Sunday Afternoon

2008-10-31 @ 21:01:59

DJ Jon Lajoie - Sunday Afternoon

Blaskigt väder makes me angry..

2008-10-31 @ 20:50:55
Godkväll everybody,
Försöker skriva detta inlägg samtidigt som jag ser på Idol och väntar på att min syster ska komma tillbaka. Idag är vi ensamma hemma, mor o far är nånstans.. dom skulle åka nånstans o sen bo på hotell en natt, så jag o syrran har haft hela kvällen för oss själva, vi har käkat pizza framför tv.n vilket vår kära mor hatar.. men de hon inte ser, de lider hon inte av :) Idag har de faktist snöat hos oss.. eller, mer som blasksnö. Jag HATAR blasksnö.. och dessutom var jag och red med några kompisar, men som tur var så blev det uppehåll när vi red. När jag kom hem igen efter typ 5 ½ timmar var jag som en jäkla isklump, så jag tillbringade lååång tid i duschen kan jag säga. Jag ser inte fram emot när snön kommer på allvar. Ibland kan de va mysigt.. men bara när de e julafton, men inte annars, no thanks! haha.

Pink happy meals..

2008-10-30 @ 21:15:38
  

Boo!

2008-10-30 @ 20:34:46
I'm back.
Spökkvällen igår var inte så lyckad fakstist. Eller, det var själva spökrundan som blev lite fel, småbarnen fegade ur och dom som gick förstörde de hela genom att gå fram till spökena o peta o dra i håret på dom. That was not very nice.. När jag o Sofie kom hem så däckade vi i sängen efter bara nån timme och vi sov till klockan 2 idag, sen kom min fader och hämtade mig. Nu sitter jag här, lite småtrött och ganska förbannad.. men vad jag är förbannad på tänker jag inte dra upp här. Senare ikväll ska jag se på medium, och sen blire lite dregel framför Bonbi Beach. ;)

btw, Stylissimo har en tävling där som jag är med i där man kan vinna en invite på spotify. För mer info klicka HÄR! ;)

He can't read my poker face.

2008-10-28 @ 21:08:15
H e l l o ,
Idag har jag som sagt varit i stallet & planerat lite inför imorgon och just nu håller jag på att packa ner grejer som behövs. Det kommer bli väldigt spännande tror jag. Kommer dock inte kunna blogga något för jag ska dra hem till en kompis och sova där, och jag vet inte riktigt när jag kommer dit heller, för de lär ju behövas städas, så de blir nog ganska sent tror jag. Så jag får väl dra allting på torsdagen.

Nu ska jag kolla på Rosa bandet galan. See ya!

song of the day;

Lady Gaga; poker face

I'll get him hot, show him what I've got

2008-10-27 @ 19:35:47
H e l l o,
Idag har jag varit väldigt nyttig och städat ur min stora garderob.. o då menar jag verkligen stor. Men det är inte bara kläder som är där inne. Det är massa gamla saker också, ljusstakar, barnminnen m.m. så nu känner jag mig extra nöjd över mig själv, o de känns skönt att ha de gjort. Sen har det verkligen inte hänt mycket här hemma, har för det mesta lyssnat på musik, bl.a Lady gaga's album "The Fame" har jag suttit o lyssnat och typ vrålsjungit till, det bästa är ju att jag glömde bort att mitt fönster var öppet också.. hoppas alla småbarnen i området stördes av mitt fina oljud :) haha.

Imorgon bär det av till stallet. Vi ska förbereda inför spökkvällen på onsdag, och jag är fett pepp! Jag ska klä ut mig till en död liten vilsen flicka som går omkring o gråter och kidnappar människor som kommer för nära. Damn.. I love halloween! ;) Nej nu mina vänner ska jag titta på television, see ya later!


Lady Gaga.

