Msn virus och ny mobiltelefon

2009-01-31 @ 20:03:01

Idag blev det ingen sovmorgon för mig, gick upp vid halv tio och sedan bar det av till Linnea. När jag anlände var hon i full gång med att inviga den nya ugnen med att göra kladdkaka. Kladdkaka med Marsansås & glass, bra blandning! (Y) Efter det kollade vi på två filmer. Bröderna Grimm & syskonen baudelaires olycksaliga liv . Det var egentligen planerat att Linneas kompis skulle komma och klippa mig, men hon fick förhinder så det blev inte av idag. Istället satt vi vid datorn den mesta delen av tiden och försökte få bort ett jädrans msn virus som hade hakat sig fast vid Linneas dator. Och vi lyckades! WOH!

I veckan köpte min bror en ny mobil, så han gav han bort sin gamla till min syster, som inte för så länge sedan redan köpt en ny mobil. Men eftersom att hans var modernare så valde hon att ge bort sin gamla till moi, och jag är verkligen i STORT behov av en ny mobil men eftersom att jag håller på att spara till en ny dator och inte har råd med en mobil just nu. Så jag har fick min syrras, helt gratis!

P.s Kissie är så generös! ;)


Ångest.

2009-01-30 @ 21:22:53

Äntligen fredag..
Dagen började bra & slutade sisådär. Haha. Jag åkte och klippte mig efter skolan, och meningen var ju att det skulle bli lugg, men människan som klippte förstod inte min beskrivning så det blev helt galet. Förhoppningsvis blir min lugg räddad imorgon, då jag ska tillsammans med linnea till hennes kompis som ska göra ett försök till att rädda min fula lugg. Kommer ha sådan ångest när jag går ut imorgon att jag kommer behöva ha mössa på mig för att dölja det icke vackra luggen (Y). Ikväll blir det en "tittapålet'sdanceochätaskitamycketgodisävenfastlet'sdancesuger" kväll. Jag är skittrött, eftersom jag har haft en ganska fullproppad vecka..

I torsdags var jag, Sarah & Jaccie på Estrad för att möta upp alla artister, musiker & dansare och prata lite om den stora kvällen den 5e mars! Som jag nämt tidigare så kom vi med bland de 10 bästa låttexterna i melodiTEXTivalen, så våran låttext har blivit tonsatt och resultatet är grymt. På onsdag ska vi åka iväg igen för att fotograferas inför allting.. spännande. (Y) När jag kom hem däckade jag nästan framför datorn, så det blev läggdags tidigt för mig..

Ikväll går jag nog till sängs tidigt också, men först ska jag lindra min huvudvärk & prata klart med Linnea.


Muse - Unintended

2009-01-27 @ 21:51:11


Sitter och lyssnade igenom några låtar som antagligen ska höra till soundtracket till New Moon. Inte världens bästa låtar, endel var väl OK. Den enda jag riktigt fastnade för är Unintended med Muse. Here it goes.
 
 

De kallar sig vampyrer...

2009-01-27 @ 21:08:50

Jackson Rathbone, Taylor Lautner, Cam Gigandet, Robert Pattinson & Kellan Lutz.

Kemigeni

2009-01-27 @ 20:40:45
Yeah.
Den här dagen har varit helt okej, jag inledde dagen med att skära mig i pekfingret på bilden. Blodet ville typ inte sluta rinna, så nu sitter jag med ett egenkonstruerat plåster som gör det svårt för mig att skriva snabbt på tangentbordet. Idag har det också varit en typisk "pluggaihjälmig" dag, idag fick det även bli kemi... kemi jah.. de är ju jag som är kemigeniet Joss...

vad har jag i munnen egentligen...?

Skolarbete

2009-01-26 @ 20:51:31
Nu har jag suttit nästan hela helgen, samt idag och bara skrivit om andra världskriget.. börjar bli lite less på det, för de tar ju aldrig slut. Jag har skrivit drygt 7 didor på datorn, och ändå har kriget bara börjat för mig. Sen måste jag hålla på och diskutera, analysera... "vad skulle ha hänt om det där inte hade hänt, och om han hade gjort sådär och det blivit sådär?". Tjohoo vad kul. Jag som satsar på att skriva VG/MVG. Bara att fortsätta, jag kommer få sitta med den här uppgiften i några veckor till. Men det gör ju inte mej något, jag har ju ändå inget annat att göra när jag kommer hem från skolan. (Y)


Tänk om man vore en fisk.
tss....

Himmel

2009-01-24 @ 18:32:06

Nu har jag läst tillräckligt för den här gången.. jag låter boken vila ett tag, ehe.. nu ska jag istället se på film. She's the man. YAH!

Yo.

