Familjen 'Green'

2009-10-31 @ 20:17:40
De flesta av mina vänner vet att jag är ett stort fan av The sims spelen. Jag hade alla the sims 1 samt 2 spelen att spela och jag var bokstavligt talat beroende av det en tid. Idag är mitt beroende inte lika hemskt, jag är fortfarande samma gamla sims älskare, men jag kan behärska mig med mitt spelande. Tsss.. Haha : )) Nu när sims 3 finns i mitt hjärta är mitt liv komplett, mina simmar som jag skapar är inte utav den vanliga sorten. Alla har sin egna lilla historia att berätta och nu tänkte jag dela med mig av den senaste familjen jag håller kär. Familjen Green, bestod först av Mamma Matilda, Tonårssonen Benny samt 5 småbarn vars namn jag inte orkar rabbla upp, sedan hände en liten olycka och allting förändrades..
Matilda var en riktig player i sina yngre dagar, vilket ledde till att hennes familj utökades okontrollerat en tid. Hon lider också av sjukdomen "hejjagärräddföralltingochsvimmarhelatiden" och det gör det svårt för henne när hon ska till att ta hand om sina 5 småbarn.


En helt vanlig dag när Matilda står och lagar middag händer det som inte får hända. Det börjar brinna. Elden sprider sig snabbt, och i skräck flyr Matilda, men hinner inte långt innan hon får ett anfall och svimmar. (nej hon har ingen brandvarnare.. haha)


Matildas äldsta son kommer precis hem och upptäcker att alla i familjen är i stor fara. Branden har spridit sig till resten av huset och trots att Benny lider av samma 'sjukdom' som sin mamma så tar han mod till sig och försöker släcka elden.


Nu är hela huset övertänt, men av någon konstig anledning bryr sig inte grannarna om att ringa till brandkåren. Det enda dom irriterar sig över är att Matilda inte bryr sig om att trösta sina gråtande barn som skriker sig hesa där inne. Grannarna bestämmer sig för att det inte kan fortsätta såhär, DET ÄR JU BARNMISSHANDEL JUEEH! (åh..haha..)


Matilda lyckas vakna upp, men finner sig själva att brinna om baken! Hon skriker hjälplöst på sin son som fattar hjältemod till sig och släcker flammorna som försöker sluka Matilda.


När elden är släckt är alla omtumlade och chockade över händelsen.. Matilda och Benny inser snabbt att något annat inte står rätt till.. Vart är barnen..? 


.. Grannarna hade kontaktat socialen, och på något sätt hade socialen kommit och tagit sig an fallet och hämtat alla barnen utan att Matilda anade något. Hur de kunde lämna henne och Benny kvar att dö i en brand förstår ingen. Det är fortfarande ett mysterium..


Endast minnena av barnen lever kvar hos Matilda, och hon och Benny har nu flyttat till ett annat hus medan deras gamla saneras och renoveras...


Matilda har bestämt sig för att göra en förändring i livet. Nu kämpar hon för att nå sina nya mål i livet, att bli smal och läcker samt att hitta sig en snygg kille som hon ska försöka hålla sig till....


.. men ingen vet riktigt vad som har hänt med Benny. Efter olyckan förändrades han totalt.. han måste ha blivit helt knäckt av allt som hänt..
(jag menare! jag beordrade honom att göra sina läxor, och han gick ut på vägen och satte sig där alla bilar åkte.... stackarn..)


Give it up for Ke$ha.

2009-10-28 @ 19:09:50

Ke$ha - Tik Tok


Halloween närmar sig.

2009-10-28 @ 15:52:50

Inte alls långt kvar nu till den efterlängtade dagen då alla spöken går loss i mörkret. Själv har jag inga större planer för iår. Visserligen blir det spökkväll i stallet imorgon, då vi ska skrämma skiten ur alla småbarn som vågar sig dit, och nästa helg blir det halloween fest fast med temat 'sexig'... man kan ju alltid klä ut sig till en mördad strippa eller nåt....

Jag hade gärna köpt mig ett par stifttänder från buttericks och gått omkring och lekt Edwards lover eller något, men tyvärr är dom där satans stifttänderna ganska dyra + att jag inte har tid att åka ända in till stan för att köpa dom. jag får väl önska mig det i julklapp eller nåt, för nästa år..! Då ska jag gå loss och vara vampyr! Edward, here I come! Haha!

