag ladda upp med chips och smoothie, sedan ska jag se klart säsong 2 av Misfits.
Jag hatar när serier tar slut.. </3

 


To Cold To Breathe With U

2011-01-26 @ 20:12:44


Tycker så synd om min pedo-bear som ska behöva bo utomhus i sånt här väder.. Nu får han nästan dubbelt med mat för att han ska stå ut i kylan, och när jag kom dit nu var han nästan täckt av frost på nosen.

S t a c k a r e . :(

Imorgon blir det nog ingen utsikt för honom. Då får mattan och brädorna hänga för buren hela dagen. Det märks att han inte tycker så mycket om vintern.. han får inte vara ute på nedervåningen alls under dagarna, då ovanvåningen måste kunna fyllas med halm, dessutom är öppningen till nedervåningen igensnöad. Först hade jag tänkt fylla nedervåningen även den med halm, men eftersom han inte får vara där nere under nätterna så funkar det helt enkelt inte. Rävarna håller till i närheten, därför känns det bäst att ha honom uppe.

Jag är i behov av en ny bur känner jag. Han känns även alldeles för stor för den.
S y n d   a t t   a l l t   k o s t a r   p e n g a r   b a r a .

Inspiration

2011-01-26 @ 19:37:51För att finna lite inspiration till mode & design lektionerna har jag nu
beställt en prenumeration på ELLE. Saftigt...


Är det förbjudet att åka buss ellaaaahhh?

2011-01-26 @ 18:34:12H e j   o c h   h å   d ä r   u t e   i   k y l a n !
Här mårs det prima! När jag loggade in på facebook såg jag att jag hade blivit utsedd till en ängel av min kära vän Sofie. (Hey u! du vet att du är lika mycket ängel tillbaka!) Bilden ovan kommer från klippet. Vacker va? :')

Tänkte bara skriva av mig lite av vad som hände idag. Åkte som vanligt bussen hem, när jag kom till stationen bytte jag till min andra buss som skulle ta mig en station hem. Bussen var ganska full, så jag stod precis vid utgången, med några andra weirda tjejer bredvid mig. 3 st var dom, sådär lagom normala, inga märkvärdiga typer, bittra nolifers verkade dom vara dock.. Haha. För när jag hade plingat säger den ena av dom lite sådär lågt så hon tror att ingen hör: "alltså, fan vad onödigt att åka en station.. är man lat eller?!". Kan ju påpeka att jag stod mindre än 30cm från denna tjej.

Jag höll på att börja apgarva.. men.. nej :) Först tittade jag bara på dom, och när dom märkte att det var jag som skulle av blev det tyst som i en garderob när kläderna gått och lagt sig. Ahmen ni fattar..
Dessa tjejer alltså.. vilka underbara typer! (Kan även påpeka att jag inte är den enda som brukar åka samma sträcka, en station)

Fråga er själva detta, skulle ni välja frivilligt att gå i 20 minuter i -8 grader hem? Inte jag i alla fall. Har du ett busskort så ska du väl utnyttja det? Jo tack, jag är ingen som slösar bort 600 spänn i onödan varje månad.

Sen såklart när det är vår/sommar tar jag hellre cykeln än att trängas på en buss, men nu i detta väder tar jag faktiskt bussen hellre, när det ändå går så smidigt att byta direkt.
Så, in my ass på dig bruttan! Om det nu är så kul att gå i detta väder så kunde du väl gåttsjälv? Det hade du nog behövt..

PUSS!

 


F e a r s e .

2011-01-25 @ 19:33:27Tisdagar har nu blivit en av de dagar jag ser mest fram emot i veckan.
Men det beror såklart inte på att vi slutar vid fem, eller att vi har 2 timmars hål mitt i allt och inte har något att göra då, utan nu, denna termin, ända fram till sommarlovet kommer vi ha mode & design på la schemat.