2009-01-24 @ 15:35:59

Yo.
Damn vilket tråkigt väder de är idag då.. regn, blask.. massa blask. Det var då inte kul att gå runt i Gnesta i bara converse eftersom det var vattenpölar typ vart man än gick.. Idag håller jag mig nog inomhus resten av dagen tack! Idag köpte jag nya ridkängor & lite smått o gott till ikväll, dessutom var vi och hämtade ut ett paket från adlibris & såklart låg min kära bok "När jag hör din röst" i den :] Blaah.. nu ska jag inte vänta längre, nu tänker jag börja läsa i den!


Läxor..

2009-01-21 @ 21:25:31

Man kan säga att den här veckan kommer jag nog mest att ägna mig till läxor. Har ett stort arbete att jobba med och imorgon har vi kemiläxförhör och jag förstår mig verkligen inte på atomer & joner som vi tydligen ska lära oss om. Vi har knappt haft några genomgångar och boken är inte så lätt att förstå sig på. Igår satt jag två ½ timmar och skrev om andra världskriget, det bästa av allt var att det inte gick att spara när jag hade skrivit ungefär en hel sida, så jag var tvungen att stänga ner de och sedan byta dator och skriva om allt. Kändes ju inte direkt kul. Jag väntar fortfarande på min bok som ska komma, men jag kommer nog ändå inte ha tid till att läsa den dom närmsta dagarna.

Hm.. nu ska jag nog försöka ta mig an den där kemiboken igen iallafall..


När jag hör din röst

2009-01-17 @ 17:58:26


Nu har jag beställt hem boken "När jag hör din röst" från adlibris. Wooh, nu är det bara till att vänta, sen kommer jag nog aldrig släppa ifrån mig den. I mars kommer dom börja filma "New Moon" huhu... och jag är så besatt. ;)

Ikväll ska jag mest ta det lugnt, äta pizza & massa annat onyttigt & kolla på P3 Guld 2009! 21.00 SVT1. Någon mer som ska se? Några av artisterna som ska uppträda är Håkan Hellström, Hammerfall, Amanda Jenssen,Timbuktu & Damn!, The Soundtrack of Our Lives, Markus Krunegård, m.fl. Men nu ska ner och hjälpa till med pizzan.

 


Tavla

2009-01-17 @ 16:01:07


Här är tavlan som jag målade igår. Som jag sagt tidigare så är jag inte sådär jätte bra på att måla med oljefärg. Jag målade inte heller någon speciell person, utan det fick bli som det blev. Vad jag ska göra med tavlan nu vet jag inte, men jag hittar väl på nåt åt den senare.

Ciao!

Roliga Prylar :)

2009-01-16 @ 22:01:53

Under tiden som Let's Dance gått o bakgrunden så har jag klickat runt lite på www.roligaprylar.se och www.bluebox.se och hittat hur mycket söta prylar som helst. Här är några av dom sakerna som jag fastnade för. :)

Nu tror jag att jag ska förflytta mig till sängen och ta en lur,
See Ya!

Fredaaaag!

2009-01-16 @ 20:04:25

Äntligen fredag!
Lördagens sovmorgon är efterlängtad. Idag hade vi bara tråkiga lektioner som typ språk, svenska, engelska och matte. Och jag var då inte särskilt aktiv, iallafall inte på matten, eftersom jag, Mari och Tyra mest satt och pratade Twilight & sjöng huvud, axlar,knä och tå, varför just den låten vet jag inte men kul hade vi. När jag kom hem började jag att måla min tavla, men som sagt är jag inte så bra på att måla så resultatet blev väl sådär. Nu ska jag nog ta mig till teven och kolla på Let's Dance (som jag av någon anledning börjat titta på). Tycker det var grymt synd att Mojje var tvungen att hoppa av, eftersom han var en av mina favoriter. Men Kitty är nog ändå min största favorit! ;)



Bilder från Kittys tv4 blogg <--

The Fit with Lady Gaga

2009-01-15 @ 21:31:03



Jag ger oljefärg en chans..

2009-01-14 @ 20:20:43

Efter porträttet jag ritade på Robert så har jag bara fortsatt ännu mer med att rita porträtt, och jag börjar få till dom ganska bra nu. Jag har bestämt mig för att försöka måla ett porträtt i oljefärg, även om jag är ganska kass på att måla med färger över huvudtaget. Jag brukar hålla mig till penna & sudd men eftersom jag hade två målardukar hemma så tänkte jag inte bara låta dom ligga. Om resultatet blir någorlunda bra kanske jag lägger upp en bild men vi får ju se.. ; )

Let's do it right now, tomorrow it's to late...