Illustration

2008-10-26 @ 20:47:44


D e n   h ä r   i l l u s t r a t i o n e n   g j o r d e   j a g   i g å r . .
men jag är inte så nöjd över den. Don't know why. Fortfarande övar jag på ansikten, men det här ansiktet blev bara wierd.. något jag har förbättrats på är att rita ben! Hoho! Och fötter, oh my,


Söndag,

2008-10-26 @ 13:02:18
God eftermiddag..
Sitter och läser lite bloggar här och där och lyssnar på lite musik. Den här morgonen har varit seg, jag har tittat på Miami Ink och bara varit allmänt lat. Senare idag ska jag åka iväg till min bror och hälsa på. Har inte träffat honom på ett tag så de ska bli skoj. Juste.. någon okänd person har ringt till min mobil idag, jag hatar verkligen när personer ringer och man inte får veta vem det är, jag brukar oftast inte svara då, men de är fett irriterande ändå och jag har varit med om att personer som ringer från skyddat nummer bara sitter o fnittrar i luren medans man känner sig som ett jävla miffo när man nästan skriker i telefonen och frågar vem de är.. I hate it!

Igår så kollade jag igenom min mapp där jag har dom flesta av mina illustrationer, de va ganska underhållande att se hur dålig man har varit en gång i tiden.. ehe. Jag förstår verkligen inte hur jag kunnat tycka att endel faktist var snygga när jag tittar på dom nu och bara skrattar åt dom. :] Well well, Jag kanske visar upp några av dom.. nån gång :)


Före & Efter

2008-10-25 @ 15:57:48
Laddade ner nya penslar o annat till ps för några dagar sedan, så jag har suttit och gjort makoverbilder nu idag. Hittade en bild på Audrey Kitching helt utan smink så jag redigerade den och här är resultatet;



Vad tycks? ;)

Lördag, yeah.

2008-10-25 @ 13:27:14

Hey,
Gårdagen var mysig. Jag och Jaccie satt mest framför datorn och uppmanade massa människor att rösta på våran text. Just nu ligger vi trea, vilket känns great! Jag & Jaccie tittade lite på Idol .. och jag måste nog säga att Idol har blivit en riktig flopp känner jag, det är ju dom bra som åker ur ju! När klockan var halv elva så gick vi ut och gick en stund med min syster. Idag åkte jaccie hem tidigt, för dom skulle tydligen åka och hämta hennes moped.

Just nu sitter jag bara här och häckar, lyssnar på musik & försöker se på teve samtidigt. Har inga planer för idag, så de blir väl till att sitta vid datorn o häcka hela dagen antar jag. Men jag ska nog försöka hitta på nåt vettigt.

Talk to you later.


Markus Fagervall.


Rösta på vår text!

2008-10-24 @ 15:10:43
HELLU :)
Det hela började som en uppgift i skolan, att skriva en låttext som vi sedan skulle skicka in till en tävling i Länstidningen. Vi hade ingen idé om vad vi skulle skriva, så själva temat på våran text blev väl typ om att vi måste rädda jorden.. ehe, idag fick jag veta att våran (Min, Jacquelines & Sarahs) låt gått vidare bland dom 15 bästa. Nu är det alltså röstning som gäller, dom som får flest röster går vidare ännu en omgång då några "proffs" ska skriva en melodi till låten, spännande.. Det skulle va hemskt schysst om ni alla kunde rösta! Länk ---> http://lt.se/kulturnoje/meloditextivalen/1.43617

Våran text är nummer 4 och heter Save the world. Rösta gör du till höger om våran låttext, : D

Give me money..

2008-10-23 @ 18:40:00

Tjobre,
Right this moment gör jag inte så mycket, försöker lyssna på bandit, men allt jag hör är ett jävla brusande ljud.. kan inte heller lyssna på datorn eftersom min dator är de trögaste ever (har jag nämnt att den är från 2001?). Inte går de bra och spara ihop till en ny dator heller, just nu e jag pank o när jag väl får pengar så ska jag spendera bort dom på bio (som jag lovat kompisarna) & ett par efterlängtade tights. Sen måste jag ju köpa julklappar också.. DAMN! Give me money..

Idag har de inte hänt så mycket heller, skolan var ju pest o pina som vanligt & när jag kom hem var jag tvungen att plugga till SO provet imorgon. Jag känner mig inte helt hundra på de vi ska ha prov på.. så jag får nog offra några timmar ikväll o plugga ännu mer. Jag är egentligen för trött för att göra någonting just nu, orkar heller inte skriva så mycket här heller. Imorgon däremot hoppas jag blir bättre. Då ska min kära vän Jaccie komma hem till mig & jag hoppas att jag är någorlunda social då.

See ya!