Ååh, nu blev jag verkligen sugen på att klä ut mig extremt, förra året blev en flopp minsann. Meningen var att vi skulle anordna en spökkväll för småbarnen, låta dom gå en spökrunda i skogen, men av någon anledning hade alla en varsin ficklampa i handen och det förstörde ju precis allt. Jag som hade klätt ut mig till en psykad död flicka, liknande hon i the grudge. Jag som var så pepp, och så blev allt en riktig flopp.. Jag hoppas verkligen inte at fallet blir så iår för då lär jag bli extremt deprimerad.

Vad har ni andra för planer inför halloween?

(bilder lånade från buttericks hemsida)


Skrämmande förändring, Lindsay.

2009-10-27 @ 23:42:22


Det är skrämmande när man ser bilder på Lindsay Lohan från då och jämför dom med nutidens bilder. Den annars så vackra Lindsay är sig verkligen inte lik, och det kan man verkligen se på andra bilden. Hennes slitna uttryck får henne att se ut som närmare 40 bast när hon egentligen bara är 23. Man får väl bara hålla tummarna och hoppas på en förändrning hos Lindsay, för hon ser verkligen inte ut att må bra..

(bilder från posh24)


En fågel flög in i mitt fönster...

2009-10-27 @ 14:23:45


..nu flyger denna fågel över de grönaste ängarna,
tillsammans med en massa andra fåglar som råkat
flyga in i ett fönster...

Vila i frid fina fågel.


Urinvägsinfektion

2009-10-26 @ 20:55:06

aj aj... inte skönt.... :''<


Crazy i skolan..

2009-10-25 @ 17:31:44

Jag är oftast den som blir kallad 'konstig' i skolan, bara för mitt vilda temperament & galna akter. Här är ett exempel på hur det kan se ut, en heeeelt vanlig dag i skolan. Haha.. :)Ja.. såhär kan det gå till! Och jag bryr mig faktiskt inte att folk går omkring om kallar mig galen eller knäppt, jag gillar att showa & jag hatar att behöva hålla all min energi inne. Så är det! :)


Någon som är lika galen som jag..?


Akryl Målningar & Te.

2009-10-21 @ 19:13:55


Tjo Amigos! Den här otroligt spännande dagen har varit just precis spännande...
På förmiddagen bjöds det på redovisning från alla i klassen av en viss myt, och jag var så nervös att jag höll på att skita i brallan, (nej okej, inte så nervös, men nästan;). Det gick ganska bra känner jag, och det börjar kännas lugnare nu att redovisa inför klassen. GOA MÄNNISKOR ALLIHOPA ÄROM :)

Efter lunch hade vi bild med Karin alá jesus. Och det blev till att måla av en fruktskål med akryl och få det att se 'realistiskt' ut, eller ah, iallafall lite. Jag är absolut ingen målnings människa, har aldrig i hela mitt liv målat en tavla med akryl, men JÄKLAR VAD KUL DET VAR! Nu känner jag mig lite som Karin, fascinerad av hur färger kan skapa något så vackert.. haha ååhvadhögjagärjustnu. Jag kanske lägger ut en bild på målningen sedan när den är klar. Imorgon stannar jag i skolan några timmar och arbetar vidare med den nämligen (Y)

(slarvig redigerad bild på min fiina tekanna/kopp :)


Vad jag saknar mest just nu.. (OBS hästigt inlägg!)

2009-10-20 @ 20:29:59

Nu tänkte jag dra fram några bilder från underbara minnen jag haft. Och dessa bilder är från de stunder jag saknar allra mest. Så det blir ett blödigt inlägg, (iaf för mig..) haha.

OBS råkar du vara en sån som irriterar dig på hästar? synd då..! för här kommer det nämligen en massa sådana! :)

Det jag saknar mest just nu är..

Favorit Jojisen på lägret 09.

 
Dagarna då vi badade med hästarna och sov över i stallet.


Team Brenton.


Voltige träningen inför sommaravslutningen 09.


Tjoandet i paddocken när tjurtanterna inte såg.


Hästen Gisza som jag fick låna i över en vecka (underbart!)Stolt Nykvarns Ryttare!


Kattungarna som ploppade ut varje år.


Stunderna på hästryggen de varma sommardagarna.


Höjdhoppningen då jag och jojisen kom 3a.


Borttagna scener från New Moon!

2009-10-19 @ 20:07:13


Del 1. Do you poop?


Del 2. Edwards sweet 16 parteey!


Del 3. Bella on The Dating Game!

Smosh killarna gör det igen! Det är galet hur roliga dom är, (snyggsnygga också :3) Har man lika dålig humor som jag, så är det ett måste att se dessa "borttagna scener" från New Moon! Mhm! ;)


Borttagna scener från New Moon!

