Joss goes seriefigur!

2008-04-30 @ 21:46:52
image142

Tänk vad jag måste hålla på hela tiden, nu är jag  s e r i e f i g u r  också. Jag kanske ska starta tidning som handlar om bara mej? Haha, knappast! Jag fick några bilder av min kära kompis idag, som är fotade idag också och sedan fick jag sådan lust att göra något i PS, och ni ser ju resultatet..

s ä g   t i l l   o m   j a g   b l i r   f ö r   j o b b i g  : )

Grönöga

2008-04-30 @ 21:16:11
image141
Såhär på våren blir alltid mina ögon extra gröna, jag tycker det är jätte fint!
På vintern är dom gråa, nästan blåa till och med.. men jag gillar bättre när dom
är gröna, vilken ögonfärg har du? ;)

Blomma

2008-04-30 @ 19:45:05
image140
Det blev inte en lång tur idag, vädret var inte roligt vill jag lova.. har ni tänk på en sak? Vad jag kan komma ihåg så har det alltid varit dåligt väder just på valborg. Det var bara en tanke som slog mig, men det kan ju inte vara sol hela tiden. Jag hoppas iallafall att ni har det kul på valborg, jag ska nog fota lite kläder eller sånt snart :)

P u s s

Valborg

2008-04-30 @ 18:48:31
Ä r   d e t   b a r a   j a g   s o m   s k a   s t a n n a   h e m m a   p å   v a l b o r g ?
Jag vet inte, jag känner bara inte för att gå ner till brasan, så lat som jag e. Men egentligen, vad ska man göra där..? se på en brasa o se fulla människor ströva omkring? Men ni andra som ska till valborg får ha det kul, jag ska sitta här hemma och knåpa på någon bra foto idé, sen ska jag dra ut och fota tror jag. Men nu ska jag äta :)

S e e   y o u   l a t e r !

Lala.

2008-04-30 @ 17:20:33
H e l l u !
Gårdagen blev lyckad, och jag ska få provrida pepsi igen på fredag :) Just nu ska jag städa mitt rum, bloggar senare!

Joss på en blå kontainer

2008-04-28 @ 20:58:31
image137Här är en av bilderna som vi tog förra veckan! :)

Tänk vad kul det kan vara att sitta på en blå kontainer och dingla med benen och vara mallig bara för att man kom upp dit alldeles själv med högklackat på! Sen kanske ni undrar hur jag kom ner? ;o det undrar jag med.. nä, men en av killarna i paralellklassen (som för övrigt har som hobby att klättra på kontainrar?) fick visa mig hur jag skulle ta mej ned, och han fick de att se så enkelt ut. Haha, sådan amatör som jag är så gick det efter ett tag. Men jag var tvungen att ta av mig skorna, efteråt var jag inte så mallig längre.

Att komma upp med högklackat på en blå kontainer är alltid lätt, men sedan måste man ju försöka ta sig ner också, och det går inte alltid med klackarna på!!

Jaja, det gör jag nog aldrig om, inte med 8cm klackar iallafall! Ni får ha det så bra, så hörs vi imorgon kanske, vi får se när jag kommer från stallet imorgon, och ni får säkert veta hur det gick :)

Ny start på ny vecka!

2008-04-28 @ 20:20:02

DiddilinaH e j s a n !
Mår ni bra? Jag mår bra, men jag känner mig ganska trött, det e ju måndag, alla måndagar är såhär för mig. Dagen har väl varit ganska trög, men imorgon blir det livat :) Då ska jag provrida Pepsi, ni vet, hästen som jag red förut, och som är med i filmen som jag och Sarah gjorde till ett skolprojekt. Det ska bli jätte kul, och sen får vi hoppas att jag får bli medryttare på henne, men det tror jag. Nu har jag fått bilderna från min kompis, men jag har inte hunnit fixa dom riktigt än. Dom kommer när dom kommer. 

H e j   s v e j s !


Ännu en helg är slut..

