Coctailklänningen.

2009-04-30 @ 22:52:14

kärlek vid första ögonkastet kan man säga.
Love it!

NU HAR DEN KOMMIT!

2009-04-28 @ 18:06:47

My life is now complete!! ;D
Nu mina käraste, nu blir det filmkväll!!

Veckans sämst klädda; Lady Gaga

2009-04-26 @ 20:48:48

Lady Gaga toppar listan över veckans sämst klädda hos posh. Vi är vana att se Gaga herself med den ena galna outfiten efter den andra, och den här är verkligen galen. Men Gaga har ju sin egen stil, och hon vågar lite mer än vad andra gör, så det ska hon ju ha cred för också.

Läs mer på posh's hemsida, där Mischa Barton hamnade på 5e plats.

What do you think?

Jag undrar vad som hade hänt om...

2009-04-25 @ 21:14:14

... jag aldrig hade tagit tag i sparandet till min nya dator för ungefär exakt 7 månader sedan. Då hade jag nog suttit här med min gamla skitburk från 2001 och väntat i miljontalsår på att den skulle starta, väntat ännu en evighet på att den skulle uppdatera virusskyddet, väntat ytterligare ett århundrade på att den skulle ladda sidorna jag ville klicka mig in på och sedan bli så besviken, ledsen och förbannad på att den hängde sig och var tvungen att starta om den en gång av alla miljarders gånger som sedan väntade.. Jag undrar verkligen hur det hade sett ut..

Men nu råkar det ju vara så att jag fick min nya dator tillslut, och jag är så himla nöjd med mig själv! Jag lyckades spara ihop 5000kr helt själv, och sedan tyckte mina päron att jag varit så duktig att dom betalade resten av datorn.

Jag säger då det.. ge aldrig upp om ni har ett mål, det tar på tålamodet, men fyfan vad skönt det känns efteråt!

Lördag = träning.

2009-04-25 @ 20:29:40

Voltigen idag gick suveränt!
Allt går framåt, och snart ska vi börja
öva på att tima med musik.

Go Team Brenton!
(bild från förra veckan)

Tävling med priser från Makeup Store!

2009-04-24 @ 17:27:18


alltomthehills har en tävling där man kan vinna superfina priser från makeup store. Självklart är jag med och tävlar. Det skulle verkligen sitta fint att vinna..

LÄNK!

Demi Lovato - Don't Forget

2009-04-23 @ 20:13:32

Skelett fobi!

2009-04-21 @ 20:15:57
J a g   h a r   u p p t ä c k t   m i n   f o b i . . .
Utan att jag riktigt tänkt på det innan, så visar det sig alltså att jag har fobi för skelett. Det var nästan ett rent helvete när jag, Sarah och Tyra var på naturhostoriska och skulle gå igenom utställningen med dinosaurie skelett. Jag fick total PANIK och Sarah och Tyra fick båda DRA ut mig därifrån. Jag blundade och skrek hela vägen, medan de andra skrattade åt mig.. haha!

Vad är då anledningen till detta? När jag var liten var jag lättskrämd, och såklart skrämde min familj upp mig rejält då vi skulle passera samma utställning med dinosar på naturhistoriska.. rädslan sitter alltså kvar, och hur mycket jag försöker intala mig själv att DOM INTE KOMMER BÖRJA RÖRA SIG OCH ÄTA UPP MIG... så försvinner inte den obehagliga känslan. Så beniga rangel med huggtänder är en ren tortyr för mig att beskåda.. och då menar jag ALLA sorter.. stora som små.. men mest stora... Denna panikångest sker bara i rum, med få människor (vi var 3 st i dinorummet) tillsammans med stora benrangel... i stora folksamlingar kan jag behärska mig.

Förutom de stora läskiga benen så var den här dagen helt lyckad! (Y) Vi har lyckats samla ihop rejält med information till det stora arbetet i NO om klimatförändringar. Vi satsar stort!


Gammal illustration...