Canterbury - Set You Right

2008-10-21 @ 19:37:07


bjuder på lite musik innan jag drar, Canterbury - Set You Right

utvecklingssamtal.. yay

2008-10-21 @ 19:30:12
Hello,
Fan va skönt de va att slippa vakna upp till väckarklockan.. men jag sov ändå inte så värst länge idag. Först vaknade jag vid nio, sen somnade jag om till typ halv elva. Då orkade jag inte ligga kvar i sängen mer, så jag glodde på teve ett bra tag. Loggade sedan in på datorn & kollade på lite bloggar.. så.. hur var nu utvecklingssamtalet..? well, som på alla mina andra samtal så "klagar" dom typ på att jag inte säger så mycket på lektionerna, men förutom de så gick det bra. Snart ska jag glo på teve igen, Ugly Betty & Desperate Housewives står på menyn idag, samtidigt ska jag försöka laga mina fula H&M byxor som sprack på högra knät förra veckan, kul! See ya!

Som ni kanske ser så har jag tagit bort profilbilden nu, den är så gammal så jag orkar inte med den längre. Ska ta en ny nån gång i detta liv, när jag orkar!

Lalala..

2008-10-20 @ 20:33:33

Jag trodde jag skulle dö idag,

eftersom hela helgen varit ett helvete så trodde jag faktist att det skulle bli värre idag, men som tur var så blev det inte sååå. Idag är humöret ganska okej, var nära att spåra ur idag igen, men jag hejdade mig i typ sista sekund.

Imorgon ska jag ha utvecklingssamtal, oh yeah! I can't wait, vi fick våra omdömmen förra veckan, och det ser helt okej ut faktist så jag tror de går bra imorgon. Wish me luck.. Så imorgon blir det alltså till att sova, fyfan va de behövs. Jag har typ inte sovit ett skit i helgen, och allt pga mitt otroooligt underhållande humör, så de ska bli så jävla najs med sovmorgon.. suck on that! Nu ska jag glo vidare på 'Design Simon & Tomas' .. ehe, tills vidare,

ha de gött!  on the pic; Oliver Sykes

...

2008-10-19 @ 18:49:00

Nu spårar mitt humör ut igen,
och hela världen rasar...


Just another day..

2008-10-19 @ 16:46:46
Idag har det inte hänt mycket kan jag säga..
Har iallafall varit duktig och städat mitt rum ganska rejält, vilket faktist behövdes. Det känns bra nu när det är gjort. Jag har glott på teve en stor del av dagen bl.a idol reprisen.. jag som inte ens tittar på Idol, hehe. Det har inte blivit så mycket dator idag, för när jag satte på den idag vid typ 2 så hakade den upp sig en kvart senare, och jag orkade inte hålla på o stänga av o sätta på, så det blev teven igen.

Det märks att jag fortfarande e på dåligt humör idag, fast inte lika mycket som igår. Jag har svårt för att komma över sånna grejer, gash.. Jag ska försöka lyssna på lite musik och pilla lite i Ps så får vi se om jag kommer på andra tankar. Lägger nog ut en ny outfit idag också,   See ya!

Dagens lista..

2008-10-18 @ 21:06:19

Nu har lilla jag lugnat ner mig från mitt lilla.. raseriutbrott tidigare idag. Det tog ett tag men nu är det ganska bra igen. Tänkte istället bjuda på min "Dagens.." lista, so here it comes.


Kläder:
mysbyxor och t-shirt,
Smink: idag har jag no makeup
Frisyr: Oborstat hår uppsatt i en ful knut på huvudet.
Bild: The beautiful Audrey. Down.
Läsning: Systrar i Jeans, fjärde sommaren, som jag förövrigt snart läst ut.. 'snyft'
Låt: Christina Aguilera - Beautiful , för att komma på andra tankar så lärde jag mig den på pianot idag, that's why
Mat: Äcklig pizza med Kebab & Pesto,
Vill ha: Jag e pank, so I need money.
Favorit: hm, no idea
Köp: inget alls
Humör: ..Well, de kunde ju alltid vart bättre. Today was a bad day,
Göromål: Säcka framför teven och spela piano
Borde: städa rummet.. 'vissel'
Beroende: min teve, pianot & min säng.. ehe
Längtan: höstlovet
Skit: en viss liten person & mitt kära humör..