2009-10-19 @ 20:06:35


Del 1. Do you poop?


Del 2. Edwards sweet 16 parteey!


Del 3. Bella on The Dating Game!

Smosh killarna gör det igen! Det är galet hur roliga dom är, (snyggsnygga också :3) Har man lika dålig humor som jag, så är det ett måste att se dessa "borttagna scener" från New Moon! Mhm! ;)


Veckans födelsedagsbarn.

2009-10-19 @ 19:59:17Lars Winnerbäck 19 oktober - Katy Perry 25 oktober - Thomas Di Leva 23 oktober.
Jaa, det börjar bli som en vana att köra veckans födelsedagsbarn, och det lär väl hålla i sig ett tag till. Internet laggar lite grann nu, så jag ska väl snart stänga ner :]


Sötaste paret ever..

2009-10-19 @ 19:18:46


Jag typ dör när jag ser de här bilderna.. hur söta är inte Russell Brand & Katy Perry tillsammans? Jag hoppas verkligen att förhållandet varar för evigt typ, för gaaah vad snygga dom är tillsammans. Nästan så man blir lite blöt i ögat.. Tsss :)


Sushitime! ;D

2009-10-17 @ 20:47:31Igår bjöd jag på min specialité alá Joss. SUSHI!
Ååh vad gott det blev, dock känner jag nu att jag inte ska äta
det på ett tag, för det är andra veckan i rad som vi äter det nu..
haha.. 8')

Någon annan som tycker om sushi ? : )


Update;

2009-10-17 @ 12:37:20

Haha, jag vet inte vart jag tog vägen där. Igår orkade jag inte sitta vid datorn, för pappsen höll på att fixa med den, sen de andra dagarna hade jag bara lite mycket att göra. Men nu är jag tillbaka ;)
 I Onsdags var vi på föreläsning om Energi & Miljö, det sög hårt.. haha, så jag och mina venor satt istället och kom på sätt att inte släppa ut för mycket koldioxid.. vilket resulterade i första bilden. Haha (Y)
Och sen var jag hos min bror i torsdags och myste med kissen, Ludde!

Mmh, mer uppdatering kommer så småning om!


En simpel fläta.

2009-10-13 @ 20:09:34


Imorse tog jag mig tid till att knepa ihop luggen till något fiffigt, och voila!
En urful & extremt-inte-välgjord fläta blev till något senyggt! (Y)
Fråga INTE hur lång tid det tog att göra den, jag fick iallafall göra om den ett antal gånger och jag vet inte om jag har någon lust att göra det igen. Tihi! 8']

Nu alla mina 100 miljoner läsare ska jag fortsätta med min engelska-
uppgift. Det ska bli en morderniserad saga om snövit! (dock med tragiskt slut)
Tihii ;) See Ya Later CupCakes.. (......pfft)


Veckans födelsedagsbarn!

2009-10-13 @ 19:33:47


Usher 17 oktober - Hugh Jackman 12 oktober - Zac Efron 18 oktober.
MHMM! ;) Tre munsbitar denna vecka råå..!


Gissa kändisen..

2009-10-12 @ 18:58:32


Jag tror min hjärna har röjparty eller nåt, fiifan vad ont jag har.. så jag tror jag tar mitt pick och pack och stänger ner för idag. Men sålänge kan ni ju gissa vilken blondin detta kan vara..

Rätt svar får en puss! ;)
(komigen aslätt juh!)

Rätt svar; Paris Hilton (såklart :D)


Rensning i sminklådan.

2009-10-12 @ 18:15:40Idag fick jag hem ett paket på posten, (hejjagälskarmystiskapaket!) Och i paketet låg det en necessär full med smink, guuud så behövligt det var! Min maskara & concealer håller på att ta slut, och det var så jäävla najs att se just de sakerna ligga i paketet. Dessutom fick jag tre ögonskuggor, en puderdosa, läppglans, mascara och en ögonbrynspenna.. Ännu mer <3 Haha! Men när jag egentligen tänkte efter så kändes det faktiskt dags att rensa ur mina sminklådor.. jag vet inte hur länge sedan det var sist, och jag har samlat på mig en hel del skit på sista tiden kan jag lova. Men nu känns det wonderful när det är gjort. Awesome!

Nån mer där ute som tycker om att samla på sig en massa onödiga saker?


Rest In Peace...

