Top Model, Anya

2008-09-30 @ 20:22:59


Min favorit i Top Model är Anya, vem är din favorit? (;

Good morning!

2008-09-30 @ 19:21:04
Har egentligen ganska mycket läxor att göra just nu. Har bl.a ett engelska prov på fredag och ett no läxförhör på torsdag. Men just nu har jag tagit en paus från allt pluggande. Dessutom har jag en låttext som jag ska lära mig till på måndag samt att kunna spela den på pianot, o de går väl sisådär. Jag är ingen pluggmänniska, jag ligger hellre och sover efter skolan... :)

Just nu håller lilla duktiga joss på att spara ihop till den där datorn och jag har kommit endel på vägen men de är långt kvar. ehe.. har lyckats skrapa ihop 250kr på drygt två veckor (; så jag ska försöka arbeta ihop lite cash här hemma, hur nu de kommer gå. Wish me luck!

Det kommer bli så att jag inte kommer blogga på måndagar och onsdagar eftersom jag kommer hem så sent då.




Illustration; Jeffree Star

2008-09-28 @ 21:17:49


bloggkoll

Nu känner jag faktist att min lust att rita börjar komma tillbaka nu igen :)

Så jag har klurat ihop några riktigt bra idéer till nya illustrationer, så vi får se hur det blir med dom. Här har ni en 'färsk' illustration.. eller, jag ritade den kanske för nån vecka sedan. Har fortfarande inte fått till de här med ansikts skuggningar.. jag jobbar hårt på det. (;

Dålig uppdatering

2008-09-28 @ 13:31:20
Jag vet, jag har inte uppdaterat ett skit den här veckan.
Men jag har haft så jäkla mycket att göra och har inte haft tid till det. Har bl.a pluggat endel och tagit hand om Pepsi i tre dagar. I tisdags var vi i Stockholm med klassen för lite intressant stadsvandring.. senare åkte vi till cybertown för att spela lazerdoom. Damn vad kul det var!
Sen har det väl inte hänt så mycket, i fredags hade jag, sarah o jacci tjejkväll och det var mysigt. Igår var jag på grönan med min syster där hon tvingade mig att gå spökhuset... aldrig mer säger jag bara.. jag är så jävla mörkrädd alltså och jag var så himla nära på att springa ut precis när jag hade betalat, men min syster drog in mig och jag typ dog. Haha. Jag höll för ögonen heela tiden men var ändå helt jävla vettskrämd. Det har varit en ganska kul vecka ändå, nu hoppas jag att kommande vecka inte blir lika jobbig.

Bloggar nog senare ikväll igen. Ciao!

Men skiit

2008-09-20 @ 21:13:02
Jahopp, där rök Aiden konserten då.
Och allting pga ens jävla päron som ska lägga sig i. Jag som var så peppad och som inte varit på konsert på aslänge! Jag får väl bita ihop.. eller så får jag tjura resten av helgen, de e nog mest troligt. Gash.. kan inte glömma hur jävla fucking underbart de va på den förra konserten. Saknar det som fan.. klicka för större format av bilden.


Heeeelg!

2008-09-19 @ 21:46:39

Nu är det helg förfan! Thank god!
Sitter i vardagsrummet och ser på tv. Mamma och pappa är borta och kommer inte hem förrens imorgon, så jag och min syster är ensamma hemma och har precis ätit sen middag. Pizza! Snart ska vi vräka i oss chips o titta på tråkig tv.. de är typ inget intressant som går nu på tv.

Jag har funderat lite.. jag kanske ska bli medlem på gratisbio.se.. eller vilken hemsida du nu var... Vet att det är många som är det, och dom säger att det är jätte bra. Är i stort behov av en ny dator, så jag tror jag ska ge det en chans, men blaah.. vi får se hur det blir.. måste nog fortsätta fundera ett tag!

Har fixat en liten gästbok lite längre ner till vänster. Så nu kan ni skriva i den om ni känner för det : )


Homework is killing me..