arg, arg, arg

2008-10-18 @ 13:16:00

Arg....
Den här dagen lär inte bli kul för min del, jag är arg, och när jag är arg går allting åt helvete. När jag vaknade upp idag var allt 'normalt', men sen fick jag ett sms , och på något sätt så fick det där sms.et mig att bli riktigt, riktigt förbannad. Även om det inte stod nåt taskigt eller illa i det. Jag kände bara att jag inte pallade mer, så jag slängde ifrån mig mobilen, och var så himla nära att ringa upp denna personen och skrika och vråla o allt sånt som Joss gör när hon är arg, men jag hejdade mig.. det var väl menat att sms.et skulle få mig att tänka till, och visst de gjorde jag. Men jag lär ju inte tänka över det när människan som skriver sms,et får de att låta som om han/hon är nån jäkla boss över mig... gör inte si, gör inte så. Du får aldrig göra så och inte heller sådär för blablabla.

ni fattar troligen ingenting som jag skriver.. och de behöver ni inte fatta heller, jag skrev de här mest för att få ut min ilska, för de här gjorde mig verkligen piss off.. skriver kanske senare.


En dag med vännerna.

2008-10-16 @ 20:12:21

T j o l a h o p p .
Idag slutade vi tidigt, så jag, Jacci och Sarah åkte in till Södertälje för att fika o köpa lite kläder. Det var jätte trevligt. Jag hittade bl.a en super söt tröja från H&M med ett motiv av en katt på, den ska jag bära imorgon då vi har "fin fredag" i skolan. ;) Sedan köpte jag ett par tights, skulle ha köpt ett par som 'skimmrade' men jag hittade dom inte först efter att jag hade köpt upp alla pengar, så de blir till att köpa dom nästa gång. Jag köpte också en ny sminkborste, till min samling.. ehe, och en ny dipliner och rouge. Vi hade verkligen jätte trevligt, och snart ska vi tre gå på bio också, när vi får mer pengar förståss..

Snart kommer snön, det känner jag på mig.. därför får jag inte glömma att lämna in mina skor för omklackning (om de nu ens finns ett sådant ord som heter så?) så jag kan ha dom iår.. har inte haft dom på nästan ett år, och de e bara för att jag inte orkat lämna in dom.. ehe :)


The higher - Insurance

2008-10-15 @ 16:05:52


The higher - Insurance

Långt vs. Kort

2008-10-15 @ 15:03:19


Långt eller kort, vilket e snyggast? :3

Gratis makeup,

2008-10-15 @ 11:36:01
Blev medlem på Gratismakeup.com och ska se om jag har tålamod till att skrapa ihop poäng till gratis makeup. :) Jag har hört att man nu även kan få smink från makeup store också. Let's give it a try.

Bli medlem du också, klicka på bannern.



Dålig uppdatering,

2008-10-15 @ 11:08:46
Jag har inte bloggat på ett ganska bra tag känner jag, men jag har inte kunnat komma in på min blogg, eftersom de tar typ 100år att logga in och sedan 200år att komma fram till att skriva ett nytt inlägg, så jag har inte orkat riktigt.

Idag är jag hemma från skolan, blev sjuk i måndags i skolan, och var då tvungen att gå hem. Hade 38, nästan 39 graders feber.. inte kul. :/ Men nu är jag iallafall på bättringsväg, och om jag inte har feber ikväll så ska jag åka till skolan imorgon. Jag och några kompisar ska åka & shoppa efter skolan imorgon och de hade inte varit kul att missa de.. Idag ska jag ägna mer tid åt att skriva i bloggen, ta igen alla dagar som jag inte har bloggat (;

hörs senare! <3

Fall Out Boy - I Don't Care

2008-10-07 @ 20:06:27


Fall Out Boy släpper sitt femte album "Foile A Deux" den 5 november. Deras första singel från albumet heter I Don't Dare, och den bjuder jag på :3

enjoy.

I feel smart.

2008-10-07 @ 19:31:57
Idag hade vi sovmorgon till 9.50, yeah, så soft. Men sen flöt resten av dagen på som vanligt. Helt okej faktist. Vi fick tillbaka våra No.prov, och jag fick VG! Woa! : D Allt pluggande lönade sig.. I feel smart. När jag kom hem tog jag det lite lugnt en stund, sen bestämde jag mig för att sy om några av mina byxor. Jag läste på nåns blogg om hur man syr stuprörsben, jag hade två par byxor med alldeles för vida ben, därför har jag inte haft på mig dom, så när jag hittade till bloggen så blev jag helt till mig och nu kan jag äntligen ha på mig dom där byxorna.