2008-04-27 @ 20:28:46

H e j s a n !
Idag är det söndag, veckorna bara rusar fram! Snart är det inte långt kvar till sommarlovet, på onsdag är det valborg, som alla säkert vet, vad ska ni göra då? Jag ska nog bara ta det lugnt, orkar inte dra ner till brasan, jag har haft så mycket att göra dom här veckorna att jag är helt slut, och dessutom kommer Pixie hit på torsdag! :D Hon ska stanna hos oss till söndag, och det är en annan anledning till att jag stannar hemma på torsdag. Jag hoppas måndag, tisdag och onsdag går fort så det blir torsdag snart!

H e j   d å   : )


Lördags shopping!

2008-04-26 @ 17:10:12
H e l l u   a l l i h o p a !150608-137
Från klockan 10-16 har jag varit och shoppat med mamma och pappa. Först var vi på Zetas trädgård och tittade efter buskar och blommor till trädgården som mamma ska börja fixa o trixa med i sommar, senare bar det av för att leta efter en vårjacka till  mig. Jag blev grymt frustrerad när jag inte hittade någon jacka, vi åkte till massa platser och letade, men det fanns inget som passade mig. Vi bestämde oss för att åka till södertälje istället, men när vi tittat i typ alla affärer som finns där, så återstod det bara en kvar, VeroModa, men jag hade inte så stor lust att gå in där eftersom jag var så trött på att ändå inte hitta något, men tillslut övertalade min mamma mig att gå in, och voila! Jag hittade en jacka tillslut! :)

Sushii

2008-04-26 @ 00:06:19
H e j s a n   a l l a   n a t t u g g l o r !
Jag sitter här och har tråkgt som vanligt, men vad finns att göra när klockan är strax över 12? Som ni kanske vet så är det 12dagar kvar till min födelsedag ^^ och en av mina presenter har jag redan fått avslöjad :3
Linnea, min kära kompis, ska nämligen göra sushi till mej! Jag har aldrig i hela mitt liv, någonsin ätit sushi! :O Jag tycker bara att det ser så himla gott ut :3 som på bilden här intill, det är ingen idé att jag frågar om det är gott, för alla tycker väl olika? Jag tycker iallafall att de ska bli vääldigt spännande, jag kommer bli väldigt besviken om jag inte gillar sushi..... då ska jag tvinga mig själv att gilla det!!

Hej så länge! ;)

FREDAG FREDAG FREDAG!

2008-04-25 @ 18:53:14
Ä n t l i g e n   f r e d a g !
Jag har längtat som en galning! Hela den här veckan har varit extremt jobbig, det var nog den värsta veckan hittils! Jag somnade nästan direkt när jag kom hem från skolan, så utmattad var jag!

Men vad ska ni göra i helgen då?   Jag har iallafall hört att det ska bli lite molnigare i helgen? nån mer som hört det? Jag ska självklart ut och fota lite och gå ner till bryggan och känna på vattnet! Snart är det sommarlov, men det är också min födelsedag snart. Bara 13 dagar kvar! Snart ska vi börja förbereda.

Nu ska jag äta ses <3

"Lista favoriterna"

2008-04-24 @ 17:54:01
Var inne på Nevnariens blogg och läste hennes "listade favoriter", nu blev jag så sugen på att också göra det, så varsågoda, here it comes :3

INTERNETSIDOR
1.
Blogg.se
2. Bilddagboken.se
3. Bloggkoll.com

BLOGGAR
1.
Blixman.blogg.se
2. Nevnarien.blogg.se
3. Kenzaas.blogg.se

PRYLAR
1.
Datorn
2. Plattången
3. Tv.n

LÄNDER ELLER STÄDER
1.
Mariefred
2. Stockholm
3. Göteborg

SAKER ATT GÖRA (HOBBYSAR)
1.
Sova (de e en hobby för mig (: haha)
2. Rida
3. Rita/Teckna

Torsdag :)

2008-04-24 @ 17:02:09
H e l l u   a l l i h o p a .Liiten joss
Jag har ännu inte fått bilderna från min kompis, så ni får vänta längre med dom. Idag  har det varit en sån där härligt varm dag igen, men eftersom jag fortfarande har min höst/vinter -jacka så är de inte särskilt härligt att gå och bära med den, jag tycker ändå att det är för kallt på  mornarna, men det är väl bara jag som är kinkig? ;)

Som ni kanske lagt märke till har min kääära kompis Linnea uppdaterat bloggen lite, ni kanske märker vad det är? Musik! Just nu tog jag bara några låtar som jag gillar, men då och då kommer jag kanske byta. Om ni inte gillar musiken så kan ni dra er längst ner och stänga av den :3 så enkelt var det!

