VINN EN GOODIEBAG!

2008-06-30 @ 23:17:44


I goodiebagen finns :
Espandrillos fran Lexington, Smink fran EasyLooks i fargen Sun kissed, Nagelack fran Depend, Losnaglar, Armband fran Glitter, Sota hipsters i spets, Lappglans fran Yves rocher, harvax fran Disp, Saltvattenspray fran Toni &Guy, en harlig bronser att ha pa kroppen for att fordjupa brannan, 4 par fargade linser (bruna, bla, grona och gra) och en fin tygvaska att ha pa stranden fran Baggu

Så här gör du för att vara med och tävla:

Gå in på http://shopaholicmamman.blogg.se/ och leta upp tävlingsinlägget. Sedan behöver du bara lämna en komentar i inlägget så är du med och tävlar.


 

Tävlingen avslutas den 29/6 kl 23,59


Ett foto.

2008-06-29 @ 18:57:02


Foto & redigering: Linnea Rundlöf


Bloggen kommer få nytt utseende :)

2008-06-29 @ 18:54:54
Japp, jag har planerat lite på bloggens nya utseende..
Eftersom jag tycker att det har blivit lite för mkt leopardmönster på bloggen så ska jag skära nar på det lite :3 Men det försvinner inte helt! Så om nån dag kommer ni får se bloggens nya utseende som Linnea ska hjälpa mej med :) Jag har lyckats knåpa ihop en  u r s n y g g  header, men vi får se om den passar.

Snart lägger jag upp en bild som vi fotade hos linnea för ett tag sedan :)

Ibland är det tråkigt med sommar.

2008-06-28 @ 19:02:50

Just nu känner jag att jag vill göra nåt vettigt...
Det enda jag gör är att glo på tv hela dagarna. Nätterna spenderas framför datorn, och de gör att jag sover bort hela dagen. Det känns ju bra? Om vädret hade varit  l i i i t e  mer inbjudande så hade jag iallafall gjort nåt vettigt utomhus, men nejnej. Snart blir jag deprimerad om jag inte hittar på något roligare att göra på dagarna :O


TÄVLA OM EN PLATTÅNG!

2008-06-27 @ 21:56:02

Jag är med och tävlar om en plattång hos Lily. Priset är sponsrat av baresso.se, som har nätets billigaste hårprodukter samt värmeverktyg.

Vill du också vara med och tävla?
Klicka
här för att komma till tävlingen.

TÄVLINGEN AVSLUTAD!

Mäktig!

2008-06-26 @ 15:21:04


Nick Pitera - A Whole New World

Tomorrow :3

2008-06-25 @ 20:29:13
Jag har inte uppdaterat på ett tag, men de är för att jag inte har något intressant att skriva, jag har redan så tråkigt på dagarna. Men imorgon ska jag dra till Linnea, dags för att ta lite foton igen Yääj :)

Ha de gött <3

Slagsta glass

2008-06-21 @ 22:31:21

Idag åkte jag, mamma och pappa till slagsta i Eskilstuna för att äta glass. Och jag måste säga, slagsta glass är den godaste i hela universum! Min favoruit är jordgubbssnäcka men idag var tyvärr jordgubbarna slut, så det blev en hallonsnäcka istället, men inga sura miner för det :) för godare kan det inte bli!

Glad Midsommar :)

2008-06-20 @ 14:08:07
Hejsan hoppsan!
Ha en bra midsommar, det ska jag försöka ha iallafall :) bloggar senare idag igen, så får vi se om det blir något kul som ploppar upp.



Kram - Joss

Don't do drugs!

