Nu är det bara att vänta...

2009-03-31 @ 16:28:20
Gårdagens hårda och långa arbete med arbetsproverna gav sina spår idag. Jag vaknade först inte av väckarklockan,  men efter en dryg timme vaknade jag ofrivilligt upp och märkte att den gått på ett tag. Jag känner också nu att tröttheten valt att stanna ytterligare, men jag har läxor som måste göras och prov att plugga till, så sömnen får vänta för min del.

Idag lämnades arbetsproverna in, väldigt spännande. Det är alltså nu jag ska sitta och oroa mig över om jag kommer in eller inte, jag hoppas på det bästa..

Medan radion går på i bakgrunden ska jag nu ta mig an pluggandet. Genetik står på menyn i biologiboken och det är bara att köra igång!



Hårt arbete lönar sig!

2009-03-30 @ 20:52:28
Nu har jag suttit och arbetat med intagningsproverna och äntligen är dem klara! Jag vill inte tänka på hur lång tid det har tagit, mycket jobb har lagts ner och jag är faktiskt ganska nöjd. Imorgon ska jag lämna in arbeterna och sen är det bara att vänta.

Har precis gjort mig iordning för kvällen, alltså bytt om till pyjamasen... jag är verkligen hur trött som helst. Antingen blir det till att lägga sig tidigt idag, eller så får jag hålla ut och se om jag orkar kolla på Ballar av stål på 5an som går ikväll.. I'm looking forward to it!

(Bara en pytte-ytte-tini-mini glimt av hur proverna ser ut, det som ni ser på bilderna avslöjar inte hur de hela bilderna ser ut ; ) helheten får ni kanske se nån gång i framtiden.. om allt arbete nu har lönat sig!)

Twittraren..

2009-03-30 @ 17:41:03

Blev just medlem på Twitter.com
Har ingen aning om vad syftet med sidan är, men det är grymt kul att läsa om vad ens favoritpersoner gör.. som Robert Pattinson t.ex. ASKUL! heh.. Såklart heter jag Jossmos där och jag ska försöka att skriva så mycket ointressant skit som det bara går! Har hört att vissa kan skriva upp till 20 inlägg om dagen, ooh.. så känner inte jag för att göra.

kom och tänka på en sak...
Är det inte dags för lilla Joss att skaffa ny profilbild till bloggen? Oj oj, det har jag inte alls haft någon tanke på, det vore ju kanske kul att veta vem denna tönt är som sitter och skriver. Jag får väl ta och langa fram kameran någon gång och posa framför spegeln, det känns som åratal sedan sist... kameran gillar inte mig, och jag gillar inte kameran. Sås!

Inspiration

2009-03-29 @ 21:20:36


Tänk vad mycket inspiration man kan få från internet. Nu känns allting så
mycket lättare när jag hittat inspiration till en av uppgifterna till intagnings-
proverna. It feels good! (Bilden har dock inget att göra med uppgiften, bara
ett kollage som jag gjort som hastigast i ps)

Den där Heart Hour timmen..

2009-03-29 @ 20:18:41
T j o f r ä s . .
Min helg har varit helt okej, har inte hunnit skriva något i bloggen så mycket. I lördags var jag i stallet och hjälpte till att sälja i caféterian, vid klockan två mötte jag upp Jaccie vid bussen och åkte in mot centrum för att ta tåget hem till  mig. Jaccie skulle spendera sin helg tillsammans med mig alltså, vi färberedde inför Heart Hour, men tydligen var det bara jag och hon i detta hus som skulle va med.. Min syster var ju helt emot det, tv.n är ju så viktig, mamma och pappa ville inte heller stänga av tv.n då Babben var med.. jahopp. Men lite Earth Hour blev det ju iallafall, vi tände stearinljus och pratade om allt möjligt. Sedan tillslut så kom syrran in i rummet och ville vara social i Eart Hour iallafall, haha. Mycket trevligt hade vi. Dock så gick den där timmer så fort.. vi hade nog gärna velat att de skulle hålla på ett tag till.