Idag var det alltså första lektionen, och vi började med lite basic stuff. Att rita av en modell. Lite ringrostig är man allt, men det blev väl helt okej skulle jag tro. Dock kommer vi inte att få sy någonting, utan det handlar mer om illustration. Vi ska rita, föreställa oss, inspireras och senare i vår ska vi kanske även gå på modevisning.

H u r   j ä k l a   k u l   l å t e r   i n t e   d e t ?

Nog för att jag inte är någon jätte mode nörd så är det alltid ett intresse som funnits. Kläder, smink & styling är hur kul som helst att hålla på med!
Dock så finns det några personer som inte tar den här kursen så seriöst.. lite tråkigt, eftersom läraren vi har verkligen brinner för det här, och hon visar en helt ny sida av sig själv, vilket gör allt lite extra roligt!

Jag skiter i om vi slutar fem på tisdagarna framöver. Nu får jag i alla fall hålla på med något som är kul!

My love..

2011-01-24 @ 21:39:15

(bilden syns ibland inte..)
Jag har gått och blivit störtförälskad! Herregudarsskymning! Denna lilla pojke mötte jag en dag när jag låg hemma i min säng och tittade på Misfits. Då dök han upp! Dock inte bokstavligen i mitt rum.. utan på datorskärmen..

Herregud! Om det är någon där ute som aldrig sett ett enda avsnitt av denna underbara serie Misfits så ta er genast i örat och skäms! Finns inget bättre att sysselsätta sig med en slapp kväll då inget annat går på teve. (Hallelujah för piratebay..)

Nej hörni, nu ska jag gå och gråta lite för att det inte finns sådana här söta killar i sweden.
Jag tror jag flyttar till England nu va.
H e j   s å   l ä n g e !


Give me weekend..

2011-01-24 @ 19:05:59Dagen bjuder inte på särskilt mycket. Har typ sovit sedan jag kom hem,
sitter nu och kikar lite på bilskolor, och sen ska jag väl gå och sova igen I guess.
Trött måndag, som vanligt alltså. Imorgon är det tisdag.. lång dag,
sedan blir det onsdag, torsdag = ridning, och fredag... Ååhååå sen äre helg.

Då ska jag sova ut. Mmh..  ä l s k a r   h e l g .
Zzz.. jävla tråkigt inlägg. Men sånt är livet!


Euuw

2011-01-22 @ 19:37:59

Det är alltid såhär dagen efter som jag bara sitter och skrattar åt allt jag ritat dagen innan. Jag blir typ helt blind av att sitta och rita, och då kan jag tycka att allt är skitsnyggt, när i själva verket allt är skevt och skitfult.

Well well. C p - m u n n a r   f å r   m a n   g ö r a   i b l a n d .

Feather.

2011-01-21 @ 22:06:30


Funderar på att skicka efter en poster av en teckning jag gjort.
Men har dock inte bestämt mig ännu. Bilden ovan knåpade jag klart lite
sådär slarvigt idag. Är väl inte sådär helnöjd med själva teckningen.

Gjorde en annan bild idag också, som jag är mer nöjd med.
Men den får vänta med att komma upp här.
C i a o !


Kan Dee tävling.

2011-01-21 @ 17:23:32Tävling hos finaste Sandra där man kan vinna denna ursnygga
T-shirt......! K o m i g e n o c h k ö r !

Sandras blogg: www.kandeedrawings.blogg.se
Sandras webshop: www.kandeeshop.se


She said nothing.

2011-01-20 @ 19:43:29

Jag är lite deprimerad över att inte kunna vara med på ridningen idag.
Nu sitter de alla på hästryggen och blir mörbultade av Irinas roliga styrketräning.
Jag vill vara med, men ryggen har gjort uppror idag. Bajs också.

Det blev en teckning mitt i det hela också.
Tog kort med kameran, därav de "fina" färgskiftningarna.

Nu ska jag gå ut och pussa på kaninen min.