2008-06-16 @ 22:11:58


Jag är ett stort fan av Charles Trippy, och jag älskar hans videoklipp. Dom är alltid lika roliga att titta på och hans hundar är grymt söta :3 ta en titt!
Som vanligt, stäng av musiken (längst ner)

Joss på fyrhjuling :)

2008-06-16 @ 21:17:15


I helgen var jag hos min vän Jacqueline och vi hade grymt roligt! : D Jag fick åka fyrhjuling, o de har jag aldrig gjort förut. Först var de typ 0,05km/h, för jag trodde typ att den skulle sprängas om man gasa för mkt. Men efter ett tag vågade jag gasa på, o dåå blev de fart vill jag säga :) Tillslut vågade jag köra i skogen och på små gupp, men efter ett tag dog fyrhjulingen o kedjan hoppade så vi fick gå o kalla på hjälp hos grannen :)

Men grymt kul var det!!


Bloggen kommer finslipas! :3

2008-06-13 @ 19:38:45

Hellu.
Jag har märkt att bloggen är helt cp när man t.ex. trycker på en kategori, och sådant stör jag mig på. Därför kommer bloggen att fixas, för hoppningsvis idag av Linnea. Så vi får se hur de går!! :'O


Sommarstädning Woho!

2008-06-13 @ 15:05:16
Dags att ta fram damsugarn o ta o städa rummet lite rejält nu när sommarlovet har börjat. "Whaat?!" kanske ni tänker? Well, det finns inte så mkt annat att göra, vädret skiftar mellan regn, åska & sol, så man vet inte när man ska vara ut och när man ska stanna inne. Därför gör jag något vettigt så jag slipper göra de sen! :)

Ciao!

Sommarbete 08

2008-06-12 @ 18:17:15


Här är några bilder från betessläppet för några veckor sedan :) enjoy!

Ciao!

Yellow & Black Eyes Tutorial

2008-06-12 @ 16:46:13


Den här tjejen är grymt duktig på smink, och jag är så avis! :3  (OBS! stäng av musiken längst ner)

Livet går vidare.

2008-06-12 @ 15:37:04

Livet går vidare, och det gör jag också. Man får försöka glömma de som hänt och gå vidare. Men för mig blir det svårt att glömma sådana saker. Nu vill jag återgå till det vanliga bloggandet, så de sås! <3


Ingenting blir sig likt..

2008-06-12 @ 08:33:17
Jag trodde att allting skulle bli perfekt. Att få stå med mina vänner på skolgården och säga hejdå för sommaren. Men alltid ska något komma ivägen. Alltid ska det vara mitt fel enligt alla. Jag hade bestämt i månader om vad jag skulle ha på mig, hur jag skulle ha håret.. jag hade t.o.m suttit uppe extra igår natt för att laga mina skor jag skulle använda idag, men ändå går allt åt helvete.

I ungefär 40minuter hade jag stått och gjort mig iårdning inför skolavslutningen. Ni kan se kläderna jag hade valt längst upp på min blogg. Jag var klar och redo för att åka iväg, jag ville ju dit så fort som möjligt. Mina vänner fanns ju där, jag ville ju säga hejdå till dom jag kanske inte ens kan träffa i sommar. Jag kommer ner till nedervåningen och går in i köket.. jag känner att någon står bakom mig och stirrar, jag vänder mig om. Blicken som jag möter är obeskrivlig, det är väl ungefär som om man inte sett nåt äckligare framför en, ungefär så var blicken jag mötte. "Ska du verkligen ha på dig det där?" säger rösten. Det går en stund, och jag bara stirrar.... "n-nehe...." får jag fram. Allting känns helt plötsligt fel, är hela jag ett fel? titta inte på mig sådär... Jag går upp till mitt rum och ställer mig framför spegeln. Det är ju såhär jag valt att se ut och mina vänner tycker inte att det är något fel med det.. inte jag heller.

