How was my weekend?

2008-11-30 @ 15:06:48
H e l l u j s a n ,
Har varit lite off på sistone. Har pluggat ihjäl mig på massa läxor som typ aldrig tar slut. Men nu.. nu är de äntligen över! Finally! Inga mer läxor, det är nästan så att jag måste fira! Nästa vecka drar jag ut på prao, har ingen aning om när jag kommer komma hem på dagarna, så räkna inte med att jag uppdaterar nåt. Okey, how was my weekend? Helt okej faktiskt. I fredags åkte jag hem till Sarah, den sjuklingen, och övernattade där. Igår var vi på Stockholm International Horse Show HELA DAGEN! Från 9.00 till 23.00, snacka om att jag var helt slut när jag kom hem. Jag var där med Sarah, Elin, Anna, My & Emelie. Köpte dock ingenting för jag var pank, hade nästan inte ens råd med pengar till mat, men jag överlevde ändå. Jag ska inte trötta ut er med massa hästsnack, så vi sätter punkt nu.

Idag har jag faktiskt julpyntat lite, och nu väntar jag bara på att min kära mamma ska komma hem.. för det var lovat att hon skulle baka bullar.. eller, jag ska ju visserligen hjälpa till då. :3 Tills dess ska jag kolla på film tror jag, ska leta upp någon bra.

Vi höres, C i a o !


Alaina Beaton

When the thorn bush turns white that's when I'll come home..

2008-11-26 @ 19:06:20


S k a   p l u g g a   i h j ä l   m i g   n u  :]

Onsdag, onsdag, onsdag..

2008-11-26 @ 18:30:32
O n s d a g . . .
Idag hade vi "pluggaigenomviliggerefter"-dag. Ganska najs. Jag skrev lite på SO.fundringen och pluggade lite till NO provet imorgon. Har Matteprov på fredag också. Mycket plugg blir det. Ett plus är att det är sista skolveckan nu innan jul. Nästa vecka är det prao, och veckorna innan jul ska vi hålla på med julspexet. Grymt! Imorgon ska jag till min kära bror, och efter det ska jag på öppet hus. Feels Great! Nu känner jag för att photoshopa lite..

see ya!

Ett samtal...

2008-11-25 @ 19:58:40
Fick ett samtal från en människa för några minuter sedan, han ville att jag, Sarah & Jaccie skulle komma till hans studio o ändra våran låttext, som vi förövrigt gick vidare med i melodiTEXTivalen.. Läskigt. Ingen av oss kan dock på lördag, jag ska på horseshow med US då, vågar jag ringa tillbaka? Han lät inte så värst trevlig... :) Haha.

Never think, It's in your heart, It's in our home, So I wont.

2008-11-25 @ 16:15:32
H o l a   A m i g o s !
Nu är jag hemma från skolan och sitter och knarkar musik från radion. Dagen har varit helt okej, hade ingen NO idag, så jag o vännerna mina satt o chilla utanför biblioteket. På mentorn kollade vi klart på filmen "Braveheart" som vi typ suttit och nött på i flera veckor.  Den var skitasorlig enligt mig.. både i början o i slutet, men bra var den! Jag spenderade språklektionen med att lyssna igenom några soundstracks från filmen Twilight, och jag säger bara de. Great Music! (Y) Jag lär ju lägga in allihop på min mp3 och sitta och nöta på dom resten av mitt liv. Det känns som om jag skulle kunna göra de, för det är verkligen grymt bra musik.. Here are some artists;

Muse - Super Massive Black Hole
Paramore - Decode
The Black Ghosts - Full Moon
Linkin Park - Leave Out All The Rest
Mute Math - Spotlight
Parry Farrell - Going All The Way
Collective Soul - Tremble For My Beloved
Paramore - I Caught Myself
Blue Foundation - Eyes On Fire
Rob Pattinson  - Never Think
Iron & Wine - Flightless Bird, American Mouth
Carter Burwell - Bella's Lullaby

La ni märke till att självaste Rob Pattinson sjunger en av låtarna? Han som spelar självaste Edward, gash. He's good! Jag visste faktiskt inte att han sjöng eller skrev låtar, men de e grymt bra. Vacker sång. Vad jag har hört så ska han dock inte släppa något album.. synd tycker jag.