Så idag åkte Jaccie hem, och jag har suttit och klurat lite på arbetsuppgifterna till gymnasieintaget.. Det ska in på tisdag, och jag känner mig ganska stressad då jag fortfarande inte har allt jag behöver för att göra klart det.


Intressanta bilder som togs under helgen, under Eart Hour så gjorde jag en gratis ansiktsmålning på syrran min, visst blev det sött? :)

Ny dator på G!!

2009-03-27 @ 19:06:37
Har varit lite osocial här på bloggen, men det beror på flera orsaker. Har planerat lite inför helgen, och igår fick jag reda på att mitt sparande har lönat sig!

Jag har fått ihop ungefär 4900kr till en ny dator, och igår berättade mamma att hon och fader är villiga att ge mig min födelsedagspresent i förväg, alltså lite extra cash så att jag får ihop till  min dator i tid innan sommaren! WOOH! Finally! Har hittat en riktig goding som jag vill köpa hem, en HP Pavilion, jag är typ kär.. och den har fått hur bra kritik som helst, det kan inte bli bättre. På påsklovet (v.15) ska vi antagligen dra oss in till Media Markt för att se om dom har den där, annars blir de Elgiganten där jag först hittade den. Mmh.. nu slipper jag oroa mig över mitt sparande!

Även om datorn är nummer ett på listan och förkryssat och klart, så har jag nu en jävla massa andra saker att börja spara ihop till.. Bl.a. Twilight filmen och The sims 3, som kommer ut i Juni (JAG LÄNGTAR!)

Nu ska jag föra tankarna vidare, lite idéer till nya inlägg vore ju inte så dumt?

Vila i frid...

2009-03-26 @ 19:28:18


I'm lucky I'm in love with my best friend.

2009-03-24 @ 17:41:25
 
Innan jag drog iväg till tåget idag så kollade jag på Ellen Degeneres show där Jason Mraz och Colbie Caillat sjöng låten "Lucky" tillsammans. I Liked it!

Om ändå sommaren var här..

2009-03-24 @ 17:25:39

Åhå.. nu är jag verkligen trött på gå runt med vinterjackan och vinterskorna. Var inte vårän här alldeles nyss? Nej juste.. den försvann, men sen kom den tillbaka igen, och så var den borta och kom fram igen. Idag har vädret växlat sådär, bara helt plötsligt kunde den fina solen försvinna bakom dimma och tjocka moln, och snön började verkligen vräka ner. Stora blöta flingor! Men helt bara sådär så försvann den tjocka dimman och solen tittade glatt fram igen. Det var knappt så att man hann blinka.

Skulle det bli fint väder till helgen? Jag hoppas det, då är det vårstädning i stallet och det får mig bara att tänka på de härliga sommardagarna då man rider barbacka från sommarhagarna och en lång uteritt väntade runt hörnet. Jag vill ha sommar nu!

And then I became famous...

2009-03-24 @ 16:45:19



.. I thought.
Hur grymt är då inte detta
? ;D Kolla in sidan där du kan få din bild att hamna på time square på bara några sekunder. Mhm! :) Klicka här!

Photoshop makeovers

2009-03-23 @ 23:06:12

(klicka på bilden för större format)
Detta är vad jag hållit på med medan Ballar av stål gått på i bakgrunden. Jag har verkligen fastnat för det här med makeovers i photoshop.. Haha, hur lätt som helst och väldigt underhållande må jag lova.

Det blev som en drog efter att jag klistrade in mig själv tillsammans med Edward. Haha!

Nu är hela samlingen komplett!

2009-03-22 @ 15:26:44
Just nu sitter jag och letar efter coctailklänningar att välja mellan till niornas avslutning. Jag har hittat två stycken som jag förhoppningsvis kan beställa hem och prova snarast, men ingen av dom är riktigt vad jag letar efter.. jag vet inte ens vad jag är ute efter. Letandet får gå vidare...