Nu måste jag plugga engelska.. ehe.. eller iallafall försöka. Ciao! ;)


Monday...

2008-10-06 @ 21:14:52
Jag hatar att vakna upp på måndags mornarna..
..så fort jag märker att klockradion gått igång vill jag bara slå sönder den, o så ligger jag där i sängen och svär o tjurar om varför man inte hade förmågan att spola tillbaka tiden så man får sova lite till.. Well.. it sucks..
Nyss ringde min lärare och berätta att morgonslektionen blivit inställd, så vi får sovmorgon. oh yes! Så det betyder att jag kan sitta uppe lite extra, måste bara ta reda på när nästa lektion börjar. Dagen har varit ganska okey annars, musiken var nog roligast, eftersom vi fortsätter med vårat projekt om att göra om en låttext och sen spela till den, så jävla damn kul!

ska förövrigt byta min profilbild som är där till höger, den är så jävla gammal så de inte är sant..



On the pic; Alaina Beaton

Markus Fagervall - If you don't mean it

2008-10-04 @ 21:31:23


Markus Fagervall - If You Don't Mean It

Markus Fagervall

2008-10-04 @ 21:29:44
Tittar just nu på Stjärnor på is på tv4. Jag hade ingen aning om att Markus Fagervall skulle vara med, så jag blev helt till mig när jag fick se honom. Satt också o prata i telefån med Jacci samtidigt, o hon trodde jag blivit galen, för jag skrek i luren att Markus var med. Haha. Damn he's hot :)
Länge har jag väntat på att han ska släppa en ny singel, eftersom det har varit ganska tyst om honom, och äntligen är ett nytt album på gång. Har lyssnat på en av hans nya låtar, If You Don't Mean It & den är faktist helt okej ;)

I'm tired..

2008-10-03 @ 18:49:30
Slutade två idag och hann precis med 14.19 tåget hem, snacka om jobbig dag. När jag kom hem så däckade jag i sängen på direkten och vaknade sedan av att mamma kom hem och också deckade i sin säng. Haha. Sen var jag tvungen att gå upp och börja skriva bokanalysen till svenskan, den gick helt okej.

Oh.. Jag hade engelskaprov idag, och de gick ju som det gick. I början gick det kanon, men sen gick det bara sämre och sämre och jag höll typ på att dö. Jag lär ju sumpa mitt VG i engelska nu när jag har den andra cp läraren.. blaaa.. Sorry, ni ska inte behöva läsa om mitt gnällande men det känns så kasst.. Har föresten hittat några bra alternativ på datorer nu, men jag ska be min kära far om råd så får vi se vad han tycker.

Chemical Vocation - Pencils and papers

Bärbar eller stationär?

2008-10-02 @ 16:56:28

Helluu.
Sitter just nu och dricker te o latar mig framför datorn när jag egentligen borde sitta o göra läxor. Har engelskaprov imorgon, vilket kommer gå åt helveteee.. sen måste jag läsa ut en bok och sedan skriva en analys om den. snark.. Jag lovade mig själv att INTE sätta mig vid datorn direkt när jag kom hem och att göra läxor istället.. det började bra, men sen kunde jag inte konsentrera mig mer! Så jag var tvungen att sitta här en stund. :)

Jag har funderat nu ett tag, jag ska ju börja samla till en ny dator, eller jag håller på. Länge har jag siktat in mig på en enkel bärbar dator, inte alls för dyr men ändå bra. Men när jag tittar på internet så blir jag lite tveksam.. jag vet verkligen inte längre om jag ska satsa på en bärbar eller en stationär dator. Båda är bra och dåliga på sitt sätt. De bärbara datorerna är inte direkt gjorda för att man ska sitta o spela The sims 2 på dom hela dagarna, vilket jag brukar göra.. men de kunde ju samtidigt va mysigt att kunna ha datorn med sig överallt.. gah! Fasiken vad svårt det ska vara!

Jag får fortsätta fundera och så får vi se hur det blir. Nu ska jag fundera på mitt nästa inlägg ;)


RSS 2.0