I heart REA.

2009-02-28 @ 18:28:16

Jag tror det var i höstas.. så köpte jag ett par jeans på JC för 800kr. Hur snygga som helst, och dom satt som smäck.. men efter bara några tvättar så blev det bara svårare och svårare för mig att få på mig dom. Det visade sig att dom hade krympt... ååh.. vad besviken jag blev.. Men nu har jag hittat ett annat älsklingsställe att köpa byxor på. Nämligen Weekday! Nu köper jag nästan alla mina jeans där, SJUKT BRA! och dessutom var det 75% rea, så jag nappade åt mig ett par ursnygga jeans idag för endast 100kr!

Jag skulle egentligen ha köpt två par byxor, eftersom jag är i behov av det, men hittade tyvärr inga andra bra, så vi knallade vidare in på Gina tricot för att leta leggins, och där hittade jag mina darlings som jag så länge velat ha. mmh.. två mycket bra köp idag alltså (Y)


En dag med Jaccie & snygga män i badbyxor.

2009-02-26 @ 12:16:15
Om drygt två och en halv timme ska jag vara klar för att pallra mig till tåget. Dagen ska spenderas hos min kära vän Jaccie, vi ska åka iväg och äta Taco buffé. Vi får äta hur mycket vi vill, för 40 kr! Woh, det kommer sluta med att vi båda rullar hem, det är jag nästan säker på. Resten av kvällen är inte planerad.. men idag är det ju torsdag, torsdagar betyder snygga män i badbyxor på teve! VI MÅSTE SE BONDI BEACH!

Hm.. nu ska jag måla mina naglar & börja fixa mig, Ciao!

Proffsjuryn till melodiTEXTivalen

2009-02-25 @ 20:47:39

Åhåå.. snart är det dags... bara drygt en vecka kvar till den stora showen. Jag längtar! Idag fick jag ett mejl av Lars Ahlin om vilka som ska vara med i proffsjuryn; Kenneth Gärdestad, Richard Herrey, Gladys del Pilar och Dogge Doggelito. Sedan ska det tydligen vara en internationell jury.. från flera andra länder!! Är det nu jag får hjärtstillestånd och dör? Det känns så stort...

Från att ha varit en helt vanlig skoldag, med en helt vanlig svenska lektion, då vi fick i uppgift att skriva en låttext, som kom att heta Save the world så har den nu blivit tonsatt och ska framföras den 5e mars 2009 i meloditextivalen på Estrad. Det är stort, nu dör jag.


Lily Allen - The fear

2009-02-24 @ 13:36:27

I call myself 'penga sparare'

2009-02-24 @ 13:04:22

Okej.. nu har jag varit tvungen att starta om min dator exakt..
..5 gånger! 3 av de gångerna bara när jag skulle försöka
lägga in denna bild på datorn från kameran.. då sa det visst stopp.
Nej jag skojar inte! Jag är i stort behov av en ny dator & eftersom
att jag är en flitig "penga sparare" as I call myself.. så hoppas
jag att jag ska kunna köpa min dator framåt sommaren.
Mmh.. vilken bra sommar sysselsättning det kommer att bli när
 The sims 3 kommer ut precis till sommaren : )

Förut trodde jag att sims 3 skulle komma nu i februari, men den ska tydligen släppas i sverige 5 juni.

Hur desperat får man vara?

2009-02-24 @ 12:42:23
Åhh.. ni ska bara veta vad jag vaknade av idag. Dörren till mitt rum öppnades ungefär vid 07.30 och jag var alldeles för trött för att orka bry mig så jag låg bara i sängen med halft öppna ögon nära att somna om igen, men då ser jag en hand diskret sträcker sig in i mitt rum och nappar åt sig en parfymflaska jag har på en hylla nära dörren... åhåå.. min syrra är så busted.

Hon gör allt för att få låna mina grejer, även om hon inte får. Ofta när jag kommer hem ifrån skolan och går in i min klädkammare så ser man röran hon gjort efter sig. Flera gånger har jag försökt säga till henne att inte använda mina hårprodukter (eftersom de inte är billiga direkt!!!!) eller mitt smink, nu när jag håller på att spara ihop till en dator så måste jag typ överleva på de saker jag har. Tillslut blev jag så trött att jag började låsa dörren till min klädkammare, och jag trodde ju att allt skulle vara säkert där inne.. men NO NO. Den satans ungen har tydligen hittat förrådet med extranycklar och tagit sig in där för att 'låna' till sig mina saker iallafall.. ni ska veta, jag är riktigt pedant av mig när det gäller min klädkammare, allt ska va i sin ordning, och ser jag något som inte verkar stå på sin plats blir jag tokig.. varje gång jag säger till min kära syster att inte använda mina saker så börjar hon argumentera om helt andra saker.. "Amen du gör ju sådär, o du är otrevlig o blabla". Gah! jag blir bara tokig, blir jag tvungen att sätta larm på dörren eller typ skaffa kodlås för att hon inte ska kunna ta sig in?