Idag hämtade vi min kära bok som vi beställde från adlibris. "Så länge vi båda andas". Så nu är hela min boksamling av Stephenies böcker om Edward och Bella komplett! :) Nu kommer jag inte ha någon fritid alls kan jag lova, skulle inte ens förvåna mig om jag läste ut den under nästa vecka. Jag hade tänkt börja läsa nu, om några sekunder exakt, sedan kommer ingen att kunna nå  mig då jag går in i en sorts dvala när jag läser Stephenies böcker, ;) Mmh.. Nej, nu ska jag inte dra ut på det. Nu MÅSTE jag läsa!!

Edward & Jag, hah...!

2009-03-21 @ 23:33:01

Jag lär ångra mig när jag väl lagt ut den här bilden... haha.. men okej..

Linnea skickade en länk till mig till en sida där man kunde klippa in sitt ansikte tillsamman med någon kändis eller annat och blablabla.. "KÖR HÅRT!" tänker jag, och letar genast upp Twilight bilder, dock blev inte resultaten så bra, så jag försökte mig på att klippa ihop de hela i Photoshop istället, resultatet blev detta..

Kanske inte hur bra som helst, men alltid något.. det ser bättre ut om man vrider på huvudet... eller så behöver man inte titta på den alls.. Haha. Jag är inte van att lägga ut bilder på mig själv nu för tiden, nu får jag mest bara ångest över det.. Och dessutom är bilden hundra år gammal, mmh! men jag låter det gå för den här gången. Haha.
Bilden blev ju ganska bra iallfall.. för att va första gången!

Bakvänd dag.

2009-03-21 @ 23:21:51
T j o f r ä s !
Den här dagen har varit allmänt bakvänd. Eller iallafall måltiderna den här dagen. Imorse åt vi resterna från gårdagens middag,(bara för att det var så gott!) och nu för bara någon timme sedan blev det flingor och fil som skulle ersätta middagen då alltså... Mmhh. Haha!

Dagen har varit ganska bortkastad ändå, för här har det då inte hänt ett jäkla skit. Vi satt kanske minst 6 timmar och bara tittade på tv och var allmänt lata av oss, (jag, linnea och camilla). Ingenting hände. Sen begav vi oss till övervåningen för att spela Guitar Hero, men det var ingen höjdare direkt... Hah, bara tråkdag idag alltså.

Nu sitter jag här och tröttar mig och kollar på Star Wars lite då och då.. men imorgon hoppas jag att jag hittar på något vettigt att göra.

Open Happiness

2009-03-20 @ 17:48:58
Denna låt lyssnas och drogas just nu hemma hos moi. Om ni lyssnar på den så lär ni känna igen den från Coca Cola reklamen. Men oh vad bra den är!
Open Happiness var det!

Skoltröjan

2009-03-19 @ 15:47:02

W o h o o !  Våra skoltröjor har anlänt! Av någon anledning, valde jag rosa..
hur tänkte jag nu? well, det blir väl en utmaning för mig att ha den på
mig, jag som aldrig har på mig rosa.. : )

i will write later again..

trötter..

2009-03-17 @ 20:25:34
Idag har jag inte haft kul alls. Men så är det ibland, man kan inte alltid ha kul. Efter skolan var det bara att dra hem för att ta itu med läxorna, den här gången jobbar vi om ett eget u-land. Jag ha suttit ända sedan fyra till sju och bara skrivit som en galning. Idag tror jag att det blir en "gåochläggasigtidigt" dag, för jag känner mig helt slut alltså.

Imorgon blir det annorlunda iallafall, även om jag skulle behöva skriva lite extra på uppgiften ändå. Men jag ser det som en belöning för hårt arbete att åka ut till stallet och träffa Pepsi igen. Det blir antagligen uteritt imorgon med Sarah om vädret tillåter. Let's hope on that!

nej.. nu är det väl dags för mig att gå till sängs?

Mmhh.. just ja! Nu är fjärde och sista boken av Stephenie Meyer påväg hem till mig. Jag ser inte fram emot att läsa ut den.. buh..

