I'm alivee lovers

2010-04-24 @ 13:14:28
J a a   l ä t t ,   j a g   l e v e r   f o r t f a r a n d e .
Saknar lite att inte kunna blogga, men life is a bitch och jag får göra det bästa utav situationen. Min kära dator är inne på lagning nu.. INGET gick att rädda från den.. och det känns.. inte så bra.. </3
.
Life goes on, jag har köpt kaninbur nu till min darling som kommer i slutet av maj. Wiho! Har fortfarande inte kommit på ett namn till den, men det kommer väl.. Vi får ju se vad det är för en också, men det blir spännande! Sen har vi köpt en bajslåda också till honom.. ha-ha-ha... :)
.
Mitt blonderande pågår fortfarande. Håret ser ut som jagvetintevadviskakalladet, och det är alldeles STENHÅRT.. haha. Jag har ingen hårinpackning, så just nu får det va så.. Men det är påväg att bli blondt i alla fall. Fortfarande topparna som inte vill ge med sig, men jag blir nog blond till julen i alla fall! ; )
.
jag tänkte bara uppdatera lite om what's going on! Har ingen aning om när datorn blir klar, förmodlingen till nästa sommar om vi har tur.. nej men vi får se!
.
Tills vidare ha det gött som tusan!


det är väl såhär mitt liv känns just nu! :)

Från dröm till verklighet (efter typ 17 år..)

2010-04-18 @ 16:53:10
Det känns som att man är liten igen och får sin största dröm om ett husdjur att gå i uppfyllelse. Jag har fått tillåtelse nu, efter drygt 17 år, att få bli kaninägare! Åh vad bra det känns att kunna säga det. Som liten drömde jag om både hästar, hundar, katter och fåglar men eftersom att min pappa är allergisk så ville varken han eller mamma att vi skulle ha husdjur. Vi försökte ett halvår med att ha fåglar, jag och syrran fick en varsin fågel år 2001 tror jag, och jag glömmer aldrig hur lycklig jag var. Som den djurtönt jag är så älskar jag alla sorters djur (bortsett från kryp och insekter) och skulle egentligen bli lycklig av att bara få en fisk..
.
Syrran tröttnade ganska fort på sin fågel, så jag blev ännu lyckligare att få ha två fåglar i mitt rum! Jag svävade på moln bokstavligen! Tyvärr så varade bara lyckan i ett halvår ungefär, pappa klarade inte av fåglarna heller, och dagen då mamma gav oss beskedet gick mitt hjärta i tusen bitar. Jag var nu husdjurslös och världens olyckligaste djurälskare. Det är verkligen INTE lätt att vara djurälskare och inte ha möjlighet till att ha ett eget att rå om. ;)
.
Min andra dröm när jag var mindre var att få börja rida, hästar var mitt nummer ett favoritdjur, och år 2004 fick jag äntligen göra det också. Jag fick offra mig att byta om i förrådet för att pappa inte skulle känna av något, oavsett kylan som kom på vintrarna så var jag gladare än någonsin. Jag rider ju än idag, och jag skulle aldrig kunna leva utan hästar. Trots att jag inte har möjligheten att ha en egen häst än pga skolan, så känns det bra att veta att jag i alla fall har någonstans att vända mitt djurälskande sinne.
.
Men nu ska jag alltså få möjligheten att bli djurägare på riktigt, och en kanin är bättre än ingenting & jag ska minsann ta hand om den som om det vore min egna unge alltså! Jag har redan börjat kolla runt på burar och tillbehör även om jag kanske inte kan köpa min kanin förrän i sommar. De flesta kanske tycker att jag är extremt fjollig som går och skaffar mig en kanin som 17åring, och det kan jag nästan tycka själv också lite grann. Men vafan, man lever bara en gång, och jag fick aldrig den här möjligheten tidigare, så då är det väl bäst att jag tar den nu då. Bättre sent än aldrig! :)
.
bild från Stockholms Zoovaruhus.