2009-10-11 @ 18:23:45


I vått och torrt har du funnits vid min sida, stöttat mig, och fått mig att känna mig vacker varje dag. Nu finns du inte mer, du började bli svag, och en morgon var du inte vid liv. Förtvivlat försökte jag få dig till livet igen, men det var redan försent. Vad ska jag ta mig till när du inte kommer att finnas vid mitt skrivbord och vänta på mig varje morgon? Jag kommer aldrig känna mig lika vacker som jag gjorde med dig vid min sida..

Vila i frid Babyliss Wet'n dry.. (Jävla skit plattång!!)


Demi & Imogen

2009-10-11 @ 18:10:32

Imogen Heap - First Train HomeDemi Lovato - Got DynamiteArtister som inspirerar mig just nu är Demi Lovato & Imogen Heap.
Jag är en riktig allätare när det kommer till musik, när stunder är som jobbigast
passar det bra med lite medlidande och lugn musik så som Imogen Heap,
och när något gör mig riktigt arg passar de mer riviga låtarna till, som
t.ex. Demis låt Got Dynamite. Helt olika låtar för helt olika tillfällen,

Hejjagälskarmusik!


Ett inlägg om fisk...

2009-10-11 @ 17:35:42


Fisk, Fiskelifiskar, fiskis, fiskusar, fiiish!
akej, jag var ju som sagt hos min bror i helgen och passade hans kissar
Ludde & Izze, men dom var inte så jävla pepp på att ställa upp som
fotoobjekt direkt, därför föll intresset istället på akvariumet.. haha.
Jag kan visa några bilder på kissarna senare, när jag har fixat lite annat.

Men ååh vad kul det är med fisk! (Y)


Happiisen

2009-10-10 @ 11:41:52


För en stund sedan kom Happys ägare och hämtade henne, så nu sitter jag ensam här och väntar på att något kul ska hända. Ikväll bär det av hem till bror för att vara kattvakt över helgen, eftersom att han ska bort. Awesome. Ska försöka terra katterna lite med att fota dom, haha.. men vi får se hur det går : )


Awesome!

2009-10-09 @ 21:20:47
Den här dagen har varit awesome!
Gick bara halvdag i skolan idag, eller knappt det. Så vi fick sluta ungefär 5 timmar tidigare än vad vi brukar, hur soft är inte det? Efter det drog jag och tjejorna till Subway och köpte med oss lite mat, för att sedan dra hem till Matilda och chilla och leka med kissarna. Vi satt typ i flera timmar(?) och bara pratade, sådär som vi tjejor är bra på att göra. Vi pratade om nästan allt mellan himmel och jord & kelade och myste med kissarna också.
Vid fyratiden var det dags att bege oss och jag tog som vanligt bussen hem, och väl hemma började jag göra iordning mat. SUSHII! Mh! Jag som nästan aldrig brukar laga mat, fick bra kritik för min sushi, awesome det med!

Imorgon bär det av till min bror vid fem tiden, då jag och syrran ska passa hans katter medan han är borta. Och innan det, ska jag vara hundvakt åt lilla happy igen! Helgen kommer bli grymt bra känner jag på mig.. och det betyder nog att det blir dåligt med uppdatering ;) but shit the same!


(bild på den allra första sushin jag gjorde, tillsammans med Linnea)


Extra av Svenska Hollywood Fruar, me like!

2009-10-08 @ 18:22:35


Yes, jag har typ suttit och väntat på att få höra det i teve rutan. Ett extra avsnitt av svenska hollywood fruar, woho! Typ den bästa serien som någonsin funnits? haha! Min favorit är ju såklart Maria (till höger), men sen har ju Anna (mitten) också en stor plats i mitt hjärta också, haha! Go Girls!


En liten makeover..

2009-10-08 @ 17:27:28


Tänk er att det istället för en tavellist har suttit minst 50+
med affischer på dessa väggar över min säng.
Mitt rum har genomgått en liten makeover, dock är allt
inte riktigt klart än, bortse från de grymt fula blommorna på listen,
min snälla mamma köpte mig ett par nya och lite mer 'icke plastiga' :)


Länge sedan..

2009-10-07 @ 15:54:14sen sist jag höll i en penna här i mitt rum och verkligen ritade. Jag känner att jag inte har haft lika mycket tid till att sitta och rita nu när skolan är igång igen. Nog för att vi får rita i skolan, men att rita just hemma är en helt annan sak. Så nu lägger jag upp en bild som jag gjorde för nån vecka sedan på fröken Gaga.

Nog för att jag har utvecklats mer, men det här är inte den bästa jag har gjort!


Bilder från Louis Vuitton live!