Jag är inte som andra, och t.o.m min familj borde veta att jag tar åt mig av vad folk säger. Dom vet att jag blir ledsen för elaka komentarer, men ändå så håller dom på. Det blir ju inte bättre av att jag får höra ännu mer, så jag låser in mig på toan. Dom kommer upp och står utanför och skriker att "det var inte meningen men du behöver inte vara så jävla känslig". Känner dom ens mej? Helt plötsligt skriker dom att allt är mitt fel, vadå mitt fel? Får inte jag varar fin? Det slutar inte, jag får höra att jag är dum i huvudet, borde dra åt helvete, är en jävla mes osv. Det slutar inte, och det gör så att hela mitt huvud vill spricka. Jag kan inte hindra mig själv från att spåra ur, tårarna rinner, mitt smink blir helt nerkladdat över ansiktet, men det fortsätter "Börjar du böla nu? Jävla fjolla.", "kom ut nu! Vi ska åka!". Tror dom det eller..? "Amen det var ju inte meningen jueeh!" Vadå inte meningen? Jag stannar på toan, orkar itne lyssna på deras tjat mer, jag vet att jag är dum i huvudet för dom. Men måste dom påminna mig varje gång nåt viktigt ska hända?

Så nu sitter jag här, ensam hemma. Kommer antagligen dra ut, för hela huset ekar av elaka komentarer som vill åt mig. Jag måste få komma ut en stund innan jag spricker. När alla kommer hem kommer tjatet fortsätta, det är jag säker på.. Men jag är ju den som alla får hacka på, eller hur? Jag är ju minst, den minsta kan man göra narr av framför folk. Så är det helt enkelt. Det är väl inte mitt fel att jag råkar heta Josefine och vara den känsligaste i världen som tar åt sig av allt som alla säger. Ni får tycka vad ni vill.. jag är ju inte klok som sitter här o skriver om hur världen ser ut runt omkring mig. Men det finns inget annat sätt för mig att få ut allting på. Just nu behöver jag mina vänner som mest, därför lämnar jag den här skiten ett tag. </3 Tyck vad ni vill.  

Näst sista dagen

2008-06-11 @ 22:23:42

Idag hade vi sovmorgon till 9 och jag tog 8.19tåget. Hela högstadiet skulle köra stafetter och tävlingar på alcro fältet. Till en början var det ganska kul, men när det var dags för att äta matsäcken vände alltihopa. Någon j*vel hade rotat i min väska och tagit min matsäck! Jag blev så himla arg, jag som var så hungrig! :( Vad kul man kan ha när man tar andras mat. Verkligen! Men som tur var, så hade jag underbara vänner som delade med sig av sin mat, tack!

När vi satt där så började det spöregna. Alla tog skydd under filtar o paraplyer, men sen var vi tvunga att dra till gympahallen för att avsluta stafetterna. Våran klass kom 4.a av de 6klasserna på höstadiet, det var lite synd. Det var bara några få tjejer som var med, eftersom alla andra hade dragit hem. Men vi är nöjda iallafall, för kul var det! :)

Nu måste jag fortsätta förbereda mig inför imorgon, CIAO!


Webbkameran

2008-06-10 @ 20:21:49
H e l l u !  : D
Igår var jag och familjen i skärholmen och inhandlade lite grejor, efter de åkte vi till IKEA o inhandlade lite stuff där och sedan var vi på Hööks o där köpte jag lite ridgrejor till mej o hästen. :3  Efter det fick jag övertala mina föräldrar att åka till biltema där jag skulle köpa min efterlängtade webbkamera. Som ni ser på bilden bredvid är den rosa, men den jag köpte var svart, jag tyckte den var snyggare. Jag gillar webbkameran, men stör mig lite på att den stängs av ibland när jag webbar med mina kompisar på msn ;o fyfy. Iaf, den kostade 149kr. ;)

Ciao!

(bloggen har krånglat lite för mig nu efter flytten, men det ska snart fixas har de lovats. Det är därför jag inte bloggat så mkt)

Film time!

2008-06-08 @ 00:40:14

Jag och min syster fick låna "Ghost Rider" av brorsan, och jag har inte sett den tidigare. Jag måste säga att den var grymt bra :3 Kanske lite fjollig vissa delar av filmen, och typ skådespelarna *host* borde kanske ha övat på sitt skådespeleri lite till, för ibland såg de lite amatörmässigt ut.. jaja, jag ska inte klaga. För såå dålig var den faktist inte som sagt.

