Do the honka dance

2010-12-30 @ 23:42:18Igår fick jag nog av allt "hejjagharingeninspirationkomochhjälpmig" så ah..
Det blev sig att jag tog fram papper, penna, färg och pensel och målade lite.
Resultatet blev 3 illustrationer, varav en jag inte kan visa än.

Sålänge får ni se den jag gjorde idag.
Helt okej, men inget mästerverk.

Jag är arg idag. Så ni vet.punkt


Gag Reel

2010-12-30 @ 00:42:05


Har precis sett klart säsong 5 av Supernatural. Hujedamej! Ena sekunden dör alla, och då sitter man där... och storbölar. Andra sekunden lever alla igen, och då gråter man typ av glädje. Ah... fråga mig inte hur det kommer att gå när jag sett säsong 6. Nu har man ju i alla fall kunnat tänka "äh, men det är ju en till säsong, klart Sam & Dean inte dör nu!". Men nu är det liksom inte så lätt att tänka så.

New Years Magic, Makeup

2010-12-28 @ 21:05:58En av mina julklappar iår var det här sminkborst-setet. De som känner mig vet att jag har ett ganska stort intresse för smink, ni ska bara se min sminksamling... Jag kunde inte vara gladare, om det är något man behöver så är det minst 10 borstar av olika slag, och jag skulle gissa på att jag nu har runt 20st olika borstar, men än är inte min samling komplett, jag har redan börjat titta ut ännu en borste som ska få joina min samling, och säkert fler därtill.

S å ,  n u   v e t   n i   d e t !


Michelle Phan är en av inspirationskällorna.

 


Lockigt.

2010-12-26 @ 19:32:44

Vällingby idag.
Idag lyckades jag komma över en 25mm locktång för bara 149kr. Det var den sista dom hade också. Är det okej att vara lite extra glad då?

Sedan såg jag typ världens finaste anteckningsblock för 159kr. Hur himla fint som helst. Men jag köpte det inte, vilket jag ångrar lite.. Men imorgon ska jag upp tidigt och dra mig in till storsdagen för att handla lite reagrejer igen.

J a g   ä l s k a r   r e a .

Watching the world in your eyes

2010-12-23 @ 18:30:52

D a n   f ö r e   d o p p a r e d a n .
Visste ni att det är julafton imorgon? Det visste inte jag.. eller jo. Men det känns inte som det, typ som varje år. Såhär före julafton har jag inte gjort så mycket annat än att softa lite, eller egentligen har jag slitit ganska hårt här hemma inför jul. Ingen annan än jag verkar uppskatta julstöket så mycket här hemma. Men jag är väl mest bara intresserad av att pynta och hålla på. Ett pepparkaks har jag lyckats göra, själv med mallar och allt. lussebullar gjorde jag igår, goda som tusan, samt så klädde jag även granen. Eller rättare sagt, jag snittade den, klippte av grenar som var i vägen, tog in den och fick i den i julgransfoten, helt själv. Pyntningen är alltid det roligaste, och när mamma kom hem från byn hade hon med sig fyra stora julgranskulor i rött och guld. Urfint

Idag hjälpte min syster med att göra ischokladen, hallelujah. Dock blev den inte så god, lite för mycket cocosfett... Sedan har jag legat och tittat på my favourite show Supernatural, gråtit en skvätt över några scener, och när min kära mor kom hem bar det av på nya äventyr..

Den 6e Januari kommer lilla Molly att få flytta hem till  min bror.
Då blir inte Ludde ensam längre.


¿Cómo estás?

2010-12-21 @ 19:21:18

Efter typ för lång tid tar jag nu tummen ur röven och skriver lite.
Jag har haft en otroligt grym vecka nere på Lanzarote tillsammans med mamma, pappa & Jaccie. Vi hade världens bästa läge på lägenheten, typ 5 meter och plums så var man i polen, dock var inte sängarna så sköna, men det är dom väl aldrig när man åker utomlands?

Dagarna spenderades antingen i solen, eller ute i området. Andra dagen var vi iväg på en utflykt till Lanzarotes juveler. Där fick vi bland annat gå in och kika i Cesar Manrique's hus. Otroligt jäkla underbart fint. Den som inte vet vem det är borde ge sig själv en örfil och genast söka på google.

Orkar inte sitta här och skriva allt, för det är en ganska sisådär mycket. 1 miljon bilder har jag också som jag inte ens orkar lägga in på datorn, och mitt handbagage är fortfarande inte utplockat..
En hel del fina saker har jag fått med mig hem också. Men sånt kan jag visa någon annan dag.

Nu: fisa lite och sedan mata bumbelbiet :) Puss.


Wake up bitches!

2010-12-10 @ 02:27:00
Ska smsa mina kära vännor om att det är dags att gå upp nu..
Såhär dags kan man ju inte sova? :)

Puss.

Tomorrow darlings..

2010-12-09 @ 18:01:19
mp3.n är laddad, handbagaget är packat & det mesta som ska ner i den stora resväskan. Om drygt 8 ½ timmar är jag, mamma, pappa & Jaccie påväg till Arlanda, om 24 timmar sitter vi förhoppningsvis ute på balkongen och myser efter en dag i solen.

Känner ni den gröna avunden komma smygandes..? Ahahaha... :)


Förutom att jag inte kommer få se min pruttomobil på över 1 vecka så är jag peppad till 100. Jaccie också! Jag kan lova er att jag kommer komma hem brun som en bajskorv. Min rygg ömmar fortfarande dock. Av någon anledning har jag börjat få lite problem med den på sista tiden, men förhoppningsvis går det över. Det kan bli lite jobbigt dock att behöva sitta stilla i 6 timmar om ryggen ska fortsätta strula. Ahaha..

Det är bara att hålla klaffen och äta piller.
Nu orkar jag inte skriva mer. Herrå!

This Woman's Work

2010-12-07 @ 17:53:51


A Thousand Miles

2010-12-06 @ 20:19:53

Känns bra att veta att jag är ledig imorgon, och ännu bättre att veta att
jag även är ledig på onsdag också. Det blir som en extra helg sådär lagom fint.
Imorgon åker Totoro till Monica, där han kommer bo i lite mer än en vecka, tills
vi kommer hem igen.

Ska sniffa lite extra på honom innan vi lämnar honom.
Idag var han busig btw. Nu ska han få mat. S e e   y a !


Take care

2010-12-05 @ 19:56:42

Min brors lilla mirakelkatt finns inte mer. Han stryker inte längre omkring i lägenheten och samlar mod till sig för att komma fram och hälsa. Han sitter inte längre vid fönstret och tittar ut när husse kommer hem. Han kommer inte längre smygandes fram för att lukta på våra skor när vi kommer och hälsar på.

Jag kommer ihåg dagen då jag följde med för att hämta lilla Izze. Han var rädd & jamade så hjärtskärande efter mamma när vi åkte hem med honom. En liten skygg krabat var han, litade inte på främlingar.
När han fick Ludde som kompis i lägenheten förändrades han. Han blev katt. Även om han fortfarande var skygg så var han på något sätt mer närvarande, och under den senaste tiden kom han till och med självmant upp i soffan för att lukta, titta och sedan gå vidare igen.

Jag hoppas innerligt att du har det bra nu.
Att allt är okej.

Ludde letar fortfarande efter dig i lägenheten, han saknar dig.

 


RSS 2.0