Update

2010-04-18 @ 16:20:32
jag har bestämt mig för att inte blogga nu under tiden min dator är paj, för då måste jag hålla på att gnata om att få låna en dator, och varken syrran eller mamma är så villiga till att låna ut. (sitter vid syrrans nu, men hon är inte hemma så då går det väl bra antar jag!)
Nepp, datorn har nog sett de sista av dagens ljus är jag rädd.. men vi ska skicka in den på lagning, och se om någon annan kan försöka få liv i den i alla fall. Om inte det hjälper så ska vi skicka tillbaka den till HP och klaga. Det är ju ändå 3års garanti från de som tillverkar datorerna, och jag har ju haft min i precis exakt ett år nu och inte fan har jag lust att behöva spara ihop till en ny dator.. ni vill inte veta hur många månader jag var tvungen att offra mitt barnbidrag för att ha råd till datorn..
jaja. slut på det sorliga. Jag tänkte förbereda ett lite roligare inlägg, sen får vi se när ni hör från mig igen :)
Puss

Krasch..

2010-04-13 @ 21:35:07
..Min dator har kraschat.. Knappt 1år gammal har den alltså nu gett upp.
Ja.. vad ska man säga? Alla filer är så gott som förlorade, och jag skulle vilja ta ett snack
med HP alltså..
En stationär dator är väl byggd för att hålla länge?

Pappa ska försöka fixa med den, och se om det kanske går att få igång den igen
och rädda alla mina värdefulla filer.. </3
..men det återstår att se. Let's pray to God!
Vet inte när jag återvänder, så tills vidare, P E A C E   O U T !

Rödtott goes kissblond ♥

2010-04-10 @ 15:58:19


med viss tveksamhet lägger jag upp dessa bilder. Jag vet ju själv att jag kommer att få gå runt såhär i några veckor innan nästa omgång slingor blir av, för att låta håret vila lite, dock är jag ganska nöjd med de resultat som jag nu har i alla fall. Det är bara topparna vi måste försöka övertala att ge med sig. :) Men det går nog!

Jag uppmanar nu alla där ute att verkligen tänka igenom först om ni tänker färga håret mörkt. För ångrar ni er så kommer det ta tid innan ni kan få tillbaka en naturligt ljus färg, om ni nu inte bestämmer er för att köra blekning right on.. men vill man att håret ska gå av och sedan få en oerhört sexig rödlysande färg så ja, varsågoda :)
Det enklaste vore ju att kapa av sig skiten, min syster drog det draget, men jag skulle aldrig klara av att gå runt flintis, och behöva vänta 700 år innan håret växt på plats igen.

jag får helt enkelt ge mitt hår den tid de behöver, nu i början kommer jag behöva få gå runt ful som attan i håret, men damn vad snyggt det kommer bli i slutändan! :) förhoppningsvis hinner jag inte tröttna på att vara blond tills allt är klart! ;)

s e e   y a   c u p c a k e s ! ♥

Mjaaaouu

2010-04-10 @ 13:57:15Håller på att vänta på att håret ska torka ordentligt, innan jag lägger ut några bilder. Haha.
Har som sagt använt silvershampoot, men det blev ingen direkt "WOAAH" förändring, behöver nog
använda det några gånger till för att få bort det röda helt, men liite skillnad kan man se
( o m m a n h a r s u p e r b r a s u p e r h j ä l t e s y n ) :)

ni får en bild på min brors hitlerkisse ist. :D


Planet 51 juu

2010-04-09 @ 20:03:24Ikväll ska jag tönta mig rejält med lite animerad film! :)
Chockladglass och ostbollar får göra mig och mitt gula hår sällskap!
M e r   u p p d a t e r i n g   t o m o r r o w   d a r l i n g s !


Blondluvan

2010-04-09 @ 19:23:39
N u   ä r   j a g   h ä l f t e n   g u l h å r i g   o c h   h ä l f t e n   r ö d h å r i g :D
När jag kom till frisören så blev hon lite skeptisk när jag sa att jag ville bli blond igen, hon sa att jag absolut inte kommer få de resultat jag vill ha på en gång utan är tvungen att blondera i omgångar för att håret inte ska ta större skada av det. Så ja, det fick bli lite slingor nu första gången. Uppe på huvudet ser det väl ganska bra ut, men sen ska vi inte tala om hur toppparna ser ut. ; )

Jag har då i alla fall lovat mig själv att aldrig mer färga håret mer, utan bara tona det om jag ska bli mörkare, för efter min impuls att färga håret svart så har nu mitt hår blivit rött! Så snäll som min frisör var så gav hon mig en flaska silverschampo att ta med hem, för att få bort det värsta röda, och sen ska jag antingen komma tillbaka till henne igen om några veckor, (efter att jag har låtit håret 'läka' lite..) eller så drar jag i en egen slingblondering i underhåret som inte har fått så mycket färg alls.