2009-04-20 @ 21:20:24

Eftersom att jag inte har så mycket intressanta bilder att lägga upp så blir det en gammal illustration. Jag kommer t.o.m ihåg det exakta datumet jag gjorde denna, men varför vet jag inte. Tidigt 2008 gjordes denna alltså...

Inte helt åt helvete, men bara lite..... om man tänker efter ;)

Måndag, måndag, måndag..

2009-04-20 @ 21:14:18
Måndagar brukar alltid vara "åhvadjaghatarskolan" dagar, men den här måndagen var helt okej (HELT OKEJ?!). På morgonen var det jag som livade upp i korridorerna med min överskottsenergi och mina vänner undrade som vanlig vad jag tagit som fått mig att bli såhär. Ja, det har jag faktiskt ingen aning om, men vad det nu än var som jag tog så hade de sina biverkningar också. ;)  Kort efter lunch sjönk humöret, och jag började känna mig trött och hängig och sen kom de där "åhnejdetärmåndagjaghatarskolan" tankarna. Det kan ju ha varit något i skolmaten också? haha.

Även om jag var hur seg som helst, så var det bara att pallra sig iväg till stallet iallafall, idag kände jag inte för något långt pass med lilla Pepsi. Jag och Sarah började lite segt med en uteritt, och sedan blev det lite arbete i ridhuset vilket faktiskt gick riktigt bra, hur trött jag än var. Har tyvärr inga nyare bilder på mig och Pepsi, men det lär väl komma i framtiden.

Imorgon efter lunch ska jag, Sarah och Tyra åka in till stockholm för att smarta oss på naturhistoriska. Vi fick lite komp eftersom att vi behöver samla lite material till vårat klimatarbete i NO, så då passar ju naturhistoriska alldeles utmärkt.

B i l d e r   k o m m e r   n o g   u p p   i m o r g o n !

Den där Joss... :)

2009-04-19 @ 16:04:28

Miley Cyrys förlovad?

2009-04-19 @ 15:55:31

Jag hatar att vara besatt!

2009-04-18 @ 19:45:43
Det finns nog ingen människa som inte har fallit för denna snygging. It's Robert Pattinson I'm talking about, (vem annars?) Efter att jag varit på premiären av Twilight var jag helt förälskad i både Edward och Robert, ni vet en sån där kändiscrush som typ brukar försvinne efter ett antal år? Well, denna crush tror jag aldrig kommer att ta slut, och det insåg jag när jag gick in på Hannas blogg. Varför finns det sånna så snygga människor här i världen? det är inte klokt.. jag kommer gå runt i evigheter med killens namn i huvudet. HJÄLP!

MUTEMATH - Spotlight

2009-04-18 @ 18:41:43


En favoritlåt av många (Y)

Back on track!

2009-04-18 @ 18:38:28
O h   y e s !
Nu är det mesta med datorn färdigt, jag har fixat nytt photoshop (CS3) så nu är det väl bara att sätta igång att blogga igen? ;D

Uppdatering..

2009-04-14 @ 22:16:01
T j o f r ä s !
Lite uppdatering från allt med den här datorn nu då.. Det mesta flyter på som det ska, men allting är inte riktigt klart pga lite strul på vägen. Det är fortfarande en massa saker som måste fixas, bl.a. måste jag uppdatera med ett nytt photoshop då mitt gamla hederliga 2.0 var för gammalmodigt för den här datorn. Men allt kommer att fixa sig tillslut. Funderar på att börja planera på en ny header, och kanske ändra lite menyn.. det äro ju dags att skaffa profilbild? ;)

Jag kommer att börja blogga igen när allting med datorn är klart, då jag kan pusta ut och slippa oroa mig för att något saknas, det känns bäst så..

Nu ska jag sussa!

Ny dator!