Katy Perry - Ur so gay

2009-02-23 @ 17:16:09

We all love Katy Perry.

Lov!

2009-02-23 @ 17:10:51
Första dagen på lovet idag då. Jag har varit lite nyttig och hjälpt till lite här hemma. Strykt en massa kläder uhuu... Sedan har jag spenderat resten av dagen vid datorn, lyssnat non stop på musik & varit allmänt seg. Kollade även på några gamla avsnitt av "The Hillywood show" mmh.. Love it! Jag har då ingen aning om vad jag ska göra nu resten av denna dag...

Meloditextivalen 2009

2009-02-21 @ 16:18:48

Meloditextivalen here we come!

Tisdags, Tisdags, Tisdags

2009-02-19 @ 19:52:36
I tisdags åkte vi in med 8orna och 9orna till stockholm för att smarta oss på muséer. Jag och mina glada vänner bestämde oss för tekniska muséet, men innan vi åkte dit fick vi gå runt och strosa fritt på stan. Jag och mitt team, Jaccie, Sarah, Niklas & Viktor. när vi gick in på H&M för att Jaccie skulle införskaffa sig ny fondation så blev stämningen någorlunda obekvämare för männen i gänget. Inte för att dom fegade för att gå in, men när vi erbjöd dom en makeover så avstod dom.. uhuu... Senare strosade vi iväg till Åhléns huset och gick omkring och sniffade på parfymer i massor, något som killarna inte tyckte var helt fel iallafall ;) Vi gick vidare till film & musik avdelningen och fann våran plats bland Guitar Hero hörnan. Bara för att Jaccie och Sarah inte tycker om det så gick dom när vi stod där o lirade.. Well, well.. ska inte dra så mycket om själva musée upplevelsen, det var ganska tråkigt faktiskt. Så jag avslutar detta kapitel med några bilder.

See ya!

Mmmh.. :) Guitar Hero.


Jaccie var söt & på bra humör som vanligt (Y)


Haha.. ingen komentar.

Bilder snodda av Sarah.

The Hillywood Show

2009-02-17 @ 21:12:13
Idag när jag kom hem var det ju meningen att jag skulle plugga. Det är kemiprov på torsdag & kemi är verkligen inte mitt bästa ämne, jag bokstavligen suger på det.. Som förutspått tidigare idag så blev det inget pluggande, även om jag verkligen intalat mig själv att verkligen, verkligen satsa nu på kemin den sista terminen. aj aj. Jag blev distraherad av "The Hillywood Show" istället, jag kunde verkligen inte sluta titta.. så otroligt bra!

 
 

för dem som inte vet vilka dessa två grymma tjejer är, check them out HERE!
samma tjejer som är med i Twilight Parodin.

Twilight Parodi av "The Hillywood Show"

2009-02-16 @ 20:27:18

Det här är nog den bästa Twilight parodin jag har sett! Så grymt bra gjort. Jag vet inte hur många gånger jag sett den nu, så varje gång jag hör Katy Perrys låt "Hot N Cold" kommer jag bara att tänka på den här. Så grymt bra! värd att se, Kolla också in "The hillywood show"s hemsida http://www.thehillywoodshow.com/

Det är allvar.

2009-02-16 @ 17:36:21

Den 5.e mars så är det alltså dags. Woh!
Bild från http://lt.se/kulturnoje/meloditextivalen

Ludde är kung.

2009-02-15 @ 21:13:49

Lekte lite med ps...

Ludde är kung :)

Lady Gaga - Beautiful, Dirty, Rich

2009-02-15 @ 21:00:49

Lady Gaga - Beautiful, Dirty, Rich
snacka om att bloggen laggar för mig... sjukt irriterande.

Bilder på kissen.

2009-02-15 @ 20:41:18





Ludde är typ helt omöjlig att fota. När jag först kom in med kameran i rummet blev han typ skräckslagen, som ni kan se på första bilden. Sen ville han då inte vara still när jag skulle fota. Fick några hyfsade "rumpbilder" på honom. Men det får vara nog med sånna bilder ett tag framöver. Den andra kissen Izze, är då inte heller lätt att fånga på bild. Han blev lika skräckslagen som Ludde blev i början, men sen såg vi inte av honom när kameran var i närheten, så inga bra bilder på Izze blev de inte.. tyvärr.

Bilder tagna i lördags med Canon EOS 350D
ännu en gång har jag lekt i ps med bilderna..


