Joss <3 H&M

2009-07-31 @ 21:16:03

Senygga kläder för billig penning,
påväg hem till lilla moi.. : )

Illustration av Jaccie

2009-07-31 @ 19:06:16

Min fina vän som jag då minsann aldrig
kommer skiljas ifrån :)
Som med illustrationen av Robert
så gjorde jag den här av Jaccie under en natt då
inget annat fanns att göra, haha.
Jag kallar den slarvis-snabbis. Men den blev okej ändå.

Imorgon blir det uppdatering!

2009-07-29 @ 20:35:59
Det har varit lite tyst i bloggen nu, men jag lever fortfarande.
Jag försöker bara njuta av sommaren nu när såmycket annat försöker tränga sig in i mina tankar. Imorgon kommer min underbara älskade vän Jacqueline hem till mig, och då ska jag försöka uppdatera lite grann. Jag har några idéer till inlägg som jag ska lägga upp, så ni får hålla ut : )

She Wolf

2009-07-27 @ 16:46:43
mh, nu var det ett tag sedan jag bloggade.
I helgen har jag varit hel tupptagen med att vandra runt i skogen med mina närmaste kompisar, och när jag väl kom hem var jag helt utmattad och däckade ganska snabbt.

Nu har jag egentligen inget vettigt att blogga om, sitter mest bara och lyssnar på musik. Shakiras nya singel She Wolf, som faktiskt är ganska tapper när man har lyssnat på den några gånger.


Nu ska jag inte plåga med fler ointressanta inlägg,
skriver när jag har något vettigt att skriva om :3

Några fjuttiga bilder från grönan.

2009-07-22 @ 17:21:23


Några ynka bilder från Grönalund i söndags.
Jag hade tagit fel på tågtiderna, och det kom jag på tio minuter innan tåget gick,
så jag fick offra mitt utseende för att hinna med tåget. Och som tur va så hann jag.
Det var inte alls mycket folk och vi slapp vänta i hundra år för att åka
de stora attraktionerna, men nu känner jag att jag inte ska åka
till grönan på ett bra tag eftersom att ganska mycket pengar gick åt under dagen ;)

Men kul var det! ;D

konversation med en massa folk...

2009-07-21 @ 20:31:09


I helgen blir det tältning med de allra bästa tjejorna.
Som en sorts återträff dvs.
Åh, ni ska bara se våran konversation, hel otroligt att vi ens kommer att
komma iväg. Haha

mer uppdatering väntas komma.

Tävling hos Mini!

2009-07-18 @ 13:27:38

Supersöta Mini har en tävling på sin blogg där man kan vinna 500:- att handla för på yokiono.se!
I'm in! : )

btw, har inte kunnat uppdatera så mkt eftersom att datorn strular lite. Håller på att fixa det just nu,

Galna Kattungar

2009-07-16 @ 19:54:17


Detta välkomnande får man när man kommer in hos kattungarna!

Gisza

2009-07-13 @ 21:42:14

Jag är helt förälskad i Fannys häst Gisza så det inte är sant...
Fin häst du har Fanny!!

Sophia Somajo - I-rony

2009-07-11 @ 23:07:45


Var ett tag sedan jag la upp lite musik, men här har ni en låt som
jag lyssnar ganska flitigt på just nu. Sketa bra! (Y)

Hästägare

2009-07-11 @ 21:05:36
För er som absolut inte tycker om hästar så avråder jag er att läsa detta inlägg.
Haha!

Okej.. det är sådana här dagar då jag bara önskar att jag hade egen häst. Ett tag var jag medryttare på en ponny, och även om jag verkligen tyckte om den hästen så kändes det inte alltid rätt för mig. Som många andra hästbrudar så önskar även jag att jag hade en egen häst, men för mig är det bara att drömma vidare ett tag till. Jag önskar verkligen att jag hade all tid i världen, men det har jag inte. Skolan är viktig, och jag lägger ner ganska mycket tid på att göra läxor osv att jag även tyckte att 2 dagar i veckan med medryttarhästen var för mycket ibland.

Länge har det varit prat mellan mig och min mamma om att skaffa häst. Min mamma vill lika gärna som jag också ha häst, och ibland kan vi sitta länge och prata om vad det skulle vara för häst osv. Mamma funderar väl ganska allvarligt på det där med att skaffa häst, och hon skulle nog egentligen när som helst kunna skaffa en, men där vill ju jag också vara delaktig. Hade jag haft tid och ork under vardagarna att ha egen häst skulle jag verkligen ha tagit den chansen.. men nu vet jag inte hur det kommer att bli.