See ya!

Muse - Supermassive Black Hole

2008-11-25 @ 10:19:28


Muse - Supermassive Black Hole
"soundtrack till Twilight as well"
Kolla också in Paramore - decode

Söndag.

2008-11-23 @ 15:55:01
D a m n   v i l k e n   b r a   h e l g   d e t   h a r   v a r i t . .
..det känns förjävligt att den ska behöva vara slut. Gårdagen spenderade jag hos Jaccie. Hennes päron och en granne skulle någonstans så vi fick agera hundvakt åt Rottweilern Ronja. Hur söt som helst. Vi gick på promenad två gånger med henne i mörkret, och hon uppskattade all kärlek vi gav henne. Söt vove! Idag bar de alltså av hemåt igen, tidigt tycker jag. Hade gärna velat stanna hos Jaccie ett tag till, men min bror skulle komma idag och jag ville ju såklart träffa honom också. Well well, bra helg var det, och jag är på bra humör.

It Feels Good! (Y)



Om jag kunde drömma..

2008-11-21 @ 21:56:54
Helt sjukt vad bra den var.. filmen Twilight är det jag snackar om. Bättre film har jag nog aldrig sett, och jag är inte direkt en sådan person som lägger pengar på bio, men den här filmen var verkligen värd det. Jag vill bara se den om och om igen, det är sjukt! Och Edward... rawr, vilken snygging! haha. Nu ska jag ta mej fan skaffa den där boken också, så ska jag läsa den... om och om igen. Jag kan knappt bärja mig tills nästa film kommer. I want it now!

Jag kommer inte kunna sluta tänka på filmen nu, gash. Det känns så tomt alltså, jag vill se den igen och igen! Nej.. snart blir jag galen..


Twilight - behind the scenes.

2008-11-20 @ 20:01:29


Imorgon smäller det..  :)

Plugghäst.

2008-11-18 @ 16:46:17
Jag har inte bloggat på några dagar. Jag har suttit hemma & pluggat som tusan, and yes.. det ger resultat! haha. Vi har engelskaprov på fredag, och jag är skitpepp nu inför det. Sen är de massa andra grejer som måste göras. Engelska uppgift till imorgon, No läxförhör också till imorgon och så måste jag arbeta med SO fundring. Skitmycket.. men det är bara att bita ihop. Jag vet inte om jag kommer blogga så mycket den här veckan, but I'm trying to.

Oh.. jag ska gå på bio snart också! Ska ragga mor min på lite pengar först. Gissa vad jag ska se...? Twilight såklart. I can't wait! Mina vänner rekomenderar att jag ska läsa boken först, men de gör väl inget om jag läser den efter istället.

Tills vidare ska jag trava iväg & fortsätta plugga.



"Moshing? or is it just windy?"
Hayley Williams

nolifer

2008-11-15 @ 18:48:23

F i n a l l y .
Helgen har varit efterlängtad, det känns så jäkla skönt att få sova ut, men snart är helgen slut igen.. tiden går fort. Min syster har lämnat mig ensam med päronen den helgen, hon är på konsert igen.. och jag avundas henne.. Hon kommer väl hem någon gång imorgon. Jag har bara suttit hemma och inte gjort så mycket. Mest kollat på teve & lyssnat på musik.
Försökte spela lite the sims, men det var inte särskilt underhållande. Jag har inte spelat the sims 2 på evigheter nu, så jag får nöja mej med de gamla hederliga. Försökte få min sim att bli superstar, men de går ju typ inte. haha. Jag fattar inte vad man ska göra typ, och jag hade inget tålamod när jag spelade det, så jag stängde av skiten. Ska dock försöka få tag på the sims making magic , eller vad de nu heter.. Har inte spelat de på ett tag, och jag har alla spel förutom just den. Kan ju vara kul att spela när man inte har något liv. Ehe..