Hem till midgård

2009-02-15 @ 14:08:53
Idag har jag hunnit med mycket, vaknade vid tio och låg och läste lite ur min bok, sen var jag tvungen att lägga ifrån mig den. Sedan började jag med att städa mitt rum, jag har blivit ganska bra på att hålla ordning i mitt rum nu, nästan varje helg är det Joss som damsuger, det är nästan som att jag blivit pedant av mig.. haha. Klockan ett var allting klart och sedan dess har jag suttit vid datorn och klickat runt lite, men nu ska jag kolla på hem till midgård på syrrans andra bärbara. Det var ett bra tag sedan jag såg det, så nu är det dags igen.

Runar är min favorit... :)

Ljudet av ditt hjärta

2009-02-14 @ 23:19:41


Detta är vad jag ska ägna resten av natten till.. :)

Tjejkväll med dom bästa.. :)

2009-02-14 @ 22:02:19
    

Bra helg med tjejorna! (Y)
& fin bild på sarah som sover ;)

nödigt..

2009-02-14 @ 19:31:49
Idag vaknade jag upp hos min kompis Jaccie. Sarah var den segaste, hon vaknade sist & sedan låg vi allihopa, kissnödiga som tusan, och berättade om våra underliga drömmar vi haft under natten. Klockan närmade sig 12 och vi bestämde oss för att göra något åt nödigheten. Vid klockan 2 åkte jag till min bror för att fira honom. Han fyller egentligen på måndag, men vi passade på att fira honom idag istället. Det bjöds på smörgåstårta & efteråt fotade jag kissemissarna med syrrans hemlånade kamera. Lägger ut bilderna från tjejkvällen & på kissemissarna senare!

annat tråkigt som hänt i mitt liv;
Nästan hela kvällen har jag suttit och installerat
en massa program till syrran mac dator, (hon är inte lika smart som jag när hon ska söka efter msn till mac). Fixade också photoshop sc2 till hennes dator, men jag kom inte särskilt långt, eftersom att en kod saknas, men jag jobbar på det! Det är alltså jag som är datageniet här i familjen. (Y)

Idag bytte jag från telia till tele2 comviq, haleluja..
SÅ NU KAN JAG SMSA HELA NÄTTERNA GRATIS, wooh! Nu ska jag bara smsa till alla människor om att jag bytt nummer så de roliga kan börja..



Plugg..

2009-02-12 @ 17:43:02

Skriva uppsats är  nummer ett för mig just nu.
Andra världskriget var det om ja.. Jag hade nog helst av allt gått & lagt mig på en gång, för jag är så satans trött, även om skoldagen var kort idag.. Men imorgon blir det sovmorgon till 10.30(!!) och efter skolan drar jag hem till Jaccie, det blir en liten tjejkväll med Jaccie & Sarah, bilder kanske kommer upp på lördag. NU ska jag fortsätta med det där kriget ja..

Hmm... ikväll är de Bondi beach.. måste försöka hålla mig vaken så att jag kan se på de.. btw, Kissie har blivit galen!


Top Model Final!

2009-02-11 @ 17:14:46
Undra hur många säsonger det kommer bli egentligen, men ikväll ska jag iallafall bänka mig framför teven och titta på finalen av Top Model. Blir det Analeigh, McKey eller Samantha? Jag vet tyvärr redan vem det är som tar hem det hela... av misstag fick jag veta det faktiskt så för mig blir det inte lika spännande, men jag ska inte avslöja något. 20.00 tv3 ikväll alltså.

Min favorit är Analeigh

Hot chicks.

2009-02-09 @ 19:42:40
 
Just nu är jag grymt frustrerad över vissa saker, blablabla. Har ingen lust att dra det här ens. Det blir inget långt inlägg idag, men jag har gjort fler illustrationer i photoshop. Den vänstra gjorde idag till en vän, och den högra igår som jag antar ska föreställa mig, haha. Nu har jag typ fastnat för att göra sånna här i ps, så det lär nog bli några fler i framtiden.

Iillustration i ps

2009-02-08 @ 19:30:14

hm, ett tappert försök att rita i ps fick då detta resultat.

Kaffeglasyr & Melodifestivalen

2009-02-08 @ 17:29:02

bild från svt's hemsida.

Blades of Glory, går inte att beskriva hur bra den är. Jag lär aldrig tröttna på den filmen, den är grymt bra. (Y) Idag var jag hos Linnea & hennes kära kompisar Jennifer & Kjell tog sig också dit. Jag fick min lugg klippt av Jennifer, GRYMT BRA!! och vi såg, som sagt, blades of glory under klippningen & åt oss spymätta på kladdkaka med kaffeglasyr. haha. Bra dag idag.