Hej Svejs :)



Falskt alarm :)

2008-06-07 @ 20:46:20

Jag som var så förbannad förut idag, datorn spelade oss alla ett spratt. Den har inte kraschat, vilket vi alla trodde.. den fick lite ryck och ville jävlas eller något. Jag är typ så himla lättad.

Hej svejs :)


Systrar i Jeans 2

2008-06-07 @ 17:26:09
Wohoo! Satt o klickade runt lite på youtube och hittade trailern till "Systrar i Jeans 2". Nu längtar jag bara tills jag får se hela filmen! Ta en titt.. OBS! Stäng av musiken (längst ner) innan du kollar.


Bloggen flyttad

2008-06-07 @ 16:12:29
Igår kunde jag inte blogga eftersom bloggen höll på att flyttas, idag orkar jag inte blogga så mkt för *jippie* våran dator har kraschat igen och det gör min dag ännu bättre, alla filer, bilder, filmer & mitt älskade the sims 2 kommer försvinna för gott. (Sry för alla svordommar) Jag blir så jävla arg!! Alla mina saker och alla mina arbeten, puts väck! Tack så jävla mycket. *suck*

Nu ska jag gå och vara allmänt deprimerad och sörja för världen. Lalala.
Hejdå.

Super Sand Kvinnan!

2008-06-05 @ 18:46:29
SuperSandKvinnan
 ja, det är detta jag håller på med på fritiden, kastar sand & leker superhjälte (: Haha, nää, inte direkt.. under fotograferingen för ett tag sedan ville vi ha med lite plojfoton, så Joss fick leka Super Sand Kvinna. Det e ju inte direkt världens proffsigaste redigering.. *host* har Joss någonsin sagt att hon är bra i ps!? (: Haha.

Ses <3

Imogen Heap - halleluja

2008-06-05 @ 18:12:01

Den här låten tycker jag är super mysig att lyssna till, jag gillar verkligen Imogen Heap. Kommer antagligen lägga ut fler videos av Imogen Heap, hennes röst är underbar (:

Dagens jag.

2008-06-02 @ 18:12:48
150608-185
H a l l å j s a n !
Som sagt.. jag har ju redan berättat om vad som hänt idag i skolan :3 så vad finns det mer att berätta om då? Hmm.. imorgon har jag ingen aning om vad lärarna har hittat på för oss, det blir en överraskning. Men såhär ser jag ut idag då --> Endel undrar hur jag gjort mitt halsband som jag har på mig. Den är gjord av pärlor, ni vet som man sätter på en pärlplatta, mönstret fick jag omprovisera fram. :) Jag kan visa en närmare bild nån gång..

Imorgon kommer jag nog inte kunna blogga så mkt, kanske inte på onsdag heller. Jag drar ju ut till Pepsi då, så jag skriver nog bara några rader om vad som hänt när jag kommer hem, och det blir vid åtta eller nio tiden.

tills dess, ha de bra ;3

Temavecka i skolan

2008-06-02 @ 09:57:35
H e j s a n !image184
Just nu sitter jag i skolan och håller på med ett arbete i skolan. Vi ska göra affischer som uppmanar folk att använda kondomer. Visst låter det bra? x'D Temat på veckan är som ni kanske förstår, kärlek & relationer och det är grymt skönt att slippa dom jobbiga lektionerna :)

Nu måste jag fortsätta hejdå :)

Grattis till en konfirmand!

2008-06-01 @ 22:00:43

H e l l u :)
Idag var jag & Sarah på Jacquelines konfirmation, GRATTIS TILL DIG <33 Jag kan inte låta bli att lägga ut en bild på dej, för du var ju så snygg i den vita konfadräkten. Jacci du är duktig som orkade gå i kyrkan en hel termin, när alla vet att du avskyr sådant ^^ Kram från mej!
150608-187

RSS 2.0