Att vara medryttare är nog inte min grej tror jag. Jag vill inte behöva lyda order om vad jag ska göra med hästen, jag vill bara va med hästen, sköta om den hur jag vill, styla den hur jag vill & köpa vilka grejer jag vill till den..
ÅÅH VAD JAG VILL ALLTSÅ... *lyssna på sorlig musik och böla*



Alla hästar här ovanför har en väldigt stor betydelse för mig,
och ridlägerhästen Callie och min förra sköthäst Hanno är de jag saknar mest just nu.

Ute hos pållarna!

2009-07-08 @ 18:16:40
Nu börjar det kännas som att sommaren är påväg tillbaka!
Idag var det nästan lika varmt som det har varit innan, men det kändes helt okej. När man har tvingats sitta inne hela dagarna pga åska o spöregn så känns det bra att äntligen få lite sol på sig igen!

Idag begav jag mig ut till stallet tillsammans med Sarah, Elin & Anna.
Och när vi kom till stallet mötte vi upp Fanny, hon som äger hästen jag ska vara hästvakt åt.  :) Vi bestämde oss för att rida lite i paddocken, och det blev lite hoppning över sockerbitshinder mot slutet. Jag brukar alltid ta det ganska försiktigt när jag rider nya hästar, och eftersom att det var andra gången jag red Gisza idag så fick det bli lite travarbete och galopp innan jag prövade på hindrerna. Men det gick faktiskt galant.

Jag kommer ta bra hand om Gisza åt Fanny, så hon har ingenting att behöva oroa sig för. :)


Gisza är den bruna araben med solkräm på mulen :))
Och hon som står och asler är då jag.  ;)

Händelselöst & overkligt.

2009-07-07 @ 22:13:59
Min dag har varit ganska händelselös faktiskt.
Gick upp ungefär vid 10 och bestämde mig för att gå ut och power-walka/jogga lite granna. Det här med att bygga upp min kondition har jag länge planerat att börja göra, men det har liksom aldrig riktigt blivit av. Men i dag tog jag mig 30 minuter runt tågstationen, och jeklar vad bra det kändes efterråt. Jag ska väl försöka fortsätta med det iallafall några dagar i veckan, imorgon blir det en runda till och efter det bär det av mot stallet, eftersom att veckan som "hästägare" börjar. Jag ska alltså låna en kompis häst under tiden då hon är borta, superskoj!

Det var väl ingen som missade Michael Jackson ceremoni idag?
Den var fin, och jag blev helt förstörd när Michaels dotter höll tal på scenen, tårarna bara sprutade och jag hade sådan lust att bara krama om teven efter det.. Jag har fortfarande inte riktigt förstått att han är död, Michael.. kanske för att han aldrig riktigt levt i mitt huvud. Nu när han gått bort så inser jag vad man egentligen har gått miste om, hans musik är typ helt great ju!


Robert Pattinson illustration

2009-07-05 @ 14:02:36

Inatt satt jag uppe och gjorde en illustration av.. ja alla vet vem.. :) Mot slutet slarvade jag lite eftersom jag ville ha den färdig,så håret fick lida lite... haha.
Haha shiit, tänk vilken förbättring i jämförelse med den förra robert jag ritade. Hahaha jag dör!!

Besök!

2009-07-04 @ 15:10:10
Idag får vi besök av min pappas syster och hennes man, och med sig kommer dem ha en lite fillur. Vi ska agera hundvakt åt den lilla filluren under kvällen, och bara tanken på att en livs levande hund ska komma på besök i vårt hus får mig typ att gråta av lycka... haha. Fan va fånigt det låter, men är man en djurtönt & har en allergisk pappa samtidigt så är det svårt att hålla inne alla känslor.

När vi hade Pixie, nakenkissen, hemma hos oss var jag nog den lyckligaste personen i världen vid det tillfället, och när hon tyvärr var tvungen att åka hem så bröt jag ihop totalt. DET ÄR INTE LÄTT ATT TYCKA OM DJUR SÅ MYCKET SOM JAG GÖR. Gaahh..! Som tur är kommer Pixie förhoppningsvis tillbaka till oss snart, och stannar en längre tid. Men vi får se hur det blir..


Bild från april 2008 då Pixie bodde hos oss i tre dagar.