Stevie Ryan

2009-03-16 @ 21:32:08

(klicka på bilden för att komma till hennes channel på youtube)

Ledig dag & inbrott

2009-03-16 @ 19:59:17

Idag har jag varit ledig från skolan
, eftersom att det är en så kallad utvecklingssamtalsdag(Y). Som tur var, så hade inte jag mitt idag, men så lätt slipper jag inte undan, jag kommer ha mitt nästa vecka istället. Idag har jag mest tagit det lugnt och på eftermiddagen for jag till stallet med Sarah. Nu har jag börjat rida medryttarhästen Pepsi igen efter ett litet uppehåll då hon varit halt, nu är hon pigg och glad igen.

När jag och Sarah kom till stallet stod det en larmcentralsbil utanför, då visade det sig att det hade varit inbrott i privatryttarnas sadelkammare och att dom nu höll på att installera ett larm. Aj aj.. Lyckligtvis blev inget stulet? vad jag vet iallfall.. jo föresten, en verktygslåda fick dom visst med sig, så nu är det brist på hammare i stallet, bara så alla vet.. haha. Några skåp hade dock blivit uppbrutna, men ingenting stulet.

När allt grubbel och snack om inbrottet hade lagt sig så red jag och sarah ut en sväng. Årets första uteritt för min del, hur skönt som helst och på onsdag bär det av till stallet igen. Imorgon återgår dock allt till det vanliga igen, skolan, läxor.. det är bara att bita ihop, snart är det ju lov!

Är det nu våren är här för att stanna?

2009-03-15 @ 13:27:59
J a g   h o p p a s   d e t . . .
Jag vaknade idag av  att solen gassade på och jag kunde inte direkt somna om pga ljuset. Snön är nästan helt borta, och jag hoppas att våren äntligen är här för att stanna. För nån vecka sedan var det också så här bra väder, solen sken och livet lekte.. (haha) men bara någon dag efter, vaknade jag upp och såg att marken var täckt av ett tjockt lager snö.. Vad besviken jag blev.

Mmh, nu kanske det är dags att ta fram bikinin o kladda på lite solkräm? haha.. tänk om det ändå vore så..

Hur ser min dag ut idag då? Tyvärr blir det till att sitta inne idag, ska fortsätta jobba på intagningsarbetet och kanske städa mitt rum också.. vi får se.. jag är iallafall på väldigt bra humör idag, trots smärtan i bröstet. Mmh! :)

Brutna revben med lite opera..

2009-03-14 @ 22:30:48
Aj, oj, gaah!! IIH AAH! vad ont det gör när jag tänker på det.. det är inte vinnaren av melodifestivalen jag menar.. bara känslan av att ännu en gång lyckats bryta revbenen. (Y) Ooohh...
Men okej.. jag känner mig faktiskt ganska borta.. nu står det alltså klart att Malena vunnit melodifestivalen 2009, jag är helt paff. Jag hade ingen som helst tanke om att hon kunde stå som segrare.. jag trodde helt seriöst att Måns skulle ta hem det hela. När Caroline fick de näst högsta poängen av tv tittarna höll jag på att dö.. för några sekunder trodde jag att hon hade vunnit.. Men hur ska nu detta gå i Moskva? Kommer opera gå hem? Grattis till Malena iallafall!

Läste några komentarer på youtube om Malenas låt, några kunde lyda som denna;
"Helt rätt låt som vann, vad mer kan jag säga? Den vann för den stack ut ur mängden. "

och några andra kunde se ut ungefär såhär;
"Ännu en gång har Sveriges befolkning bevisat sin dåliga smak i musik. Får skämmas igen, borde egentligen inte vara så förvånad, Blir väl att emigrera till Finland bara för att slippa skammen..."

bild lånad från expressen.se

The City

2009-03-14 @ 18:35:19

bild från MTV's hemsida
Just nu tittar jag på första avsnittet av The City på MTV. Grymt bra! Efter det blir det middag med familjen, och efterråt ännu mer tv tittande på Melodifestivalen. Tjohoo.

The City:
"Vi får följa Whitney Port när hon prövar lyckan hos det stora designhuset Diane Von Furstenberg. Det är en ny värld som stjärnan från kultserien The Hills kommer till när hon lämnar tryggheten i LA för staden som aldrig sover - New York.