Map Of The World

2011-01-20 @ 19:05:32


World Wide Web

2011-01-19 @ 21:02:47


(klicka på bilden om ni vill ha den i större format, gick dock inte att ladda upp den bredare än 1000px)

Det finns aldrig några snygga Wallpapers att hitta där ute i whorld wide web.
Därför får man öppna upp sitt fotosnopp och göra wallpapers själv.

Det är ganska kul & inspirerande att sitta och pilla med wallpapers.
Nu får  F r i d a   G u s t a v s s o n pryda mitt skrivbord.


Upside down.

2011-01-19 @ 19:52:19Har haft lite fullt upp på senaste tiden. Därav glappet i bloggen.
Nu har jag iaf gått och blivit medlem på tumblr. Hurkul som helst
och  1 0 0 % inspiration finns att hitta där. Grr..!

http://mylovelybunny.tumblr.com/


Jan. 16, 2011

2011-01-16 @ 23:00:00

Det bara blev så igen. Fast den här gången fick photoshop vara med på ett hörn också.
Ser på "En Prinsessas Dagbok" på teve. U r b r a !

Buddy!

2011-01-16 @ 21:26:00

Ludde och Molly är vänner nu. Eller typ, Molly har tagit Ludde i beslag, och tvingar honom att leka med henne typ jämt och ständigt. Hon brukar ligga på plattformen (i katträdet) över Ludde och reta honom genom att karateslå med tassen på hans öron. Ni ska se hans min. Oslagbar! Haha!

Men Ludde verkar tycka om Molly ändå. De sover och äter tillsammans.
I n g e t   m e r   f r ä s a n d e !


I Sing I Swim

2011-01-15 @ 22:49:17


Jag vet inte vad som hände, men rätt som det var
så satt jag här med penna och papper och ritade.. Fråga mig inte
vart inspirationen kom ifrån.. det var lite som "nä nu jävlar!!!" fast på ett bra sätt!
Haha. Ah.. nöjd är jag nog. Det känns bra!

Firar min nöjdhet med lite mysig musik!


Vardagsrums drömmar

2011-01-15 @ 19:35:13

Idag har det inte hänt sådär jätte mycket här hemma. Har städat rummet lite, redigerat en film och bara slappat. När modern och fadern kom hem bjöds det på semla. Gott gott! Och jag och mamma tog fram sax och lim och började med ett kollage över hur vi vill ha vardagsrummet. Känns kul att få vara med och bestämma, och även om inte mamma och jag har exakt samma smak, så kom vi en bra bit i alla fall! Lite av det här uppe kom vi fram tills, och lite annat klippte jag dit bara nu, som ytterligare förslag.

I n r e d n i n g   ä r   k u l !

P.s Ny kategori "Inredning & Inspiration".


Clap Your Hands

2011-01-14 @ 18:24:27

Så jävla skön video! :)

Sia - Clap Your Hands


En helt vanlig form lektion.

2011-01-14 @ 17:04:24

Lite vad vil höll på med under formlektionen i måndags.
Jag gjorde mig ett par rejäla glasögon, som kan vara bra och ha, och även
en partyklänning som jag ska ha på mig hela tiden, varje dag.

:)


kick-ass

2011-01-12 @ 18:15:32

Ganska så soft skoldag idag! först form & sedan matte. Hallelujah!
Efter skolan gick jag, Meeri & ida ner på stan och strosade.
Där hittade jag även ett par skor, helt underbart schenygga! Och jag köpte dom rackarna!
Helt bara sådär. Visste inte om jag hade råd, men jag slog till!
Och fy jäklar vad nöjd jag är. 400 riksdaler gick dom på.

Inte så farligt!


nyårslöften al á 2011

2011-01-10 @ 18:59:38

Det är inte förrän nu jag har kommit på vad mina nyårslöften ska vara.
Bättre sent än aldrig säger jag, och jag ska göra allt i min makt för att hålla dessa löften!

