Vampyr makeover..

2009-06-26 @ 21:04:37

Jag råkade stöta på Edward i ps. Han trodde jag var en puma så han tog en slurk, innan han insåg vad det egentligen var han hade stött på.... MIG! :)

Och vips så levde vi lyckliga i alla våra dagar!

Tävling hos Foki!!

2009-06-26 @ 20:09:28

Sötaste Foki har en tävling på sin blogg där man kan vinna ett nagelkit med en massa saker att pimpa sina naglar med. Asbra ju!! :))

I kitet ingår följande:
  • 3 st kartor nail art klistermärken
  • En låda med 100 st lösnaglar och en burk nagellim
  • Extra nagellim
  • 2 askar med kristaller och pärlor
  • 4 flaskor nagellack
  • Nagelglitter
  • En tub återfuktande och helande nagelsalva. (Jag rekommendera att ni använder den efter ni har tagit bort lösnaglar)

"Det var historien om andekrigarna.."

2009-06-26 @ 17:43:09

Har suttit ute ett tag nu och stekt på lite mer färg på benen och läst lite i 'Ljudet av ditt hjärta'. Asbra kombination (Y),
och dessa böcker som ligger så varmt till i mitt hjärta blir bara bättre och bättre ju fler gånger man läser dem. :) Jag är inne på min andra omgång, sen kommer jag nog ta en paus för att sedan läsa om serien igen ;)

love it!

Rest In Peace

2009-06-26 @ 14:28:43

Okej, det här är helt unbelievable. Även om jag inte var ett fan av honom så kom det här som en chock och har verkligen skakat om allting i mitt huvud. Bara 50 år blev han, och det låter väl inte särskilt rättvist? Finns väl inte så mycket mer att säga än Vila i frid.

Mimmi

2009-06-24 @ 22:24:55


Måndagen, tisdagen och onsdagen spenderades hemma hos Jaccie. Temperaturen var som högst vid 37 grader, och vi spenderade dagarna med sol, bad, film, godis och hennes kisse Mimmi. Världens mest osociala katt men ändå hur fin som helst. Jag var liksom tvungen att tvinga henne att kramas med mig, vilket hon inte alls gillade. Kul var det iallafall :)

Mest lyssnade..

2009-06-21 @ 18:41:47

.. på  min Spotify är dessa.
Spotify in my <3

Bilder från avslutningspartyt!

2009-06-21 @ 17:43:04

Hemma hos Jaccie medan vi väntar på vårat vrålåk :)


At the partey, två flickor saknas för att fullborda vårat lilla gäng..Jag tillsammans med grabbarna grus ;)


Platsen där vi hörde hemma och där våra stackars fötter fick sig en omgång;
dansgolvet ;D

Ångest

2009-06-21 @ 17:19:30

O h   m y . 
Jag vet inte vart den här ångesten kom ifrån, men helt plötsligt slår det mig att jag har saker som är ute på vifft och som jag inte fått tillbaka. Utlånade grejer alltså. Nu när jag har slutat nian så träffas inte vi tjejer längre så mycket och det blir ju inte bättre när vi börjar nya skolor i höst igen. Ångesten kom från ingenstans, "Oh no! Min utlånade bok är för evigt förlorad" eller nåt liknande.

När man kommer på sådär i efterhand att man helt glömt bort saker som man lånat ut, så tar det bara några sekunder innan man får panik och börjar tro att man aldrig kommer få tillbaka dem.

"Du kommer få tillbaka dem juh! *Liksom.. take it easy* " Ja, men nu skriver jag ju faktiskt inte det här inlägget för att klaga på er eller liknande? Men ni fattar nog vad jag menar med hela den här ångest grejen. Eller hur?


Lite uppdate + Illustration

2009-06-20 @ 20:05:17
Nu är jag då tillbaka igen!
Den nya designen är klar, och jag är nöjd som tusan. Jag har suttit hela dagen och fixat och knåpat, så nu tänker jag ha den här ett bra tag iallafall, eftersom att det tar på krafterna att designa bloggar.. ;)

Jag kommer att uppdatera lite granna om saker som hänt och blabla, lägga ut bilder och annat skojsigt att se på. Typ som bilderna från balen och avslutningen. Även om det gör ont att tänka på det.

För att göra detta inlägg lite intressantare lägger jag ut en bild på mitt slutprojekt i bilden. Bilden tog nästan 4 timmar att göra tror jag, och då satt jag både i skolan och hemma och knåpade på den. Och nej jag vet att människan inte har några bröstvårtor (haha!) men dem suddade jag bort då jag skulle lämna in den eftersom att jag fick någon sorts "vad-kommer-hon-tro-om-mig-egentligen" ångest. Kanske ritar dit dem någon dag.. haha.

Tillbaka!

2009-06-19 @ 20:27:54
Nu är jag tillbaka igen efter en kort paus... Pausen berodde lite på att det gått väldigt mycket neråt känslomässigt för mig. Jag trodde bara att hela grejen med att sluta nian skulle drabba mig mest. Men när bara fler och fler saker hände och fick mig att må sämre så blev allting till en smetig och ful gegamoja och blabla..

ska inte dra allt tråkigt babbel om det!
Nu under helgen ska jag satsa på en ny bloggdesign så håll ut!

....

2009-06-10 @ 13:22:32
Usch, jag mår inte alls bra nu.. tanken på att det snart är slut gör mig helt förstörd.... jag vill verkligen inte..

Lite off!

2009-06-08 @ 19:41:52
Jag har varit lite off nu ett bra tag.
Det beror lite på olika saker, jag skulle fixa om lite i bloggen, men det blev aldrig av då jag måste fixa lite nya bilder till bloggen och ho hi ha he.. Sen har jag inte orkat fixa några inlägg då jag inte haft någon kamera på ett tag. Inlägg kan ju vara så himla tråkiga utan bilder.. så jag väntar hellre.

I'll be right back again! :)

NEW MOON TRAILERN

2009-06-01 @ 19:52:46
THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON trailer in HD

Trailern till New Moon!
Innan jag såg den var jag helt uppspelt, kunde knappt bärja mig.
Men om jag ska vara ärlig så känns det lite som en besvikelse nu när jag har sett den.
Det verkar inte alls vara som i boken, alltså alla detaljer och så.. och sånt är ju skitaviktigt!
Sedan var jag tvungen att blunda när jakob förvandlades till varg, det var
ju bara pinsamt hur dåligt animerat det var....

aja..


RSS 2.0