Dress

2011-05-30 @ 18:28:34

Har köpt en svart jätte fin långklänning som jag tänker inviga imorgon, om jag vågar.


Skinny Love

2011-05-29 @ 22:13:42


Nej hörni, det här är officiellt den mest fantastiska covern jag någonsin hört.
Ren jävla magi.

Scientist

2011-05-29 @ 18:51:00



Jag kan stolt meddela att jag har låtit mina ben lida idag. Som en försenad födelsedagspresent åkte jag idag med modern och fadern för att köpa en epilator. "Vilken skam" kanske ni tänker. "Precis som att lida i helvetet". Nej nej nej, säger jag. Det var inte ens i närheten av hur hemskt alla andra har sagt att det är. Jag har innan fått rådet att inte köpa en epilator just för att det gör så förbaskat ont. Men jag vet inte.. är jag en superhjälte då i sådana fall, eftersom jag bara satt och skrattade åt hur fånigt det är. Det gör inte ont. Det sticks bara en massa massa. Visst var det inte det skönaste man kännt, men alla dessa videos på youtube där alla sitter och gråter över hur ont det gör är bara fåniga. Jag föreställde mig att det var någon som drog med sin nagel över benet, ganska hårt då. Mer än så var det inte.

Och belöningen efteråt är ju oslagbar! Nu får jag ha såhär fint lena ben i flera veckor! Aldrig mer stubb! Aldrig! För de nya håren blir ju så mycket finare och ljusare än de innan.

Jag råder alla som vill slippa raka benen var och varannan dag att gå och införskaffa sig denna underbara makapär, för det är bara för mysigt med lena fina ben.

PS Bästa tipset är att duscha varmt innan du epilerar. Annars gör det ont as hell, har jag märkt nu.

Uthyres

2011-05-29 @ 18:30:58

En fin liten etta, på ca 10 kvadratcentimeter uthyres till den som är intresserad. Huset är relativt nybyggd med modern standard både innan och utantill. I priset ingår inte kabel TV, vatten eller mat. Hyreskontraktet gäller dock endast till senhösten/vintern då vi istället bygger om till restaurang.

Vid seriöst intresse, skicka flaskpost eller kvittra en liten truddilutt så kommer vi överens om resten.


Jag hjälpte mamma att sätta upp fågelholken som har stått och dammat i sanrt ett halvårs tid. Nu hoppas vi på att vi får gäster till sommaren. Sedan har jag och mamma sådär halvmysigt planterat blommor till de nya blomlådorna på framsidan, och resultatet blev kanonfint! I morsdagspresent har mamma fått en tavla jag har målat. Den var först inte tillägnad att bli någon present, men när mamma fick nys om den ville hon strängt ha den inramad av mig.
Har inte gjort så mycket mer under denna mors-söndag. Är egentligen tvungen att räkna matte, men det går verkligen inte att övertala mig själv till att göra det nu. Jag får vänta en stund och se.

Hearts!

 


When i die, will i go

2011-05-28 @ 21:30:29



Innan jag bänkar mig framför teven för att se på Stardust, så får ni här fantastiskt fina bilder
plus en fantastiskt fin cover på världens mest fantastiska låt.


Neon Trees

2011-05-28 @ 19:35:42


Jag har suttit och spanat in träklackar nu på senaste tiden. För det går inte att undgå hur jäkla snyggt det är nu till sommaren. Mina favoriter från Nelly är tyvärr slut i min storlek, så jag väntar ivrigt på att få ett mejl om när dom kommer in igen. Skulle jag få sommarjobb, vilket jag får reda på innan den 10e juni, så skulle jag fakiskt unna mig ett par riktigt fina skor. Likaså om jag skulle få jobb i höst.

Nu väntas det röjning i sovrummet, sedan ska jag ta min halvdåliga rygg och yoga lite på min nyinköpta yogamatta.
Hade jag haft något av dessa par, hade jag lätt prövat att yoga i dom!

my bunny sugarcube ♥

2011-05-24 @ 20:25:01

Bilder från i helgen då Jag, Sofie och Totoro var ute på äventyr vid dagiset. Han har aldrig varit utanför våran tomtgräns förut, (förutom de gånger han rymt) så för honom var det extra spännande. Han blev dock lite sur när vi gick hem och gjorde uppror genom att försöka hoppa ur min famn, men så gör han ibland när han är sur.

Hjärtat dunkar lite extra mycket när man ser dessa bilder, han är min fina pojk!

Sofie är geniet bakom dessa underbara bilder


Another Likely Story

2011-05-24 @ 20:10:41

Det har varit en fin dag idag, förutom att jag motvilligt anmälde mig till sommarskolan idag. Fy bubblan vad jag inte har lust att räkna matte när det är sommarlov. Men suger man så suger man!

Som man kanske kan se så har jag kapat av mig håret & det känns fantastiskt skönt. Nu är mitt hår lent som en bebisrumpa och inte sådär jävla trassligt och jobbigt som förut, det vara alltså dags för en rejäl rensning. Hittils trivs jag ganska bra, men vi får väl se. Lär väl ångra mig om några dagar. Nu lär det ta minst 2 år för det att växa ut igen.. men den smällen får man ta om man har behandlat sitt hår som man gjort.