2008-09-18 @ 20:42:39
Som ni kanske förstår.. jag har en asjobbig vecka. Vi har 2 prov och minst tre läxförhör. Det är inte klokt! Imorgon är det SO prov som gäller, så jag måste plugga. Jag pluggade i drygt en timme när jag kom hem, men sen däckade jag.. borde alltså fortsätta att plugga nu, men jag ser helre på tv. (:

Igår var det också en stressig dag, jag skulle egentligen plugga till NO läxförhöret.. men jag vart fast i stallet. Bussen var försenad och jag fick typ stressa för att hinna klart, ändå åkte morsan utan mig o jag fick ringa o klaga på dem. blablabla. Det enda roliga igår var att Sarah kom inrusandes i stallet precis när jag höll på att göra mat till Pepsi.. hon var helt hyper och skrek att hon hade fått en häst! Yay! Dom hade  varit och besiktat den idag och om den skulle gå igenom besiktningen så skulle dom köpa den. Vilket dom också gjorde (:

Nu ska jag fortsätta se på Top Model på 3.an Ciao!



Audrey Kitching

Muse - Starlight

2008-09-16 @ 13:08:56


Illustration

2008-09-16 @ 10:49:02


Stannade hemma idag också eftersom mamma tyckte det.
Igårkväll låg jag i sängen och läste "Linas kvällsbok" Damn vad bra den är! Jag kunde inte sluta läsa den, men tillslut var jag tvungen att tvinga mig själv att sluta läsa, för jag hatar när böcker tar slut så jävla fort. Haha. Läste typ  minst 80sidor & idag lär jag ju läsa ut boken.. ehehe.. *boknörd*

Jag jobbade på en ny illustration igår också, tog drygt en timme att göra den.. men jag blev fett nöjd. Det är den ni ser på bilden som ni kanske förstår. Klicka på en för att få se den i större format! Har dock inte fått tillbaka lusten att börja illustrera igen, jag saknar tiden då jag kunde sitta och rita i flera timmar, jag hoppas det kommer tillbaka. Nu ska jag ta det lite lugnt och glo på teve.

Ciao! (klicka på bilden för större format)


Nytt Paramore album på gång

2008-09-15 @ 12:18:57
Läste på Kerrang att Paramore just nu håller på med sitt nya album som beräknas komma tidigt nästa år. 
- Lyrically, I think everyone knows by this time our band has been through a lot of ups and downs," säger Williams. 
-The past six months have just been ridiculous! Like, personally and professionally, things that we never thought we'd go through, we're experiencing and learning from. And just growing up in general. I think you'll hear a lot of those types of themes. A lot of stuff about friends and relationships, like always" 
Ska bli spännande, och jag ser redan fram emot det nya albumet!


Tävling hos Wysteriia!

2008-09-15 @ 11:40:19
Jag är med och tävlar om en goodiebag hos Wysteriia! För att komma till tävlingen klicka här!

Det här finns i goodiebagen:
Klänning
från Chicy.se - Sjal från H&M - Solglasögon från Solbrillor.se - Väska från Ingelita - Lip plumping shimmer enhancer lip gloss i färgen Sweet Melody (rosa), Lösnaglar , Lösögonfransar och fyra nagellack från Depend.


Förkyld..

2008-09-12 @ 21:27:38
Idag fick vi sluta en timme tidigare än vad vi brukar göra, jag o Sarah åkte till stallet för att rida tillsammans med Alexandra och Johanna. Så jävla härligt med lite sol för en gångs skull. Men jag har dock märkt att jag börjar bli sjuk, halsen svider och jag snörvlar, kanske är det en förkylning på gång. Well, well, vi får se om det antingen blir bättre eller värre.

Klockan är bara halv tio och jag är redan astrött..

Helluu,

2008-09-11 @ 20:49:04
Helluu,
Sitter just nu bara här och ser på teve, har inte så mycket annat för mig, är mest bara trött och sliten. Har biologiläxa att plugga till, så jag får väl anstränga min hjärna lite till idag ändå. Skoldagen var väl helt okej antar jag, gympan var keul (say what!?) yes, i mean it. Det här med friidrott är faktist ganska okej, speciellt höjdhopp, slog mitt rekord från i måndags, wohoo!