Omgiven av nya vänner, en ny kärlek och en helt ny miljö blir det inte helt lätt att navigera sig fram bland skvaller, avundsjuka, lögner och tuffa sanningar"

Melodifestival kväll.

2009-03-14 @ 18:20:32
Voltigeträningen idag gick hyfsat, med några blåmärken sitter jag nu här och väntar på att något kul ska hända. Ikväll är det ju melodifestivalen, vem har gått miste om det? Jag har då ingen aning om vem jag ska rösta på, alla tjatar ju bara om att "åh, de måste va nån låt som kan gå hem i Moskva" o blablabla.. tydligen ska Sarah Dawn Finers låt vara just en sådan "Moskvavinnar" låt, men jag gillade den inte alls. Sen hade jag helt glömt bort att Alcazar skulle vara med, så när jag såg dem i tidningen blev jag typ helt till mig. "Vafan... hur kom dem med?!" Mjää.. iår har jag ingen direkt favorit, några är bra, några är mindre bra tycker jag.


Lyckan sprider sig!

2009-03-13 @ 21:39:55


   

Jag blir bara så jäkla glad när jag får se dessa bilder från förberedelserna av nya Twilight filmen New Moon! :) Mmh.. inte alls långt kvar tills de börjar filma på riktigt och kanske inte heller så lång tid kvar tills vi får se filmen på bio.. ;) tiden brukar ju gå ganska fort när man ser fram emot saker, ;) Mmh, jag längtar!

bilder;
http://spoilertv-movies.blogspot.com/2009/03/twilight-new-moon-100-set-photos.html

Nationella prov.

2009-03-13 @ 07:48:11
G o d m o r g o n . . .
Just nu sitter jag vid elevdatorerna i skolan. Det är ganska dött här just nu, men snart lär det bli ändring på det. Idag har jag två engelska nationella att se fram emot! Båda två ska vi ha nu på förmiddagen och jag är inte särskilt pepp. Har försökt ladda upp lite men mamma köpte alldeles för lite godis till mig som jag lär förbruka under den första halvtimmen av de första provet. Damn hah!
Eftersom att vi börjar halv nio idag får jag nog vänta ett tag till tills mina vänner dyker upp, sen lär det bli livat...

See ya later!

22 frågor

2009-03-12 @ 19:45:00
1. Ta närmsta bok och slå upp sidan 18, rad 4. Vad står det?
"..precis som Charlie, att jag skulle trivas i Forks. Jag log till-"

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Luft.

3. Vad såg du senast på TV?
Efterlyst igår.

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är?
19.15 (19.25)

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Musik från radion.

6. När du senast var ute, vad gjorde du då?
Gick hem ifrån tåget.

7. Vad tittade du på innan du började med denna undersökningen?
Mitt tangentbord

8. Vad har du på dig?
Mjukisbyxor och t-shirt

9. Drömde du något inatt?
Ja, jag drömde att min syster hade pojkvän... oh god!

10. När skrattade du senast
I skolan idag.

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Affischer, gamla konsert biljetter, prisrosetter, en tavla och en ängel.

12. Har du sett något konstigt på sista tiden?
Oh ja.

13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Keul! (Y)

14. Vilken var den senaste filmen du såg?
Hm.. kommer inte ihåg.

15. Om du blev mulitmiljonär, vad skulle du köpa då?
Jag skulle köpa mig en dator... sen skulle jag köpa nya kläder eftersom jag är i behov av det nu. hah! 

16. Berätta något om dig själv som folk inte vet om.
Jag är rädd för framtiden.
 
17. Tycker du om att dansa?
Om jag gör! Det är typ de bästa som finns när man vill släppa loss uttrycka sig!

18. George Bush?
JOSS!

19-20.Vad ska dina barn heta, pojke respektive flicka?
Jag vill inte ha barn faktiskt.. men om jag skulle få för mig att vilja ha det en dag så skulle dem heta.. Eddie & Elisabeth! hah! 

21.Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
Ja, jag vill antingen bo i London eller LA!

22. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
"Tjoofräs"

Nu är det avgjort!