Just nu lutar det väl mer åt de andra valet.. men om jag vill ha det någorlunda snyggt så får jag väl gå till frissan i alla fall.. haha! Imorgon får ni se resultat irl efter att jag har dragit i med lite silverschampo!
okej.. haha. Dåligt ritad bild, men tar kort imorgon efter shamponeringen! ;D


8 april 2010

2010-04-08 @ 14:39:23
U h   A h   I h   A h !
Dagen började med en liten springrunda klockan tio, därefter shower & frukost. Eller nej.. min dag började vid 7 faktiskt, då mamma väckte mig och bad mig låsa dörren efter hon och syrran. Nu är ju dom i Göteborg och har sig, och här sitter jag, helt alone och gör inte ett skit vettigt :)

Tankade en film, Percey Jackson någonting hette den.. Haha! Det är nog den fulaste filmen jag någonsin har sett. Jag brukar annars tycka om filmer som handlar om saker som inte existerar, men den här filmen var ju bara.. kul.. Vet inte hur det ska beskrivas, men den var inge vidare i alla fall.

NU mina vänner, ska jag försöka hitta lite vettigt att göra här hemma. Om en stund kommer Jaccie över, så jag kanske ska klura ut något som vi kan göra också.. Have a great day!

Ajuste! Om exakt en månad fyller moi år! ;D wää!

Shopping med Jaccie

2010-04-06 @ 18:43:59

Sov över hos min käraste vän Jaccie igår till idag, och vid 8a tiden idag gick vi upp och åkte in till Skärholmen för lite slöseri av pengar. Det var väl meningen att jag skulle hitta kläder, men inte fasiken hittade jag så mycket.. Hittade ett plagg från Gina, skjorta/inte skjorta eller hur man ska beskriva det. :)

Det blev en mucho trevlig dag med Jaccie, och jag hittade mina wonderfulla skor som dessutom reades ut, så det var en ren tur att jag hittade dom i min storlek då dom varit slut ett tag i södertälje. Det fick bli ett par glajjor till också, det kan man inte ha för mycket av, och sedan lite småsaker fick också följa med hem. ;)gina


ur&pen


dinsko


cubus


glajjor & fodral är köpt på indiska! ;)


The Fourth Kind

2010-04-04 @ 17:52:00
Usch, jag tror jag har sett världens mest "jagvetintehurjagskabeskrivakänslan" film. Den heter The Fourth Kind, och handlar om en Psykolog som ureder en massa pasienter som har sett aliens eller blivit bortförda.. Den här filmen är tydligen baserad på verkliga händelser, och verkliga klipp finns med i filmen där man får se en jäkla massa skumma saker.

Det är precis sånt här som får mig att börja tänka extremt. Haha, finns det Aliens? När tar egentligen rymden slut? Vad händer efter döden? Och då blir man sådär lagom deprimerad och helt brain-washed efteråt. Ska man skratta eller ska man gråta?
K o l l a   i n   t r a i l e r n   o c h   a v g ö r   s j ä l v a .   ;)


Sun for everyone

2010-04-04 @ 15:40:09
Sol + Regina Spektor = sant

Uppdatering av design

2010-04-04 @ 15:04:18Sådär! Nu känns det äntligen någorlunda bra och jag kan ärligt säga att jag är rätt så nöjd med designen. Det är inte ofta jag blir det, för jag är extreeemt petig när det gäller designer, därför tror jag inte att någon annan skulle klara av att göra en design till mig, för jag skulle notera varenda liten grej..! Haha. Nu får den här designen sitta här ett bra tag, och nu ska jag ta tummen ur röven och bege mig ut i solen en stund! Syrran ropar, och jag skäms nästan när jag bara sitter här inne och hänger vid datorn.

Ni får ha det awesome idag! ;D
u p p d a t e r a r   s e n a r e   i d a g .

OBS, den nya designen kan dröja för vissa datorer!


It's time to go blonde again!