Den 25.e oktober drar jag på konsert. Finally! Det var ett tag sedan jag sist var på konsert och jag känner suget.. det är som en drog. Det blir Aiden igen. Jag kanske skrev tidigare att jag inte gillade dom så mkt, det är sant, men dom är sååå mycket bättre live, så man ska ju passa på och så drar jag ju dit för att my dear friends ska dit.

Nu ska jag göra nåt nyttigt, läsa på läxorna..

En tyst minut

2008-09-11 @ 19:52:50
Alla vet säkert att det är sju år sedan World Trade Center föll. Jag tror att alla på något sätt har berörts av den fruktansvärda händelsen. Idag hade vi tyst minut i skolan, eller rättare sagt några tysta minuter. Jag tänkte låta er få lyssna på en låt som jag verkligen älskar och som just handlar dagen då World Trade Center föll, låten sjungs av Kristi Nelson och heter "Mama Will Hold me".

~ Joss ~



Varning för starka bilder.

Adam Sandler - Secret

2008-09-09 @ 19:52:09


Dagens låt blir Secret med Adam Sandler :)

Top model New York

2008-09-09 @ 19:25:00
Ska snart dra och duscha, och sen ska jag se på säsongspremiären av Top Model New York. Spännande, spännande! Har redan tjuvkikat lite på youtube.. så jag vet redan vem som vinner.. VARFÖR ska jag alltid fuska sådär? ;O Bad Joss!

I feel smart

2008-09-09 @ 17:58:50
Okej snart blir jag galen!!
Jag kan fan inte sluta tänka på att om mindre än ett år slutar jag nian och då får jag typ aldrig mer se mina vänner igen? Never again..? Jag och min kompis Mari satt nästan o bölade under en lektion, och det var inte kul vill jag lova, för det är sjukt att ens tänka tanken på att alla kommer splittras! Oh god, make me 6 years old again! Jag och Mari har bestämt oss för att söka till en lärarlinje, för fuck yes, vi ska fan börja jobba på våran skola.. bättre idé kan man inte få (: Då slipper vi ligga o böla om nätterna och tänka på att aldrig mer få se våra kära lärare mer.

I feel smart.

MTV music awards 2008

2008-09-09 @ 17:50:45


Some pics from MTV music awards 2008.
Checka Pinks klänning, grymt schenygg!

Raquel Reed

2008-09-08 @ 20:44:17

Raquel Reed

Tired

2008-09-08 @ 19:09:30
Okej.. jag är typ grymt jävla trött.
Slutade halv fyra idag, och sista timmen hade vi gympa och jag blev typ helt slutkörd. Jag körde höjdhopp med några andra och jag klarade 1,20m som högst. Jag måste säga att jag är ganska nöjd iallafall. När jag kom hem la jag mej i sängen och skulle 'försöka' göra engelskaläxan, men det gick fan inge vidare. Jag somnade typ på direkten, så jävla typiskt mej! Så vad mer har hänt idag?

Några killar hade hittat en vårtbitare i ett klassrum(?) och så började dom slänga omkring med den på varandra.. om jag ska vara ärlig tyckte jag synd om den, den bröt typ alla sina ben av allt slängande, så tillslut var Sandra tvungen att rycka ut och ta slut på dens lidande. Hur kul kan det va att slänga omkring en vårtbitare tills den typ dör..? djur är djur och djur ska man va rädd om. Right?

BTW! Missade Mtv video music awards.. och jag är arg... ska dock se den på nätet istället annars överlever jag inte!

Städsöndag.

2008-09-07 @ 16:13:35
Igår kom jag hem och var helt utmattad,
jag var i stallet från klockan 9 till klockan 5, jag och sarah mockade och hjälpte till med småbarnen som skulle rida, och sen var det US möte innan vi skulle ha aktiviteter i stallet, skojsigt, men det var synd att vädret sög..

Idag har jag mest legat framför teven,
men sen bestämde jag mej för att göra något lite vettigare, som att städa rummet.. Mmm, städa rummet är nyttigt.. nu har jag inget alls att göra, funderar på att försöka rita något, eftersom det var ett tag sedan. Uppdaterar senare om jag orkar :)

Bye!