Nu är det exakt två veckor kvar tills jag fyller år och det är endast 7veckort kvar tills vi slutar skolan! SOMMARLOV! :'D någon mer än mig som knappt kan bärja sig?
 
H a   d e   b r a  < 3

P.s mitt hår ser inte ut sådär platt på riktigt.. jag är bara inte bra på att klippa bilder i Photoshop! D.s

Jag hatar att sakna.

2008-04-23 @ 21:30:34
H e j s a n !image131
Det var meningen att jag skulle lägga ut lite bilder idag, men eftersom att jag tog dom bilderna med min kompis kamera så har jag inte hunnit få dom ännu, vi får se om jag får dom imorgon, hoppas det!

Jag och mamma var ute och gick idag, egentligen hade jag ingen lust att göra det men vi gick iallafall. Påvägen hem så såg vi en hund, och jag blev som fast i dens blick.. hunden tittade på mig med sina varma snälla ögon, o helst av allt skulle jag bara vilja springa fram till den o krama om den!

Det fick mig iallafall att börja tänka på Pixie, ni vet, kissen som vi lånade hem förut.. jag saknar henne något fruktansvärt.. jag är tvungen att fälla en tår, för hon var så underbar, och jag kan inte tänka mig att hon inte får komma hit igen.
Jag hoppas att hon får komma hit igen, jag sa det till mamma, men vi får se sa hon....

Allt för att slippa..

2008-04-21 @ 19:26:38

J u s t   n u   o r k a r   j a g   i n t e   m e d   n å g r a   l ä x o r !Profil
jag vill bara sova, läxorna gör mig verkligen trött! Jag satt en stund och redigerade några bilder för att inte överanstränga mig på engelska arbetet, roligare än att hålla på med läxor är de ju.

Vad ska ni göra i helgen?
Själv ska jag nog antagligen sovaaa, kanske dra ut en sväng och springa, vilket behövs, eftersom min kondition är så himla dålig, jag ska också försöka tvinga mamma att åka till IKEA så jag kan köpa korgar till min bokhylla, och jag måste ha en riktig vårjacka, just nu går jag omkring med min höst/vinterjacka, och de e alldeles för varmt!

Sen får vi se om jag lyckas hitta på något mer än att bara sitta framför datorn, men självklart ska jag blogga! Och dessutom ska jag dra ut o fota lite om det blir bra väder, någon som vet?

Aja, tills dess, ha de bra <3


Tävling hos Nevnarien! :D

2008-04-21 @ 18:08:51
T ä v l i n g   h o s   N e v n a r i e n !

Lyssna upp nu allihopa! Jag är med och tävlar om ett par supersnygga strumpbyxor från
Evas Underkläder hos Nevnarien.  Var med och tävla om dom du med! ;)

H a   d e   b r a   < 3

Filmer från konserten 4st

2008-04-20 @ 20:09:21
Sångaren i Kill Hannah berättar om hur länge dom har velat komma till Stockholm! :* <3

Förbandet Kill Hannah på scenen Låten heter Lips Like Morphine! <3


Aiden , Snygg Snygg Snygg William posar på Scenen :*


Aiden, Här är det underbara ögonblicket då alla skriker "ONE MORE TIME!"
och tillslut dyker William upp! :'D


Aiden

2008-04-20 @ 15:51:36
Aiden
Filmklippen lägger jag ut ikväll!
Nu måste jag städa mitt rum,
Ses <3

Aiden konsert

2008-04-20 @ 15:35:23
J a g ,   m i n   s y s t e r ,   L i n n e a   &   J a k o b   s a t t   o   k ö a d e . . .image120

i fem timmar utanför Nalen där Aiden skulle ha sin spelning med Kill Hannah som förband. Vi hade väntat oss sol, men blev besvikna när det visade sig att det visst
skulle vara molnigt den dagen. Men så tråkigt var det faktist inte att sitta och vänta,
man hade ju iallafall något att se fram emot!