Som många andra svenska medborgare såg jag på melodifestivalen igår (var nära att skriva melodiTEXTivalen) , och den enda låt jag tyckte var någorlunda bra var Marie Serneholts Disconnect me, men såklart går aldrig mina favoriter vidaree. Jag har inte gillat henne förut, men den här låten var faktiskt inte så pjåkigt helt ärligt. Grattis till Emilia & Alcazar som tog sig till final, deras låtar var faktiskt också helt okej, enligt mig.

Nästa lördag väntas alltså dessa artister att ses i tv;
Lili & Susie
Lasse Lindh & Bandet
Jennifer Brown
H.E.A.T
Markoolio
Amy Diamond
Cookies n Beans
Måns Zelmerlöw

Den lilla Fifi

2009-02-06 @ 21:46:34
När jag kom hem till kära Tyra Banks blev jag bokstavligen attackerad av fyra franska bulldogs. Dom rusade mot mig och började hoppa o tjoa sig. Tyra öppnade en hundbur och ut kom den värsta av dem värsta... FIFI! Även hon kom rusande mot mig, och välte nästan omkull mig i sitt gigantiska språng för att få hälsa på denna främling.. hah, nejdå, så var de nog inte direkt. Nog för att hon var ivrig för att hälsa på mig, så var det snarare jag som fick henne att ramla omkull när jag dök efter henne och nappade åt mig av godingen. Den första bilden är ett bra exempel på hur jag torterade henne med kramar.




bra dag hos Tyra idag! :)

Nationella prov & Twilight Parodi

2009-02-05 @ 17:27:54
Inte alls kul, inte alls... Idag vaknade jag på fel sida & det blev inte bättre av att försöka peppa mig själv inför nationella provet. Det gick väl sådär, fick ingen inspiration alls, så det blev väl mest ganska mycket kladd på 5 papper som jag lämnade in. Dålig dåligt. Imorgon ska jag hem till min kära vän Tyra Banks, som vi kallar henne ibland. Jag ska få träffa hennes söta hundar & en liten nykomling vid namn Fifi. Fransk Bulldog. Om jag någon gång när jag är äldre skaffar hund så har jag bestämt mig för att skaffa just en Fransk Bulldog.

Nu ska jag leta efter kameran, Ciao!



Hysteriskt kul parodi på Twiligth! (y)
får iallafall mig på bättre humör.

-I know what you are..
-Say it.. out loud.. say it!
-..you're gay...

Illustration; Häst

2009-02-03 @ 19:45:30

En pålle, som jag ritade här om dagen.
Dålig bildkvalité, tog bilden med mobilkameran & fixade den i ps, ska försöka fixa en bättre bild när jag hittat digitalkameran :]

Nationella prov.

2009-02-02 @ 20:39:47

Det är inte särskilt kul att sitta instängd i ett klassrum med nerdragna persienner i en timme och tjugo minuter. Så llänge spenderade vi SO.n idag. När lektionen led mot sitt slut sken iallafall solen in genom persiennerna & jag, sarah och Jaccie blev genast på bättre humör. Imorgon är det dags för första nationella provet, svenska. Så imorgon ska vi alltså sitta ett bra tag och arbeta våra hjärnor. Jag hade ju tänkt ladda med godis, men jag sparar det till på torsdag då vi ska sitta ääännu längre med ett nationellt prov. Härligt......

Den enda som verkar vara peppad inför imorgon är Sarah, på bild. (Y)

Frou Frou - Let go

2009-02-02 @ 19:36:26


En låt som jag tyckt om länge..
Frou Frou - Let go

Jag vill också ha en Twilight tårta.

2009-02-02 @ 19:11:35

Jag hittade bilder på några grymt snygga tårtor på www.newmoonmovie.org. Mina favoriter är dessa. Någon som har lust att baka liknande tårtor till mig när jag fyller år? :) Inte för att jag lär äta upp dom.. men men.

Städning & strömavbrott.

2009-02-01 @ 16:00:33
Sådär, nu har jag varit duktig och städat & damsugit en massa. Det är väl sådant jag brukar göra på söndagar, städa. Inte för att det är särskilt kul, men det är så jäkla skönt när det är gjort. Idag hade vi strömavbrott 2ggr, precis när man tittade på teve & nåt väldigt spännande skulle hända, så poff! jahapp.. vi väntade i typ tio minuter, sen kom elen tillbaka igen. Men sen, poff! Igen.. andra strömavbrottet var inte heller särskilt långt, men det var ganska frustrerande när jag behövde ställa om klockan två gånger efter varann.
Just nu sitter jag och tar det lugnt, skissar lite på ett papper, vi får se vad det blir för något. Kanske lägger jag ut en bild. (Y)


Ett berg av kläder som jag ännu inte tagit itu med.
tss... typiskt mig..

RSS 2.0