Dagens; Aiden - One love

2008-09-04 @ 16:40:17
Var på en Aiden konsert i april, före den hade jag ingen aning om vilka dom var.. följde mest med för att min syster och hennes kompis skulle dit och jag råkade ju ha lite pengar över till biljett, så jag hängde på. Efter det har jag fortfarande inte fastnat för dom så mkt.. men en en av låtarna gillar jag och den bjuder jag på nu.

Schenyggingen Jeffree Star är för övrigt med i videon, say grr!


Torsdag.

2008-09-04 @ 16:32:36
Torsdagar är härliga,
 då slutar vi halv två. Dagen har varit långtråkig ändå tycker jag. Min mp3 dog under matten idag, och då blev jag skita irriterad.. man borde fan ha ett extra batteri till den jäveln.

Igår hade vi klassfoto.. och jag hade ju tänkt mej att ha utsläppt, men det gick ju inte, för håret blev lockigt.. den där hårprodukten var ju inte sådär jätte bra.. men det regnade ju ganska mycket.. så det kan ha varit en annan anledning också till varför mitt hår blev lockigt (så fort det är fuktigt i luften så lockar sig mitt hår). Därför bestämde jag mig för att ha uppsatt hår. Mmhmm.. jag blundade på två bilder och jag önskar innerligt att dom tar nån av dom bilderna till skolkatalogen!! Idag kunde jag iallafall ha håret utsläppt hela dagen, så jag ska ju inte klaga för mycket.

I morgon och på lördag kommer jag antagligen inte kunna blogga så mkt, då ska jag övernatta hos min kompis Sarah, och sen drar vi till stallet för att rida hästarna.

Ciao!

Hårtips.

2008-09-02 @ 17:22:43
Jag hatar när mitt hår blir lockigt vid tillfällen som jag inte vill att det ska va lockigt.
Jag plattar mitt hår varje dag, men ändå blir skiten lockigt efter ett tag. I hate it!! Så nu ska jag testa en produkt som heter Studioline Hot Straight Cream som min syster köpte åt mig idag på Åhléns. Den skyddar också håret när man använder värmeverktyg som plattång mm. Så vi får se hur det går.

Nu ska jag plugga. Ciao!

Lady Ga Ga

2008-09-01 @ 19:07:30

Kunde inte låta bli att göra ett litet kollage av Lady Ga Ga. Här får ni något att glo på mina vänner!!
Ciao - Joss

Dagens; Lady Ga Ga - Just dance

2008-09-01 @ 19:04:10
Har gått i flera dagar och undrat vad den här låten heter och när jag tillslut hittade den på youtube så blev jag glader. Lady Ga Ga ft. Colby O'Donis - Just dance heter den ju! Har sett den ett antal ggr på Youtube, och den är grym.. HON är grym! Jag bjussar på videon.


Måndagsbekymmer

2008-09-01 @ 18:16:12
När jag klickade in på blogg.se blev jag lite chockad.
Hade ingen aning om att dom skulle göra om den, men resultatet vart ju skitanajs ju! Den är ju mycket snyggare och roligare än den förra! Me liek!

Jahopp, vad händer i mitt liv idag då? Imorse var jag nära på att skita fullständigt i att gå till skolan. Jag fattar inte varför helgen ska gå så j*vla fort? Helt plötsligt vaknar man och det är måndag igen! HataHataHata!! Eftesom att det är måndag, betyder det att det blir fullproppat med läxor i allmenackan, så jag har mest suttit och gjort dom nu när jag kom hem. Missade tåget hem för övrigt, eftersom min syster hade tagit mitt tågkort, så var jag tvungen att pröjsa själv, och jag var inte glad.. för jag var tvungen att vänta en hel timme!

Hösten är ju här iallafall, det märker man tydligt. Hade väl tänkt att kanske ta med mig kameran och fota lite. Det var lääänge sedan nu och jag behöver liva upp mina inlägg lite.

Hade tänkt att lägga ut dagens låt/bild snart :)  CIAO!

RSS 2.0