Vi småpratade lite med annat folk där. Alla bilar som körde förbi blev typ chockade eller nåt, endel blev förbannade (?) o räckte fingret åt oss. Men alla skrattade bara. Tiden verkade gå oerhört långstamt, men tillslut, efter fem timmar var det äntligen insläpp!image121

Alla väntade spänt på att förbandet Kill Hannah skulle träda fram, och det tog inte så lång tid innan dom kom in. Woho! Alla skrek och sjöng med i låtarna. Mat Devine (sångaren) berättade att dom väntat i över 8år för att få komma till sverige och spela, och just igår var det deras FÖRSTA spelning i sverige någonsin! Jag och Linnea rockade loss till låtarna och när min favoritlåt "Lips Like Morphine" spelades blev jag glad och skrek mina otroligt falska toner med i låten!

Vi tog massa bilder, men dom flesta blev helt åt h*lvete, men jag lyckades fånga några image122riktigt bra bilder som jag lägger upp senare! När Kill Hannah gick av scenen klämde jag och Linnea oss närmare när endel började dra sig ut för att pausa lite. Alla väntade spänt på att Aiden skulle komma.

Tillslut.. äntligen.. William Francis gick upp på scenen och började sjunga och alla skrek! Man hörde knappt vad han sjöng, men det var hur underbart ändå! :o Sedan diggade alla loss på golvet, hoppade o dansade i takt till musiken!

Gitarristerna sprutade vatten i publiken, och man kan ju säga att jag blev rätt så blöt iimage123 ansiktet och håret, det kom som en chock faktist XD men när jag fattat vad som hände började jag digga loss igen.

Alla var helt vilda! Man blev puttad framåt och bakåt o ibland blev man armbågad i magen av människor som rockade loss på golvet. Svettigt var det också, jag var helt slut. Vi bestämde oss för att gå och dricka innan nåt allvarligt skulle hända, vi passade på att be om Autograf från en gitarrist i Kill Hannah (kommer inte ihåg hans namn) som var på plats bakom T-shirt stället för att hänga lite med alla människor! Jag blev typ överlycklig och fotade som en galning! image124

Vi gick tillbaka in i stora salen i Nalen (höhö) och diggade loss igen!! När Aiden gick av scenen blev alla helt galna och skrek "ONE MORE TIME". Sekundrarna gick, och jag började faktist tro att dom inte skulle komma tillbaka igen.. Men sedan dök William upp igen och sjöng en coverlåt och alla ljublade! Sedan kom resten av bandet och dom körde några låtar till, jag ringde upp min kompis Linda som fick lyssna medans dom spelade! Jake (gitarristen) kastade iväg sitt plektrum och det landade precis bredvid mej!! Typ ingen reagerade och jag dök ner på golvet och plockade självklart upp den!image125

Den bästa dagen i mitt liv, med blandning av kyla, svett, hesa röster & framför allt två underbara band! <3

19.e April blir oförglömligt!
Konsert

2008-04-20 @ 13:23:50
Alldeles snart lägger jag ut bilder & filmer från Aiden konserten med Kill Hannah som förband!! <3

H å l l   u t !

Tiden går..

2008-04-18 @ 18:20:22

J a g   h a r   i n t e   l a g t   n e r   s å   m y c k e t   t i d   p å   b l o g g e n   n u . .
det är inte för att jag tröttnat på den, det har jag inte. Men skolan tar upp mycket av min fritid och läxorna tar oftast hela kvällen att göra.

Idag är jag iallafall med min fina kompis Sofie, vi har mest suttit vid datorn och slappat och äntaligen är det ju FREDAG! :D fasiken vad skönt!
Imorgon ska jag på Aiden konsert i Stockholm med min syster, linnea & Jakob, så antagligen hinner jag inte blogga nåt förrens på söndag, och då kanske jag lägger ut lite bilder också :)

Ha de bra <3


angående fotningen.