2009-03-12 @ 17:49:01

Nu är det hela avgjort och vinnaren blev Jasmine Mäkeles låt Tårarnas flod. Iih, congrats! Min, Sarahs och Jaccies låt "Save the world" kom på 4e plats av de tio finalisterna. Men vi är grymt nöjda ändå! : ) Det har varit så sjukt grymt det hela.. Tyvärr kunde vi inte komma på återträffen när vinnaren skulle avslöjas igår. Hade vi fått reda på det tidigare hade vi kunnat dra oss ur den där satans teatern som var obligatorisk att se för 8orna och 9orna i vår skola. Vi kunde inte göra så mycket åt det, för jag hade iallafall gärna varit på återträffen och träffat alla fina människor igen... Well well..

OECD PISA

2009-03-10 @ 19:12:17

Den här dagen har varit helt okej för min del. Vi har fått hem våra omdömen, men jag har inte hunnit titta igenom dem ännu OCH jag har blivit utvald till PISA 2009! Wooh... jag och några till klasskompisar har blivit utvalda att delta i en undersökning där 67 andra länder över hela världen är med. Jag är en av de över 5000 elever vid drygt 200 skolor som tillsammans bildar ett "landslag" som representerar Sverige! Wooh, känns coolt att skriva det, men så coolt är det nog inte. Vi ska tydligen göra några test i läsförståelse, naturvetenskap och matematik. Det är alltså inte så roligt som det kanske lät i början när man fick höra att man var utvald.. haha! Men de blir nog smarrigt iallafall. Sitta en hel skoldag och bara göra prov och andra tester. :)

Mer information hittas här --> http://www.skolverket.se/sb/d/254 men det är nog ingen som orkar läsa ändå. Haha.


Hemlagad sushii är bäst!

2009-03-09 @ 18:41:15
Hola Amigos.
Ja Tyra, du gissade rätt, jag tog bilden på mina fina sushi bitar för att lägga ut på bloggen ;)

Den här dagen har varit helt okej, vaknade inte direkt på min bästa sida idag, vilket kanske märktes i skolan. Jag kände mig dryg och hade sådan lust att fräsa åt alla människor, men jag är bra på att hejda mig i sista sekund.. Jag längtar till på lördag, då är det voltige igen, så satans kul! Men tills dess ska jag ta mig igenom ett biologi läxförhör, engelska nationella + en massa skrivande på två stora arbetsområden. Ge mig kraft! Haha.

Idag gjorde vi, som ni kan se på bilden, sushi på hemkunskapen. Vad är godare än egengjord sushi? Åt hellskotta med färdigpackade sushi bitar från ICA, eller restaurang sushi (som man ändå blir matförgiftad av), hemlagat är alltid bäst! Dock kan jag inte äta hur mycket sushi jag egentligen skulle vilja.. då mår jag bara dåligt. 6 bitar är helt perfekt.

US möte & voltige träning

2009-03-07 @ 17:24:23
Idag bar det först av till perssons för att införskaffa mig lite material till gymnasie intagningsuppgifterna som jag håller på med. Det blev en massa pennor, papper och stora kartongbitar. Sedan bar det av hemåt för att hämta grejer och sedan åka till stallet.

US mötet diskuterade och planerade vi inför sommaravslutningen, och sedan var det dags för lite voltige som blir ett av momenten på avslutningen. Vi äro alla amatörer på denna video, men övning ger färdighet. I slutet av klippet så är det jag som hoppar upp på hästen Brenton, och försöker få upp Elin, vilket inte gick så bra, hon kom upp tillslut, men det får man tyvärr inte se på klippet. Haha. Enjoy!


Inför nästa voltige träning ska vi ha studerat en massa voltige filmer för att få inspiration, haha.

Video från repetitionen.

2009-03-06 @ 23:44:15
 
Daniel repetererar inför showen.
Extremt kass kvalité på ljudet, men lite hör man ju (Y)
Save the world var de ja!

Bra vecka!