-Bli ett mattesnille. Om jag nu vill fortsätta inom arkitektkretsen så måste jag bli bättre på matte.. here we go Matte C!
-Hitta sommarjobb, ev. extrajobb. Har aldrig kännt mig så pank som jag gjorde förra sommaren.. inte kul..!
-Försöka bli vegetarian. Jag kan inte lova detta, jag är född till att äta kött och jag älskar biffar & stekar.. mmmhh! men ärligt.. vem vill äta små söta mamma muor?
-Skaffa körkort. Ska bli så jävla skönt! slår vad om att jag tar mitt före syrran.. ahaha!
-Leva livet. Ja, jag tänker i alla fall satsa!

någon annan som tänker hålla sina nyårslöften? :)


Skinny Love

2011-01-08 @ 23:13:00

Jaccie bad mig att inte köpa något till henne i present, så nää.. jag gjorde inte det!
Istället fick hon en tavla som jag slängt ihop för några dagar sedan.


One Sell In the Sea

2011-01-08 @ 22:46:43

Vi köpte en ny webbkamera idag, och ja.. jag kände för att inviga den lite sådär snyggt :)


We Meet Again

2011-01-08 @ 12:00:00Litet videoklipp från gårdagen som kattvakt.
(spelas i HD därför kan det gå segt.)


No sound but the wind

2011-01-08 @ 09:30:00
Nu tar vi ett djupt andetag och låter oss inspireras av dessa bilder..

8')

(weheartit)


Fräs..

2011-01-07 @ 18:57:59

Ludde är inte alls förtjust i att Molly kommit, inte än i alla fall.
Sen tror jag att han börjar märka att han inte längre är herre på täppan.
Molly är en riktig tuffing, och när de står och tävlar om vem som fräser
argast så vinner Molly och Ludde går därifrån.

Vi får se hur det blir om några dagar :)


Molly

2011-01-06 @ 19:54:42

L i t e   b i l d e r   f r å n   i d a g   n ä r   v i   t o g   h e m   M o l l y .
När Ludde fick se transportburen kom han rusandes. Han trodde förstås att det var Izze som var där, eftersom det var den buren han åkte iväg i. Men när han kom fram till buren och fick se en helt annan katt blev han bara ståendes. Han nosade lite, och Molly jamade lite försiktigt. Ludde började fräsa, och jag lovar.. jag har aldrig sett honom så upprörd. Han såg så arg och ledsen ut. Molly började också fräsa förståss.

Molly blev visad till badrummet och sattes i lådan en stund, och några gånger kom Ludde och kikade in och bara frästa åt henne. Någon gång smög han sig in, och det såg ut som att han tänkte attakera henne, så jag puttade bort honom eftersom Molly började skaka.

Vi tog Molly till soffan istället och lät henne sitta där med oss. Ludde satt några meter bort och bara tittade, verkligen som om han tänkte "vafan gör den saken här? var är min Izze? :(" Men min bror tog då fram Luddes lekpinne, och började finta lite med honom. Så småning om började Molly att slappna av och blev lite nyfiken på vad Ludde gjorde, man såg på henne att hon hade lust att hoppa ner för att vara med, men hon avvaktade. När vi sedan började leka med Molly med pinnen tror jag nog Ludde blev ännu mer upprörd, för han gick in under min brors säng och satte sig.
Där satt han kvar. Jag gick dit och försökte locka fram honom, och han kom i alla fall till sängkanten, men inte längre. Han tittade på mig som om jag hade övergivit honom, och sedan började han fräsa mot mig också. Sedan försökte han ge mig en bitch-slap, haha. Stackars Ludde alltså.. D:

Imorgon ska jag dit och sitta kattvakt, då får vi se hur det har gått under natten.

Dusty Food Cupcakes

2011-01-06 @ 10:30:00

(tidsinställt inlägg)
Var bara tvungen att lägga upp den här.
Hur söt som helst. Haha <3

Jag ska göra en sån där kockhatt till Totte någon gång.