Nyheter & Rabatt hos Cocoo

2009-07-03 @ 20:05:40

Nyheter hos Cocoo.se är alltid kul. Eftersom att jag aldrig brukar beställa från nätet så är jag nu superglad över att Cocoo nu har startat egen butik i Stockholm!  Jag ska definitift dra mig ditåt när jag är i Stockholm nästa gång, eftersom att jag är helt såld på dessa armband, som är några av Cocoos nyheter.

Du som läsare får nu också rabatt om du anger koden; bloggspecial
(erbjudandet gäller till den 28e Juli)

SÅ PASSA PÅ : D
 

Vem är den där Joss egentligen?

2009-07-03 @ 18:45:43
 Jag hade tänkt berätta lite mer om mig själv.. för de som undrar vem den där skumma Josefine är & blabla..

Okej.. nu kör jag igång här, Josefine heter jag. Efternamn är inte så viktigt, men nu vet ni ju vad jag heter och det är en bra början! :) Jag kallas Joss av mina vänner, och är en sprallig och skojig brutta. Eller okej, så är jag iallafall tillsammans med mina vänner, men när jag träffar nytt folk brukar jag oftast vara den tysta och blyga Joss. Haha! Jag älskar musik och kan lyssna på det mesta som faller mig i smak för stunden. Vänta nu... för att det inte ska bli allt för tråkigt att läsa så tror jag att jag skriver såhär istället;

Intressen;
Rida , kompisar , musik , skriva , rita  & blabla.. :)

..något mer...?
smink , kläder , pilla på hår och fixa , sy , läsa modetidningar , skvallra , äta mat , sova , tv , spela The sims 3....

Favorit Tv-serien/erna;
The City , Scrubs , The Hills , Bondi Beach , ehm.. ja.. inte alla, men några :)

Vill jag bli när jag blir äldre;
superkändis & superrik! Nej.. men jag funderar väl på något som har att göra med illustration tror jag... eller ICA-brutta :)

Det jag tycker bäst om;
Att vara med mina älskade vänner & prata Twilight & garva tills man kissar i brallan. Inga andra kan prata Twilight som vi gör! Jag saknar er! <3 *böla* hah...

Det jag tycker sämst om;
.. att behöva ta ur och in i diskmaskinen och annat som min mor brukar befalla mig att göra...

Därför bloggar jag;
För att det är extremt kul! Jag kommer inte satsa stort på det här med att ha blogg, jag skriver bara för att jag tycker om det och för att visa för mina vänner att jag lever :))) och sen är det ju alltid kul att veta att det finns fler där ute som läser och tycker om min blogg, wii!

Såå.. okej, det var ju lite info iallafall. Kanske lägger upp lite mer så småning om, så nu vet alla vem skummisen bakom bloggen är :)  Tjofräs!

Sommaren blir nog inte så pjåkig trots allt..

2009-07-03 @ 17:46:02
Nu när det inte är lika varmt ute så passar jag på att blogga lite.
Dessa dagar har jag varit upptagen med att steka mig i solen och bada, och bloggen har då fått hamna lite bakom allting. Men nu minsann!

Eftersom att det här är sista sommaren innan jag börjar gymnasiet så har jag varit så himla nervös nu inför alla dessa intagningar som skett, och jag har fortfarande inte fått något direkt svar från gymnasiet jag vill komma in på, så det gör inte dagarna lättare.

Nu när jag har slutat som medryttare på hästen Pepsi  har jag fått mer tid över för annat, men det enda problemet är att jag just nu känner mig ganska tom utan hästen. Jag gick på ett dagridläger med favvishästen Joje, men den veckan gick ju så satans fort.. sen har jag ströridit lite. Uteritt med resten av US-tjejorna, och så har jag fått låna en kompis häst att rida på.
Men nu har jag blivit erbjuden att ta hand om en häst i en vecka åt en kompis som ska bort. Snacka om att jag blev hur glad som helst när jag fick frågan, och såklart tackade jag ja! Det blir nog ingen långtråkig sommar trots allt. Får jag bara vara tillsammans med hästar så är jag hur nöjd som helst.

Nej nu ska jag mata min blogg med lite fler kommande inlägg!  : )


Bild från avslutningen då jag höjdhoppade med Joje :)
på andra bilden blev han lite överaskad när hindret helt plötsligt hade blivit högre ;)
(klicka på bilden för större format)

RSS 2.0