Snart drar jag.. :)

2008-05-31 @ 13:41:44
H e l l u !:0
Alldeles snart ska jag dra till Sarah, sen ska vi åka och kolla när dom släpper hästarna på bete, sen måste vi jalla oss till en fest, som vi förövrigt kommer komma ca 30min försent till. Haha, alla klagar på oss bara för det! :3 Sen är det meningen att vi ska sova över där, och på söndag ska jag på konfa och teparty. Jääi.. så det blir en ganska låång helg, skriver och lägger ut bilder senare, kanske på söndag kväll eller på måndagen :)

Baibai!

Gårdagen; Hoppla pålle :3

2008-05-29 @ 17:55:59
image180
H u h u h u !
Efter stadsorienteringen for jag iväg till stallet o tog hand om Pepsi :3 Idag blev det uteritt, men i lugn skritt eftersom Pepsi blivit skodd dagen innan och fått tandvård. Hohohoo.. så jag passade på att rida barbacka med Sarah som sällskap :3

som sagt, dålig mobilbild :3




Gårdagen; Stadsorientering i storstaden!

2008-05-29 @ 17:47:02

H e j s a n !
Här kommer lite uppdatering från igår; Igår var jag och några fler klasskamrater som sagt i Stockholm för att stadsorientera. Våran gympalärare hade fått i uppgift att skriva en "uppsats" om vad hon/elever tycker om stadsorientering eller något liknande. Så vi fick som sagt gå omkring i Stockholm med en karta och leka turister :) Men kul var det! Även om man fick mega ont i fötterna. Vi vandrade omkring hela dagen, vi skulle gå till platser som var utprickade på kartan, sedan skulle vi svara på en fråga som vi fått på ett papper. Svinkul! :)

Ber om ursäkt för dom dåliga mobilkamera bilderna, men jag glömde kameran hemma! :'o

 


Ännu en dag :)

2008-05-27 @ 20:54:16
H e j h e j  : )
Idag har det varit en bra dag känner jag, i skolan fick jag reda på att jag har blivit utlottad att följa med några mer i klassen + två lärare till Stockholm för att stadsorientera! Grymt kul det kommer bli! :D Vi får SL-kort och karta och ska svara på massa frågor i Stockholm. Vi blev indelade i grupper, tre och tre och jag hamnade med Karin och Anton :) Det kommer nog bli jätte kul, och jag tror att jag kanske tar några kort under dagen och skriver om det på bloggen.

Idag har jag som vanligt varit i stallet, men kunde tyvärr inte rida Pepsi eftersom hon precis fått tänderna slipade och fått nya fina skor på fötterna :3 men imorgon tror jag att jag ska till stallet igen, och då blir det rida :)

T i l l s   v i d a r e ,   h a   d e   b r a   ; )

Tävla och vinn en plåtning med Hanna Björkstedt! ;)

2008-05-26 @ 17:14:33
150608-176Yes,
nu är det tävling hos
Hanna Björkstedt, där man kan vinna att bli plåtad av henne! :) Jag ska absolut vara med och tävla, för mer info får ni kolla in hennes blogg, jag vet iallafall att tävlingen avgörs den 1.a Juni, alltså om mindre än en vecka!

Ciao! ;)

Klicka på bilden för att komma till Hanna Björkstedts blogg!

En glimt från var jag bloggar

2008-05-25 @ 17:31:25
150608-175




En liiten glimt från mitt rum.


Det är då här jag brukar sitta och blogga, för det mesta iallafall, när datorn tillåter vill säga ;)

Nu ska jag ner och göra Pizza! Hej så länge!





  

Mors dag!

2008-05-25 @ 15:45:02
150608-173

B i l d e n   s ä g e r   a l l t !  :)
Som jag skrev förut fick min mamma två grodprinsar, som ni ser på bilden. Visst är dom söta? Vi hittade dom i en affär i stockholm som heter MIQUE och där har dom såå himla mycket saker! Därifrån köpte vi också mammas kopp som jamar samt en mobilhängare.

Ha det bra <3

Shopping i Stockholm!

2008-05-24 @ 21:47:31
I d a g   v a r   j a g   a l l t s å   i   s t o c k h o l m   o c h   s h o p p a d e !150608-171
Min kompis Linda skulle ha följt med, men hon fick lite förhinder. Men jag åkte iallafall in med min syster. Vi spenderade i princip hela dagen där, jag köpte ett par byxor, två linnen, ett nytt nitbälte och svart hårfärg!

Jag och min syster passade också på att köpa en morsdag present, vilket blev en rolig mugg med ett kattmotiv på (när man lyfter på muggen så kommer det ljud, i det här fallet kattljud XD ) men det fanns också ko och hund koppar också, vi köpte två små grodprinsar och en mobilhängare :)

Inköpslista:
*Byxor, grå (Weekday) 400kr
*Vitt linne, Rolling Stones tryck(H&M) 149kr
*nitbälte treradigt (Black Moon) 249kr

Bloggen klar?

2008-05-23 @ 23:08:51

H e j s a n !
Som ni säkert ser så är bloggen så gott som klar! Inte till 100%, för jag håller fortfarande på att leta efter en bättre leopard-bakgrund. Men än så länge får den nuvarande sitta :) Jag känner mig iallafall nöjd över det nya utseendet. Och Linnea ska ha tusen tack som pallade med mitt tjat o gnäll om hur den skulle se ut. <3 Mohaha! Såå.. jag ska väl dra igång och blogga igen då.