2009-01-14 @ 20:17:15
Idag var som sagt jag, Jaccie & Sarah och träffade killarna som gör musiken till våran låttext. Vi var så himla nervösa, för vi hade inte den blekaste aning om hur det skulle låta & när vi fick höra låten visste vi inte om vi skulle hyperventilera eller typ bara stå där och glo, så det blev något där mittemellan. Låten var iallafall skitabra och efteråt visste vi inte vad vi skulle säga. Haha. Några meningar lyckades vi iallafall få ur oss & det fanns väl egentligen inte så mycket mer att säga än att dom gjort det skitbra även om den var långt ifrån färdig. Jag, Jaccie & Sarah är iallafall grymt nöjda.



Katy Perry - Thinking of you

2009-01-13 @ 19:19:28


Katy Perrys nya musikvideo "Thinking of you"

Julgransplundring.

2009-01-13 @ 18:08:12

Den här dagen har varit jobbig vill jag lova. Vi hade nämligen julgransplundring för alla lågstadiebarn & jag är då inte särskilt förtjust i barn. Jag tycker att dom mest är jobbiga, iallafall sånna som frågar mycket eller är kaxiga. Blyga barn däremot kan vara helt okej, när dom håller sig undan, Haha. Plundringen pågick nästan hela förmiddagen. Damn vad skönt det var när det var över.. : )

Imorgon ska jag, Jaccie & Sarah åka in till ett visst ställe för att träffa musikerna som håller på med våran låt & iallafall jag hoppas att vi får höra hur det låter. Det enda problemet är bara att vi inte riktigt vet vart det ligger & när Jaccie ringde och frågade bad dom om att få återkomma vilket dom inte har gjort. Så om dom vill ha oss där imorgon så vore det ju bra om dom ringde. Nu ska jag göra lite läxor tror jag....

   


Den där katten..

2009-01-11 @ 16:50:21
 
Ludde.
Den där katten Ludde som aldrig tackar nej till att visa upp
sin bak för allmänheten.

Bilderna togs idag hemma hos min bror
med min superbraiga mobilkamera! ;)
 

Jag längtar tillbaka till snön..

2009-01-10 @ 22:03:18

(syrran närmast på bild)
Här har ni en bild.. från det snöiga sälen! Jag längtar tillbaka till snön, kylan (-20), blåsten (22m/s) & de kvällar vi satt och drack varm chocklad i skilodgen tills vi mådde illa... Mhmm.. :) När man kom hem så var de enda man möttes av slask, plusgrader och döende krukväxter.
                                                                         

I'm back!

2009-01-10 @ 21:10:54

Imorse vaknade jag nån helt annanstans & nu sitter jag här hemma igen. Det tog lite längre tid än väntat att komma hem. Vi åkte klockan 9 & kom hem vid 19.00, så alltså i nästan 10 timmar satt vi i den där förbaskade bilden. Några stopp blev det, så det tog ju också sin tid. Nu är ju meningen att jag ska packa upp alla grejer, men det orkas inte med här inte! Bilder från sälen kommer.

Under veckan har jag funderat ut en massa saker som jag vill göra under det här året, det fanns ju inte så mycket annat att göra på kvällarna i stugan när liftarna var stängda och tv.n var upptagen, så då tänktes det mycket kan jag säga.. dels har jag bestämt mig för att lägga ner lite extra krut på bloggen, för det enda jag egentligen skriver om är ju om hur tråkigt mitt liv är. :) Så det ska det bli ändring på. Sedan har jag också bestämt mig för att göra något åt röran i mitt rum. På väggarna sitter affischer på band som jag inte ens lyssnar på längre.. så det ska väl bli någon form av makeover i mitt rum. Sedan är det ju min sista termin med min underbara klass & mina underbara vänner, som jag kommer sakna så oerhört mycket, så jag har lovat mig själv att sommaren som kommer endast ska tillbringas med mina vänner. That's it! Så, man kan väl säga att det här är mina nyårslöften för iår, ;)

Så, vad händer ikväll? För min del ska jag nog ta det lugnt och andas in lite frisk luft som jag knappt gjort under 10 timmar. Sen hade jag tänkt mig att fixa lite med bloggen och lägga in bilder från veckan som gått. Så ser min kväll ut. :)

Ha de!  


Sälen nästa!

2009-01-02 @ 19:41:03
Imorgon bär det alltså av till sälen. Damn vad kul det ska bli. Kanske inte själva resan, som tar drygt 6 timmar med bil, men jag har laddat på fullt med tidningar, böcker, godis & kuddar så jag överlever nog. Det blir ett kort inlägg idag, jag måste fortsätta packa.. Ciao!

Illustration; Corpse Bride

2009-01-01 @ 17:19:53

Förra året (2008 alltså) så hade inte jag pengar till att köpa julklappar till alla mina vänner. Det kändes inte särskilt kul när dom gav mig en massa saker men inte fick något tillbaka. Därför satt jag en kväll och försökte komma på vad jag kunde göra istället. resultatet blev denna teckning till min syster, hann inte göra några fler eftersom de mesta av tiden gick åt till att tänka.


 

RSS 2.0