2010-04-04 @ 13:40:44
Det känns bra att se att solen lyser idag.. vilket den har gjort nu i tre dagar ungefär. Men än har jag faktiskt inte orkat pallra mig ut. Tänkte ta en cykeltur, men kom sedan på att min cykel inte mår så bra visst.. I höstas gav båda handbromsarna upp, och det var ett under att jag inte dog alltså! Krockade in på uppfarten, så jhulet fick sig en smäll.. vet inte hur det mår heller iofs. ;o Haha!

På fredag är det dags, efter 3-4 år, att bli blond igen! Min naturliga hårfärg var någorlunda blond, men nu de senaste åren har jag haft alla möjliga hårfärger och det ska vi inte tala om tack. :) Jag kände att det börjar bli dags nu, mitt hår är så jäkla missfärgat som det kan bli. Toppen på huvudet är ljusbrunt medan neråt topparna fortfarande mörkt. Haha, det ser lite rolig ut, så jag står gärna över att ha utsläppt ett tag. Vet dock inte riktigt hur blond jag vill vara.. så jag får väl klura några dagar till.. Men något åt det här hållet;


Obsessions

2010-04-03 @ 19:55:25Marina & The Diamonds är det enda som står på repeat.
Finns inget bättre just nu. Förutom påskgodis då. PEACE

Ska ägna morgondagen åt att fixa designen.
Finally!


Stjärnfall och en naken röv..

2010-04-02 @ 20:57:11
Blir bara en kort uppdatering idag känner jag. Har storstädat hela eftermiddagen, och sedan bjöd vi över Happy och Anita på middag. Trevligt trevligt. Men jag tänkte ändå dra några skumma saker som hända igårkväll.. haha.

Jag satt och tittade på The Island i mitt rum. Jag satt upp i sängen så jag hade en liten översikt ut genom fönstret. Min utsikt därifrån är flera av grannarna, både baksidor och framsidor, och helt plötsligt under filmen så hör jag ett skrik utifrån.. Jag fick typ hjärtklappning och kollade ut, men det var visst ingen som skrek, snarare visslade. Och jag vet inte om det var till mig eller inte, men då ser jag en av mina grannar, kille 40+ antar jag, står och vinkar med båda armarna.. Jag är osäker på om han vinkar åt  mitt håll, om han kanske sett mig eller så, men han står i alla fall där med armarna i vädret vid ytterdörren, antagligen var han hög eller bara full, men han liksom står där i 3-4 minuter och bara viftar på armarna. Sedan vänder han sig om, och jag tror ju förståss att han ska gå in. Men ikke sa nicke.. Istället drar han ner byxorna så hans fina stjärt syns, och börjar smiska sina skinkor och hålla på.. Väldigt underhållande. Detta gör han också i 3-4 minuter, därefter går han in och stänger dörren efter sig.. Haha. Snacka om att jag blev helt whoot! efter det. ;)

Men det var en trevlig visning du gjorde där kära granne!

Efter det tittar jag vidare på filmen, och när jag sedan utan egentlig anledning tittar ut genom förnstret upp på himlen, så se jag ett stjärnfall! Så jäkla coolt så det inte är sant!! Jag är helt bombsäker på att det inte var ett plan, man såg den brinnande bollen (det var säkert en komet eller nåt..) åka över himlen och sedan snabbt brinna upp. Woho, vilken kväll alltså. :) Även om det kanske egentligen inte händer något, så var jag tvungen att önska mig något, det ska man ju tydligen göra när man ser ett stjärnfall eller UFO.. haha.

PEACE OUT ALLIHOPA! och en glad påsk! :D
(om jag nu inte uppdaterar något imorgon dvs)

Kuckeliku

2010-04-01 @ 17:13:19
Ä n t l i g e n   l o v !
det här har jag väntat på i fyra veckor, och nu ska jag verkligen njuta. För första gången kan jag ta på mig min vårjacka, ja jag är jäkligt kinkig och går hellre ut med vinterjackan när det är under 5+ än att frysa pattarna av mig med min vårjacka. ;) Jag har nog aldrig varit såhär trött tror jag, känner för att bara lägga mig ner och sova på direkten, men för en gångs skull ska jag njuta resten av dagen. Kanske finally ta tummen ur röven och spela lite sims? :) mhm!

Eller varför inte bara sitta och titta ut genom förnstret och vänta på att få lite inspiration till att rita..?
nääh.. tror inte det funkar än..

Vad ska ni hitta på i påsk nu då? :D

RSS 2.0