Blev medlem på gratismode för ett tag sedan, och har snart lyckats samla ihop 100poäng, haha. Inte medlem? klicka här. Genom att samla poäng kan du växla in dom mot presentkort. :)


Papa Roach - Hollywood Whore

2008-11-14 @ 22:29:48

Papa Roach - Hollywood Whore

Älvsjömässan

2008-11-13 @ 17:25:28
Idag har vi varit på älvsjömässan med klasserna för att titta runt lite på olika gymnasium. Vi skulle vara där i typ tre timmar, men jag & min kompis hade gått klart där efter bara en timme. Vi hittade endel bra gymnasium som vi fastnade för och jag kan ju iallafall säga att jag antingen tänkt gå bild & form eller design & formgivning.. Det är bara så svårt att välja.

Regn.

2008-11-11 @ 16:48:54
R e g n  R e g n  R e g n .
Skitkul, verkligen. Jag blir alltid så nere när det regnar. Sängen är typ det enda som lockar just nu, att få krypa ner under täcket o slumra till framför teven. Förut brukade jag alltid spela the sims 2 som en tok regniga dagar.. men när inte datorn funkar så är det kört. Jag måste alltså vänta tills nästa år på en ny dator om inget mirakel skulle inträffa vilket jag inte tror på.

Btw, i februari kommer en uppföljare till mitt älskade sims som endel kanske redan vet. The sims 3. Vi får hoppas att jag fått ihop en dator tills dess. I can't wait.



Idag har jag inte så stor blogglust, mitt varma täcke kallar på mig och jag kan inte neka. Ska nog se på lite television, sen får vi se om jag kanske bloggar ikväll. I dunno. See ya!

Wallpapers

2008-11-10 @ 20:02:55
Min kära vän Linnea överöser mig med grymma wallpapers hon gjort åt mig. Bl.a på Hanna Beth, Katy Perry och Audrey Kitching. Hon tyckte att jag skulle reklama lite, hon gör gärna wallpapers till er också! Det är bara att säga till. Hon blir bara glad när jag ber henne göra wallpapers till mig.

Här är några exempel på vad hon gjort:







så om ni vill ha wallpapers så är de bara att kontakta Linnea [email protected]
Linnea; "de ska inte va omöjliga.. typ band o sånt"

/Joss

Great!

2008-11-09 @ 18:18:03
S u n d a y   A f t e r n o o n .
Idag har jag varit riktigt duktig, städade päronens bil idag, eftersom jag behöver pengar till den där satans datorn. Sen ringde jag och kollade upp praoplatser, så v.49 ska jag praoa i mitt älskade stall västerkumla.. ehe. Nu har jag tjänat ihop ungefär 153kr till min spargris den här veckan, o sen kommer jag att lägga i min månadspeng, så de blir mycket cash i burken! Datorn kanske inte är så långt borta iallafall. Jag är iallafall skitnöjd över mig själv, och sen ska jag ta över nån av sarahs stallhelger så jag känar lite cash på det också!

Imorgon är de skola igen, ingenting jag direkt ser fram emot.. min älskade mössa är borta också, så jag lär ju frysa om huvudet imorgon. WHERE IS IT!? jag kan inte leva utan min mössa... buh. Näh.. jag tror jag måste leta efter skiten.. see ya!


I want to wear them tonight..

2008-11-08 @ 21:12:43
H o l a   A m i g o s !
Kvällen var helt okej, även om jag inte sa så mycket till människorna. Efter en lång stund så gick jag upp på mitt rum igen och surfade lite på hemsidor för skojs skull, och hittade då... dessa ursnygga dojor från brandos för typ 1500+. Gah. I want to wear them tonight! Har dock ett par liknande.. med lite lägre klack, som är inlämnade för att få ny klack eftersom jag slitit ner den. Fast nu har dom varit där i nästan tre veckor eftersom jag inte kunnat hämta dom, ehe.. måste ta o pallra mig dit nån dag.

