the sound of a fight

2011-08-30 @ 19:53:08Det är väl nu man ska ge allt? Det är nu eller aldrig som gäller, när man väl har börjat så ska man fan inte banga sig ur. Fast ändå vet jag att allt kan gå åt helvete, bara genom att skriva något sånt här på bloggen betyder otur, fast slutar jag nu så skulle jag ju dö någorlunda lycklig iaf. Men nu kör vi, skiter det sig så tar jag in på psyk & börjar sticka underkläder av mänskligt hår. Jag lovar..

Bilden har inte ett skit att göra med det jag skriver, men jag har iaf klippt mig igen. Ännu kortare än sist, men min pose gör det svårt att avgöra hur kort det är, det ska gå till nyckelbenen iaf, nästan på gränsen till för kort.

Starry Eyed

2011-08-29 @ 11:08:58ville bara meddela att detta är min nya obsession. Helt makalöst bra.
Ska komma med ett roligare inlägg sen, det här är inte okej.


Pretty Reckless liksom..

2011-08-28 @ 22:00:50

Det här med att vara en fattig student är inte okej. Nu när man är la myndig så blir ju inte livet lättare för det heller. Folk vill att man ska dra ut och dansa, och själva drar dom kortet om och om igen medan jag står där med min shot i handen och tänker att ''nä, man ska ju ha råd med vatten och bröd också..''. Okej, riktigt så är det väl inte, men nästan. I höst hade jag kunnat få chansen till att jobba på världens mest underbara butik här i mariefred, men då det bara var 'eventuellt' så var det ju inte säkert att det skulle bli något, och nu sitter jag här arbetslös och bölar.

Kan knappt vänta tills jag tar studenten och bara ligger hemma i sängen och såsar dag ut och dag in! Kanske drar till Frankrike som syster min, eller varför inte till något annat land ingen känner till. Livet är bra hårt i bland, och det tror jag vi alla kan hålla med om. Fan vad jag vill ut och dricka mig redlös på vin och shots, fan vad jag vill ha den där supersexiga mobilen bara för att den är så dyr, fan vad jag vill ta på den där killens röv och sedan hångla upp honom mot en vägg...

nej okej.. det enda jag egentligen kommer fram till i detta inlägg är att när jag tar studenten ska min klänning vara allt annat än vit.

B a r a   s å   n i   v e t .
Ciao!

Det här kallar jag bra musik dessa dagar.


Damn u winter

2011-08-24 @ 21:25:24

Är jag dum när jag öppnar min mun och säger att jag längtar lite efter vintern? Själva kylan är inte riktigt det jag längtar till, men frosten, mörkret, stearinljusen, den första snön, en snökanin och myskläder. Julen är också något jag längtar till, maten, familjen som är samlad och julpyntet. Jag älskar att julpynta, och är nog den enda som verkligen gör det i den här familjen, men det är okej, det blir ju lite som jag vill då.

Nu är skolan igång på riktigt, håltimmarnas timmar bara flödar över schemat & dagarna är så konstigt planerade så det finns inte. Fredagar är nog ändå värst. Från halv åtta till halv sex går vi.. jag lär nog inte överleva till studenten om jag ska vara ärlig..

Totoro mår föresten bra, han ser, vilket jag är glad över. Han har bara fått ett sår på hornhinnan vilket vi behandlar med en salva nu. Han blir nog bra snart.

Ska nog, förvånansvärt nog ta fram min penna nu och rita lite.. får redan ångest.. haha!

Going away my child..

2011-08-21 @ 22:12:34


På tisdag blir det veterinären med Totoro. Han kommer typ dö av stress.
Min plutt.

Carry On Wayward Son

2011-08-18 @ 21:24:51Totoro är den som älskar att springa omkring som en tok på tomten och spralla med benen, och han springer gärna också ifrån mig när det är dags att komma in. Han brukar alltid bli helt till sig när han ser mig komma och tar tillfället i akt att sticka ut huvudet för att kika efter vad som försigår när jag öppnar buren. När han vinklar öronen sådär framåt vet man att han är lycklig, och hjärtat slår lite extra när han flyger upp i luften i en glädjegest.
H a n   ä l s k a r   l i v e t   h e l t  e n k e l t!

Men vad kommer att hända nu när han antagligen håller på att bli blind..?

Don't make me bring you back to the start

2011-08-08 @ 15:06:06Jaha, då var sommaren snart slut och det är inte vädret sen med att uppmana om. Idag luktar det höst i luften, låter stört men det är sant. Jag fruktar den dagen då vi snart blir tvugna att ta på oss ylletrosor och långkallingar och vada fram i den 25meter höga snön till tågen som ändå inte kommer för att hämta oss. Dessutom börjar man trean, och det är med blandade känslor jag låter året fortgå. Jag vill ju ha sommar, men nästa sommar spenderas arbetslös antagligen och med tvångstankar om vad fan man vill göra med sitt liv.

Jag vet vad jag vill göra iaf, inte ett jotta! Om det så kunde bli. Jag sitter hellre hemma och lanar sims än snofsar omkring i stockholm på en snofsig utbildning, men det är ju liksom där man tvingas gå sen iaf..

Orkar inte skriva ett seriöst inlägg, måste vaxa mina armhålor och städa rummet, för sen SKA jag pressa fram någonting ur mina penslar. Jag SKA måla för i helvete!!!!

K y s s   o c h   s m e k .

RSS 2.0