2009-10-07 @ 14:56:43Det var faktiskt av en ren slump som jag ramlade in på Louis Vuitton's vår/sommar visning live på facebook. Typ 2 minuter innan själva visningen började hittade jag länken dit och såklart stannade jag där också. Det var ganska coolt att se allting Live, och kläderna var ju grymma, även om jag tycker att håren slog allt!


Alla dessa kedjesms gör mig tokig!

2009-10-07 @ 14:19:25Snart blir jag verkligen galen!

Precis innan jag skulle ner och kolla till båten vid bryggan, (det har ju blåst endel, så mamma var orolig att den kanske hade flugit sin väg) så plockade jag med mig min mobil att ha ifall nu båten skulle vara borta. När jag tittar i inkorgen har jag fått två sms, inte av samma person då förståss, men båda sms var precis de samma!

"Önska dig det du önskar mest.. *** Himlens änglar kommer till dig och låter dig förverkliga din önskan OM du skickar detta meddelande vidare till minst 10 personer du önskar väl..."

Vem var människan som kom på detta kedjesms skit?! Jag blir så jäkla irriterad, Det är ju bara skit? Varför tror endel på sånt? "Amen jag tror inte på det.." Jamen varför skickar du såna jävla skit-sms då? Jag tycker bara att sånt är extremt irriterande, och har lust att slå alla som skickar det till mig.. (haha, snart smäller det!) Var snälla och skicka inte sådana sms till mig i fortsättningen, och ingen annan borde skicka dom överhuvudtaget!

 

 

BELÄÄH!


KanDee

2009-10-07 @ 12:22:28

En tjej som jag verkligen avgudar, när det kommer till att rita, är Kan Dee.

Hejhonärsåbrasåjagtypdör, och nu har hon startat sin egna shop på nätet där man kan köpa linnen & andra tröjor med tryck av hennes ASGRYMMA illustrationer. Heeeerreeeguuud! Jag förstår inte varför inte jag har gått och köpt något linne från henne, (skärpning Joss!) ja, jag får väl ta tag i det då! Hon är ju trots allt min idol? ;o

YOU GO GIRL! : D http://kandeeshop.se (bild lånad av Sandra (KanDee))


FINALLY!

2009-10-06 @ 18:40:14Jag har längtat som en galning på att Demis nya album ska komma till Spotify, men ack ack vad väntan har varit lång! Den bruden kan då verkligen sjunga, herreguuud vad jag är inte alls avundsjuk på hennes talang!

Nu kommer högtalarna gå sönder! (Y)


Veckans födelsedagsbarn!

2009-10-06 @ 18:15:13


Nu sådär mitt i bloggtorkan så är det inte alls lätt att komma på något att skriva om, och jag får ganska dåligt samvete när jag inte kommer på något vettigt att skriva om, jahapp men då kan jag ju lika gärna lägga ner bloggen? HELL NO! herreguud, jag som tycker så mycket om att skriva o hålla på.. nu får jag skärpa mig! Jamen då slänger vi väl in en fin bild på några av veckans födelsedagsbarn dåe! :)

Matt Damon 8 okt - Markus Fagervall 5 okt - Charlott Perelli 7 okt - Carolina Gynning 6 okt

Ha en bra födelsedag Ya'll!


I heart vamps!

2009-10-03 @ 23:47:16

Om det är något jag inte kan få nog av i denna värld så är det den där TV-serien vid namn True Blood. Åh herre guuueed vad berra den är *massahjertan*. Edward, släng dig i väggen!! Det är ju såhär riktiga vampyrer ska va jueeh! höhööö, *diirtytoughts* mhmm :)

I heart vamps!


Hejjagsugerpåattuppdatera

2009-10-03 @ 21:36:21
Hola Amigoos!
Ville bara tala om att jag inte lär uppdatera så mycket i bloggen en tid framöver. Ska jag vara helt ärlig så är jag rätt så less på det, haha! Men aah okej, lite uppdatering kan vi köra iallafall.

Idag var jag och mi familio i Ståckholm och shöppa löss, gjorde endel inköp av kläder, vinterjacka oh massa sådantttttt. Sedan for vi iväg till IKEA och köpte lite grejer till mitt rum, nu ska alla mina fula (</3) bandaffischer, konsertbiljetter und prisrosetter ner från väggarna och ner i en låda som ska ställas typ lääängst in i min garderob och aldrig mer få se dagens ljus, haha.. lite förändring måste ju ske ibland? Aja, till lite annat dåe.. skolan är toppen, pluggandet går toppen, mina vänner är toppen, typ allt är toppen?

aja.. see ya later!

RSS 2.0