2008-04-14 @ 18:04:24

H e j s a n .
Jag har märkt att jag inte har fotat på vääldigt länge, då menar jag ute i naturen. Men just nu har jag endel läxor som tar upp hela min lediga tid på dagarna, och på helgerna har jag annat att göra.. men jag får väl ladda kameran och ta med mej den på en tur snart ! Tills dess..

Ha de bra <3


Filmen

2008-04-13 @ 17:53:49


Här är filmen som vi gjorde i stallet :'3
Den var egentligen bara till ett skolprojekt jag o
Sarah håller på med, men varför inte visa den
här när jag ändå lägger upp den på youtube :)

Hästar e kul

2008-04-13 @ 17:44:16
image119
I g å r   v a r   j a g   o c h   m i n   k o m p i s   S a r a h   i   s t a l l e t ,
Jag har inte varit där på flera månader, och jag har saknat det! Jag slutade inte att rida "med flit" utan det blev bara så att jag helt enkelt inte fick plats i en grupp som jag ville rida i.
Sarah och jag red tillsammans och jag fick rida en kompis häst, Pepsi. Hon var hur underbar som helst och jag njöt varje sekund av att få rida! Eftersom Pepsi behöver medryttare så har jag tänkt på att faktist bli det på henne :) Men vi får se. Jag och Sarah filmade när vi red, och den filmen lägger jag upp snart ;)

Ha det bra <3

Bubblande olja...

2008-04-09 @ 20:20:14
image118
H e l l u u . . .
Jag har absolut inget roligt för mig,
jag tog en gammal bild o mixtrade lite
med den i Photoshop. Resultatet blev ganska
bra, men kvalitén blev lite dålig eftersom jag
förminskade bilden i paint.. jaja :)
Nu ska jag gå o duscha, o sen ska jag se på Top Model,
ha en bra onsdagskväll <3

Photoshop fix

2008-04-09 @ 18:27:37
H e l l u   a l l e s a m m a n s !
Förlåt för att jag inte bloggade igår, men jag hade en massa saker att göra! Men nu är jag här, och skulle vilja tipsa er om en underbar blogg! Där får man tips på hur man kan göra coola grejer i Photoshop! Och här nedanför ser ni mitt resultat av några av tipsen som fanns där. Visst e de snyggt?! :) LÄNK----> http://stylissimo.blogg.se

image115

Godis + Läxor

2008-04-07 @ 17:03:16
H e l l u !
Idag är det en sådan dag man bara vill slippa. På onsdag har jag prov i SO som jag måste plugga till, så jag kan inte skriva så mycket idag. Sitter här mest o saknar Pixie + tröstäter godiis, köpte massa, så nu ska det ätas upp. På fredag ska klassen åka till Stockholm o se på nån film, kommer hem sent då, sen får vi hoppas att jag kan följa med Sarah till stallet i helgen så jag får rida som jag inte gjort på evigheter! :)

Jaja, ni får ha det så bra, så får vi se om jag bloggar nåt senare idag.

Hejdå <3

Nu har lilla Pixie åkt hem.

2008-04-06 @ 20:41:19
J a g   m å s t e   s ä g a   a t t   h e l g e n   g å r   f o r t   . .  
A l l d e l e s   f ö r   f o r t !
Hela den här tiden med Pixie har varit underbar, men eftersom helgen har gått så fort, så känns det så overkligt nu när hon inte är här längre. Jag saknar henne så oerhört mycket, o så blödig som jag är, kommer jag nog inte komma över ensamheten på ett tag. Jag hoppas att vi kan ha Pixie här igen någon gång, snart! För jag saknar henne så!

Jag skulle kunna tjata i evigheter om hur mycket jag saknar henne, men ni ska inte behöva stå ut med det. Nu ska jag tröstäta för att ännu en helg gått för fort o att jag inte slutar förrens halv 4 imorgon *suck*.