2009-03-06 @ 23:37:58
Den här veckan har varit helt otroligt bra, och jag har varit så otroligt trött. Romme i tisdags, och Meloditextivalen i torsdags. Bättre vecka kan det inte bli! När jag kom hem idag tog de inte lång tid innan jag la mig i sängen och sov ett antal timmar och när jag vaknade kände jag mig inte särskilt utvilad iallafall. Min helg blir lugn, imorgon åker jag antagligen till stallet för att visa upp mina skills på hästryggen. Joss ska nämligen träna voltige imorgon. Åh, vad flexibel jag känner mig..

Bilder från Romme lägger jag ut i helgen någon gång.. nu ska jag sova ut!
Om jag orkar, lägger jag ut våran låt också, och kanske framförandet från igår... tills vidare får ni inte glömma att rösta på numero 7 save the world! ;D http://lt.se/kulturnoje/1.86417

Fler bilder..

2009-03-06 @ 23:28:04

Haha..


Mmh.. poserande i Logen under den långa väntan.


Snart var det dags.. at the time fick vi lite underhållning av Daniel,


Liraren Daniel.

Bilder från melodiTEXTivalen 2009

2009-03-05 @ 22:08:28

affischerna som satt lite överallt, vart som helst.


När vi kom till Estrad blev vi tilldelade en Loge.


Jaccie tar det lugnt i Logen.


Liten loge, men helt okej : )


Tvn visade scenen.. bra teve! (Y)


Jaccie var otålig..


Bakom scenen fanns greenroom, där v låtskrivare satt.


Killen som sjöng våran låt, Daniel Gullö, repeterar på scen, grymt bra! ;)

Låten lägger jag nog inte ut idag, har mycket att göra, och jag är supertrött. Det var en helt crazy, och underbar dag. Det kunde inte bli bättre. Bra människor, bra låtar blev till en bra show!

Rösta gärna på vårat bidrag. --> http://lt.se/kulturnoje/1.86417  Bidrag nummer 7 är våran, Save the world! :)

Nu är det över..

2009-03-05 @ 21:40:36
Åhå.. vad nöjd jag är.. såå jäkla nöjd. Nu är MelodiTEXTivalen slut, de roliga är över.. men kul har vi haft, här näst kommer jag lägga upp bilder och klipp från tiden som gått... underbart! :)

Romme, here we come!

2009-03-02 @ 20:26:10
Okej, imorgon bär det av till Romme med hela klassen. Just nu känner jag mig ganska stressad, först kunde jag inte hitta min rånarluva, sen när jag väl hittade den kan jag inte hitta min halsduk men det löste sig också tillslut. Jag måste fixa frukosten till imorgon och packa ner lite annat grejs i en väska. Imorgon måste jag ta mig upp klockan 05.00, för att sedan vara vid skolan 06.15. Bussen går 06.30 och sen måste vi sitta i bussen i drygt två och en halv timme. Wooh!

Vilket jävla oväder det är idag också.. det bokstavligen vräker ner stora blöta snöflingor.. jag tror jag måste kolla vädret till imorgon, men som det ser ut nu tror jag då knappats att det blir någon sol, men man kan ju alltid hoppas. hm.. nej, nu ska jag ladda mp3 med lite ny musik inför imorgon.. Kommer hem sent då, vid sju kommer bussen hem igen, och sen lär jag väl vara allt för trött för att ens orka göra något.


bild från i januari då jag var i sälen.

Fotografering av pållarna.

2009-03-01 @ 17:22:46
I onsdags åkte jag in till nykvarn och mötte upp Sarah. Vi tog bussen ut till stallet för att göra iordning ridskolehästarna inför en liten fotografering. Sarah stod som fotograf och jag som assistent. Bilderna ska sedan läggas ut på ridskolans nya hemsida (som kommer nån gång...).

Det var då inte lätt att vara assistent hela tiden kan jag säga, några hästar ville då inte stå still, och andra ville då inte titta in i kameran hur mycket vi än ropade och prasslade med papperspåsar för att väcka deras uppmärksamhet. Men det gick bra iallafall och vi fick väldigt bra bilder på alla hästarna som medverkade. ;) Dock var det två hästar som vi inte kunde fota pga hälta.. dom får sin chans i sommar istället.


Fina Joje var då glad & snäll som vanligt.

Pusskalas behind the scenes.

RSS 2.0