Kollar just nu på reprisen av MVT Europe Music Awards eftersom jag missade den förut. As usual!  Katy Perry gjorde ett bra jobb som värd iallafall, she's a beauty. Därför bjuder jag på hennes senaste video också.


Katy Perry - Hot 'n' cold

Save me..

2008-11-08 @ 13:52:00
G a a h .
Den här dagen lär bli så himla tråkig.. Vi ska tydligen ha främmande. Några människor ska komma hit o äta mat och min syrra ska gå på bio så jag blir typ helt ensam med päronen o en massa okända människor. Save me..

Illustration; häst

2008-11-06 @ 15:36:54
H e l l o ,
Idag har jag varit hemma, eftersom vi är lediga från skolan. Har mest suttit o lyssnat på musik och sytt lite, men nu har jag ingenting att göra mer. Funderar på att kanske städa lite.... mjää. Ska kanske ta fram ett papper o penna o se om jag är kreativ idag, sen måste jag nog plugga lite också..

det var länge sedan jag var så hästnördig o bara ritade hästar,
gav det ett försök för nån månad sedan och här är resultatet.
Jag har varit bättre..

Cocoo candy collection..

2008-11-04 @ 18:05:47


Cocoo.se har fått in massor med nya smycken. Jag har speciellt fastnat för The Cocoo Candy Collection, på bilden över ser ni några av mina favoriter! Me <3 it!

Paramore - decode

2008-11-04 @ 17:23:59


The soundtrack to "Twilight"
Paramore - decode

äre jag som måste se den filmen nu? :)

It's a matter of time before we all run out...

2008-11-04 @ 17:19:43
Den här dagen har varit förjävlig för min del, fick reda på igår att jag skulle ta spruta idag, och jag som älskar sprutor! Ont som satan gjorde de.. så jag har gått o haft ont i armen hela dagen. Jag kom några timmar senare till skolan idag alltså, och kom precis när bilden skulle börja, vi skulle få veta hur vi låg till i bilden idag, så vi skulle lämna in vårat arbete vi precis avslutat med,  jag har alltid haft MVG i bild tills idag. Jag fattar bara inte varför, vi fick en ny lärare i bild den här terminen eftersom den förra fick barn o nu är mammaledig, och just den läraren måste ha någonting emot mig, för hur hårt jag än jobbat o slitit med bilden vi skulle lämna in så fick jag bara VG. Jahapp.. skitkul, verkligen.. jag fick heller inte veta varför jag bara fick VG.....

bajs.

Pop The Glock

2008-11-02 @ 13:43:47

Uffie

You make me feel so beautiful.

2008-11-02 @ 13:34:50
H e y ,
Den här dagen kommer bli seg, jag har bara legat och glott på tv hela morgonen & nu sitter jag fast vid datorn för jag orkar inte göra något annat just nu. Imorgon är det skola igen och jag har ingen större lust med det, sen ska jag till stallet också, och de har jag  inte heller någon lust med. Såå... vad ska jag göra idag då..? jag antar att jag kommer sitta vid datorn några timmar till, sen kanske jag går o sover, ehe.. sen får vi väl hoppas att syrran kommer hem o blablabla.. Jag bjuder på musik istället..


Uffie - First Love

Saturday.

2008-11-01 @ 10:37:15
G o o d   m o r n i n g !
Vaknade upp för en halvtimme sedan av att min syster skrek på mig att jag skulle låsa dörren efter henne, så jag klev motvilligt upp ur sängen och gjorde det. Hon ska på Keane konsert idag, och jag är så jävla avis. Jag vill också ha råd att gå på konsert! Hon hade packat med sig liggunderlag o en jävla massa candy, dom ska sitta och köa från 11 tills de börjar, inte riktigt säker på när den börjar. Men jag ska snart ringa henne och fråga vad hon o alla människor har för sig. Jag sitter och gör absolut ingenting, har inte planerat nånting för idag, and it sucks.. Får väl helt enkelt sitta och vänta tills päronen kommer hem, kanske har dom någon present med sig.. ehe :)

S e e   y a !

RSS 2.0