Ha de bra <3

Söndag

2008-04-06 @ 15:23:18
H e j s a n . . .
tycker inte ni också att helgen går fort? Idag ska lilla kissen åka hem, o jag kommer sakna henne skit mycket. Just nu ligger hon i min säng under täcket o myser :) Hon e föör underbar alltså.
Nu ska jag dra mig vidare

Hej då! <3

God morgon

2008-04-06 @ 11:57:10
image114
G o d   m o r g o n . . .
klockan är nästan tolv, men jag
och lilla kissen har legat o kelat en stund :)
Idag åker hon hem, och jag kommer att sakna henne
så himla mycket! Men vi får hoppas att hon
kommer tillbaka nån mer gång,
och det tror jag :)

Finaste! :)

2008-04-05 @ 13:30:18
image110
image111
image112
image113
N u  h a r   h o n   v a r i t   h ä r   s e n   i g å r  . . . < 3
hon är hur mysig som helst, helt enkelt underbar alltså!
Fler bilder lägger jag upp senare :)

Snart anländer kissen . .

2008-04-04 @ 17:55:50
image109
S n a r t   a n l ä n d e r   k i s s e k at t e n . . . j a g   l ä n g t a r !
< 3

Förberedelser & TV

2008-04-03 @ 21:31:43
J a g   s i t t e r . . .
mest bara här vid datorn & kan inte sluta tänka på morgondagen.
Imorgon anländer kissen som vi ska låna över helgen, och det är verkligen något jag ser fram emot! Vi har fixat de flesta förberedelser, matskålar, kattlåda, gosiga filtar m.m. Nu är det bara en grej till som måste fixas, städa rummet! Man måste ju göra allt för att kissen ska trivas!

Ha en bra kväll :)

Torsdag :)

2008-04-03 @ 19:56:03
H e j s a n   a l l i h o p a .
Idag var jag hos Jossan efter skolan, snacka om att vi hade kul! Vi har sådan otroligt dålig humor må jag säga, vi kan skratta om vad som helst :) <3

Imorgon anländer en ny sak hem till oss, en nakenkatt! Vi ska bara ha den på prov för att se om min pappa (som är allergisk) kan ha en kissemisse, man får ju hoppas på det bästa, att det går bra, för då skaffar vi antagligen en nakenkatt :) Jag lägger självklart ut bilder imorgon ^^

Hejdå <3

Filmtips.

2008-04-02 @ 20:05:43
image107H e j s a n !
För några dagar sedan (kanske t.o.m nån vecka sedan) gick filmen A.I. Artificial Intelligence på tv, runt klockan 01.00. Jag har för mig att jag har sett en bit av den, så jag ville väldigt gärna se resten av den.
Men nu lovar jag att jag aldrig mer ska se den, det är den mest sorliga film jag någonsin sett (jag e blödig, jag vet!). Den handlar om en robotpojke som hemskt gärna vill bli en riktig pojke, det kanske låter knäppt, men för att man riktigt ska förstå den så måste man se den, och jag kan tipsa den för er.. men jag lovar er, t.o.m med min syster (som knappt bölar överhuvudtaget när hon se film) grät när hon såg den! :'obild (http://wallpapers.dpics.org)

Mobilh*lvetet funkar inte..

2008-04-01 @ 16:02:19
A l l t s å . .   j a g   b l i r   t o k i g !
Min mobil har fått fnatt! Den vill verkligen inte funka, eller jo, på sätt o vis gör den de.. eller nej. Problemet är att det går inte att sms.a med den längre, (de e ju de ja använder mest) det har varit problem med den förut, men då funkade den efter en stund.. men nu vill den inte funka överhuvudtaget! Och jag tror knappast jag får en ny mobil.

Det är en Motorola V360, grön. Och just nu, hatar jag både mobilen o märket! Nästa gång jag skaffar ny mobil ska jag satsa på ett annat märke.. något tips?

Äntligen tillbaka! :)

2008-04-01 @ 15:48:13
Ä n t l i g e n  k a n  j a g  b l o g g a  i g e n !
Medans bloggen höll på att flyttas har jag haft JÄTTE tråkigt! Det är inte kul att inta kunna läsa andras bloggar, eller att inte kunna skriva själv, det är ju de jag gör på dagarna när jag kommer hem från skolan! :'o
Det är iallafall jätte kul att äntligen få komma tillbaka igen ^^

Ha de bra <3

RSS 2.0