Har väl egentligen inte så mycket mer att skriva, har förövrigt på mig världens finaste blus från Kappahl! Plånboken led, men ack så värt det var!

 


finfina bloggar

2011-05-23 @ 21:04:08



M i n a   a b s o l u t a   f a v o r i t b l o g g a r .

1. Kan Dee (Sandra) - Så jävla grymt fantastisk på det hon gör, dvs magi med pennor.
2. Victoria Törnegren - Snygg brud med snygg stil. Dagar då man inte vet vad fasiken man ska ha på sig på är det
bara att inspireras av Victoria.
3. Emmy Goodwin - Människan som fått mig att boka tid för rejäl klippning av mitt hår. Inspirerande, roligt och
läsvärt!
4. HanaPee - Aldrig en tråkig stund när man läser denna blogg. Man kissar i brallan minst en gång då man läser  
hennes underbara blogg. Underbar brud med humor, finfina egobilder och läsvärda inlägg!
5. Sofis Snapshots - Modeinspiration till max!
6. Lisa Olsson - Ännu mer modeinspiration. Herregud vad man önskar att man hade hennes garderob..!

 


Söt kanin + störiga människor

2011-05-22 @ 20:43:57



Ignorera hur jag och Sofie fullkomligt förstör filmen med denna vackra kanin på.
Haha. :)


I'm with you

2011-05-22 @ 20:32:54
Just nu sitter jag och skriver från min teveskärm. Känns asballt att sitta med tangentbordet på golvet och en stor jävla flashig skärm som fräter sönder ögonen. Nej haha, jag ska strax börja titta på 3e säsongen av Gossip Girl, därför har jag kopplat datorn till teven så jag kan se någorlunda bra.

Min rygg dunkar och mitt högra ben krampar. Det känns inge vidare ska jag säga, jag har gått med det i snart två veckor så imorgon ska mamma ringa till doktorn. Jag hoppas att det inte är något allvarligt, för sånt har jag verkligen inte tid med.

Sofie hade med sig sin flashiga kamera idag, så hon fotade hängpungen ( Totoro förståss.. ) och det blev en jäkla massa härligt snygga bilder som jag kommer terra bloggen med hädanefter. Bilden under är inte fotad med falshkameran, men den är fin ändå och jag kan bara tala om att Totoro är en söt figur. Min fina håriga filur!


Rabbit Heart

2011-05-21 @ 13:14:01
Det är orättvist vilken deprimerande musik min spotify väljer att spela just idag, för idag ska det spelas musik som peppar, då jag är lite extra glad idag!

Jag var nere till min favoritbutik numero 1 idag för att lämna in CV om ev höstjobb, och allt kändes bara så himla bra, responsen var verkligen toppen och nu håller jag alla mina 3 tummar och hoppas på att jag får jobba där i höst. Det vore för jäkla underbart!

Idag kommer min fina vän Sofie hem till mig för att antasta min kanin & umgås lite med mig med hoppas jag. Vi ska äta paj med nyköpta rabarber från rabarberfestivalen här nere i Mariefred, och sedan ska vi antagligen sitta och lana sims om det är jag som får bestämma ikväll.

Nu ska jag försöka göra någon nytta. Höja musiken lite grann och röja lite tills gästen kommer.
H a   e n   f i n   d a g   m ä n n i s k o r !

 

Här får ni lite fin musik att lyssna på!

bit.

2011-05-19 @ 09:20:46


källa: tumblr

18 it is

2011-05-18 @ 20:12:13

 

För någon vecka sedan blev man la myndish, och ska jag vara helt ärlig så känner jag ingen skillnad, visserligen får jag fler kärleksbrev hemskickat i brevlådan, men pinsamt nog har jag inte varit ute och firat det som det ska firas på krogen. Ja för alla är vi så jävla kåta på att gå på krogen det första vi göra när vi blir myndiga. Att gå på en söndag var inget alternativ för mig, har man mycket att tänka på i skolan så måste det tyvärr prioriteras. Pinsamt nog har jag inte ens köpt ut cigg till någon eller ens cider/lättöl till mig själv. Borde jag skämmas?

Nae :) Jag tar det som det kommer. Jag och boysen drar väl ut snart, när alla har tid i kalendern och då ska det göras snyggt med en drink i handen, klackarna på dansgolvet och något arsle gnidandes mot röven........

Nej hörni, alla ser vi väl fram emot dagen då man blir myndig?
Jag väntar bara på att alla mina närmaste ska bli 18, då ska ni få se på festa..

Nu ska jag röja i rummet & bada i mina pengar samtidigt som glamourama går på i bakgrunden.
<3 Love life

 


Back on Track

2011-05-18 @ 19:45:30



Nu försöker vi igen!
bild från backstage på fotograferingen från i veckan då Meeri fick modella för mina bilder till mode & design projektet.

Det blev kanonbra bilder!


Bunnies

2011-05-13 @ 13:12:52


En söt video.


RSS 2.0