2009-04-12 @ 13:05:29

Tjofräs!
Som rubriken säger så har nu den nya datorn anlänt hem till moi! Det betyder att jag kan börja installera den i sitt nya hem. Bloggandet får lida lite till då jag måste fixa över bilder, program m.m.
NU ÄR JAG GLAD!
Ha de bra!

Update: Det är SÅ mycket saker som måste göras, datorn har kommit upp och är startklar, nu håller jag på för fullt med att rensa ur den gamla datorn och ska snart lägga över allt värdefullt till den nya datorn.


Paus i bloggandet.

2009-04-07 @ 21:03:45
Nu på senaste tiden har det bara kommit upp  tråkiga vardagsinlägg här i bloggen, och det hela beror på att datorn inte pallar trycket längre. När jag ska redigera bilder i PS hakar det hela upp sig, och jag kan knappt vara inne på internet längre, eftersom att de flesta hemsidor är för "flashiga" för min dator att man kan tro att den får en hjärtattack. Därför ska jag inte anstränga den mer utan jag tar en liten paus, (vill inte riskera att datorn dör helt och hållet och att alla mina värdefulla saker försvinner), men den blir inte långvarig. Förhoppningsvis ska vi åka och kolla på en ny dator nu till helgen, och antagligen köpa en också, då kommer jag att börja blogga igen. Men om nu inte datorköpet blir av, så blir väntan längre.

Men när jag väl fått min nya dator, så lovar jag att ladda med nya och 'roligare' inlägg. I Promise!

Uteritt & Voltige förberedelser

2009-04-07 @ 20:59:00
Idag åkte jag med halv ett tåget in mot nykvarn för att möta upp Sarah vid bussen, sedan drog vi ut till stallet. Idag var det planerat för uteritt och Matilda följde med. En mycket trevlig uteritt, förutom de gånger då iallafall Pepsi fick spel och var nära att springa hem igen. Först var det en traktor som fick henne att bli rädd, sedan ett tåg och i slutet en fågel.. Men med lite övertalning och mycket lugnande så tog hon sig förbi läskigheterna iallafall. Imorgon blir det stallet igen, sen får vi se om vi rider ut. Pepsi behöver trimmas lite i paddocken också.

Planeringar inför voltigen har också skett, och jag har offrat lite ledig tid åt att leta upp övningar och rörelser till voltige uppvisningen. Det fanns mycket att hitta och även musiken till programmet har planerats in. Eftersom att det är Melodifestival'tema' på hela uppvisningen så lutar det åt att ta Sofias låt Alla. Mhm... :)

I <3 SKINS

2009-04-05 @ 18:29:45


Gårdagen spenderades med att kolla på s k i n s i drygt 6timmar och idag kollade jag klart på de 5 sista avsnitten av andra säsongen. Jag grät oavbrutet de två sista avsnitten.. bästa serien, oh ja! Vet dock inte om tredje säsongen är värd att se, eftersom att de har bytt ut alla karaktärer och skådespelare..


Voltige-bilder

2009-04-05 @ 17:40:56

Lite bilder från gårdagens voltige träning. Gick hur bra som helst! Vi övade på några rörelser samt att hoppa upp i både trav och galopp. S k i t k u l !
(bilder lånade från Sofie, som också hjälper till att longera)

Lite off..

2009-04-03 @ 17:57:42
Har varit lite off på sistone med bloggen.
Har haft lite viktigare saker för mig, i onsdags var det PISA prov och jag + ett tiotal andra people satt nere i källarklassrummet och skrev i gryga 2-4 timmar. Som belöning för vårat hårda arbete serverades grillspett med tzatsiki. Väl värt det! Sedan var det stallet som väntade. Torsdagen hade vi NO prov i genetik, gick skitbra & idag fick vi tillbaka våra svenskauppgifter där det visade sig att mitt arbete verkligen lönat sig och låg på en mvg nivå! Helt crazy! Nu väntas inget speciellt tror jag.. eller jo! Jag ska kolla på några avsnitt av skins.. FÅR INTE MISSAS. Mmh.. I <3 skins


RSS 2.0