Coffee Stains On My Note

2011-01-05 @ 22:28:57

:)

inspiration från Susanne


As A Blonde

2011-01-04 @ 23:57:17

Ibland när jag har jätte tråkigt brukar jag ta fram pensel & skugga.
Ibland blir det hur fint som helst, ibland spårar det ur.

E t t   t i p s   b a r a .
Annars kan man gå in på den här hemsidan och se om man hittar något att göra
http://uttrakad.se/


Windsong

2011-01-04 @ 21:52:50

Har haft en fantastiskt mysig dag tillsammans med tjejorna. Åkte hem till Meeri vid två, och där väntade en kåt Nestor som ville mysa lite extra med mitt ben sådär. Sedan satt vi och åt snacks och bara pratade lite allmänt. Det är så det ska vara. M y s   h e l t   e n k e l t !

Mor och far hämtade ut nya bilen i dag föresten, den är fin, riktigt fin.. En Volkswagen Tiguan.. Dagen då jag får köra den blir en lycklig dag.

Imorgon ska jag iväg till stallet vid 8 tiden på morgonen. Då väntar lite arbete tillsammans med några andra stallbrudar. Som belöning får vi rida. Urtrevligt när man får göra sånt. Vill väldigt gärna rida snygg-Eddie, på bilden.

Kanske tar med kameran, som jag förövrigt tänker lämna tillbaka tyvärr. Om det inte hade varit för att bilderna blir brusiga så hade det varit en kanonkamera. Får hitta en ny älskling.

44,5%

2011-01-03 @ 21:54:43

Om det är något jag tycker om så är det att ligga och titta på serier flera timmar i sträck, men det är väl tyvärr bara nu på loven somman hinner med sånt. Efter att jag tittade klart på my one and only  S u p e r n a t u r a l , så har jag även sett klart  M i s f i t s . Underbara serier det där. En till serie som är ganska sådär lagom underbar är  T r u e   B l o o d . Helt spejsad & weird serie, men helt klart en favorit.

Det ska ju vara udda, då är det roligare att titta :)
Fast nej, jag tycker inte att Alexander Skarsgård är snygg..

On my way back.

2011-01-03 @ 19:54:12

Under de senaste dagarna har jag försökt komma tillbaka till mitt illustrerande igen. Inte så lätt, eftersom jag själv känner att jag tappat det lite. För att jag inte ska tröttna på det för fort så har jag valt att göra enkla, små teckningar. Det känns bra, för en gångs skull & jag hoppas att inspirationen är påväg tillbaka igen. D e t   v o r e   g ö t t .

Ny design!

2011-01-02 @ 18:10:09

Det blev en ny design idag, helt sådär spontant.
Dock har jag lite kvar att pilla med, men det orkar jag nog inte idag.

Bjussar på en bild från i somras.
Mig & bebisen :)


makeover time!

2011-01-02 @ 14:59:00
gör om i bloggen lite, därav all röra.

Backwards Rolling

2011-01-01 @ 17:51:59

Det märks att jag har tappat skills när det kommer till att måla.. ajdå.

Home is where ever I'm with you

2011-01-01 @ 16:26:55
Ett nytt år har det blivit nu alltså.
Vågar inte tänka på vad som kan komma att ske under 2011. Planer har man väl, körkort ska skaffas, krogen ska invigas, ett jobb ska fixas. Sen ska man stå ut med allt annat skit också. Skola, plugg, jobbiga människor..

Efter vad som skett under 2010 vet jag att allt kan ändras, på bara en hundradels sekund kan planerna tvingas ändras och man får gå den vägen man gärna helst hade velat slippa. Man kan säga att jag har slutat ta saker för givet, slutat planera det långsiktiga. Jag tar allt som det kommer, med en gnutta is i magen.


Gott nytt år på er!

RSS 2.0