Jag lovade att lägga upp bilder från moshpit open, men det glömde jag bort, och sen höll vi ju på med bloggen också, så det kommer! Antagligen imorgon. Just jah, imorgon ska jag dra in till den stora staden Stockholm för att shoppa lite med min syster & en kompis, kanske lägger upp nån bild på vad jag har köpt, vi får se ;)

Tills vidare får ni stå ut till nästa inlägg, komentera gärna också om vad ni tycker om bloggen ;)


Bloggen får ny design!

2008-05-18 @ 19:37:54
Som ni säkert ser så håller linnea på med bloggens nya utseende :) <3 Jag skriver när den är klar ;)

Fredaag! :D

2008-05-16 @ 16:04:18
Y e s !
Någon mer än jag som längtat ihjäl sig denna vecka efter helg? ;) Nu får man minsann äntligen pusta ut ordentligt, fast imorgon drar jag in till Nykvarn som jag har skrivit tidigare så det blir nog inte så mkt sovmorgon iallafall! Jag orkar inte skriva så mkt idag :3 jag ska kasta mig i sängen o sova ett tag!! Jag är urtrött!

B a i B a i !

Jag blir tokig!!

2008-05-15 @ 20:31:13
Skolan är värre än någonsin, all information man får.. jag förstår inte ett piss längre. Skolan tar upp så mkt tid, jag måste sitta och göra jätte mycket läxor efter skolan, och jag har verkligen inte tålamod till det. Egentligen skulle jag ha bloggat om massa saker den här veckan, men jag hinner bara inte, jaja... jag får hålla ut! snart är de sommarlov!

På lördag drar jag in till Nykvarn för att gå på moshpit med några kompisar! Jag skriver om det på söndag :)

Ha de <3

Bilder från fotograferingen.

2008-05-11 @ 20:37:38
150608-161
150608-160
150608-159

Som sagt, det är Linnea som fotat dom, och jag vill
inte att ni tar bilderna, så set sås..

Fler bilder kommer, linnea har inte hunnit skicka alla :3

Sushi filmen!

2008-05-11 @ 13:41:44
 Här är filmen som jag och Linnea gjorde när vi gjorde sushi :)



OBS! för bättre kvalité klicka på länken http://youtube.com/watch?v=xQWYySoPhy8&fmt=18

Helg hos Linnea!

2008-05-11 @ 13:35:11
H e j   h e j !
I helgen har jag som sagt varit hos linnea, hon var så snäll och hade gjort födelsedagstårta till mej! <3 Sen fick jag tre paket av henne också :D och vad som fanns i dom ser ni längre ner. Vi lagade sushi också, och jag hade ju som sagt aldrig ätit sushi innan, men det var hur gott som helst! Vi gjorde så himla mycket sushi att vi inte orkade äta upp allt, men gott var det iallfall. Vi filmade lite grann när vi gjorde sushin, och den filmen lägger jag upp snart :)
Igår var vi också ute och fotade lite grann, och bilderna kommer att dyka upp på bloggens nya design som linnea ska få fixa åt mej! <3
H a   d e   b ä s t   < 3

    <-- klicka på bilderna för större format!

WHOPS IGNORERA!!

2008-05-08 @ 18:18:03
<---------------------- Där står de att jag är 14, men jag e ju byxmyndig nu ju ;) jag ska fixa de någon gång, kanske i helgen så stör er inte för mycket på det!! XD

It's My Birthday!! :'DD

2008-05-08 @ 18:16:04
image154
O k e j ,   v a r t   s k a   j a g   b ö r j a ?
Jag blev väckt av att mor, far och min syster kom in och sjöng för mig *host* (Y) det lät ju verkligen suuper! Iallafall så vaknade jag ju av det. Jag fick öppna mina paket typ halft sovande, första paketet fanns det mascara & ny foundation, i det andra fann jag ett par... SKULLCANDY HEADPHONES! <3 som jag sååå himla länge alltid velat köpa, men fan va dyrt de må vara! Jag blev helt hyper :3 i nästa paket fann jag en "stör ej" skylt, men jag tror ingen kommer bry sig om jag skulle sätta upp den, haha! I det sista paketet fann jag ett påslakan i svart o vitt <3 mums, me like! Men pressenterna tog inte slut där inte...

Efter en hetsig dag i skolan, med prov o läxförhör (ja, tack så mycket.. väldigt rart av lärarna att ge mej de på min födelsedag) så kom jag hem och ramlade i säng och typ sov nån timme, senare kom min syster hem. "DU HAR FÅTT KÄRLEKSBREV" skrek hon, okej.. tänkte jag, men de var sant (haha) hon kom upp med ett rött kuvert som det minsann stod "Kärleksbrev" på. Jag förstod direkt vem beundraren va! LINDA X'D hon är så himla bra på att skoja till allt, och jag blev hur glad som helst när jag fann detta kort -----> i kuvertet! :'D dessutom var det fyllt med ballonger som hade MITT namn på! Mohaha! Fatta hur glad jag blev!! jag hade helt glömt bort att ta in posten, så nu skickade jag ett sms till henne o tackade (o typ hyperventilerade med ord om hur koolt de va <3) nu väntar jag ivrigt på svar från henne, så hon inte tror att jag ignorerar hennes fina kort!

Min syster hade köpt en pressent till mej också, :'D lösögonfransar!! Jääii! jag som fått stå ut med mina plastiga o obekväma andra, nu kan jag ha på mig nya o fräscha minsann!
Men födelsedagen tar inte slut än.. i helgen ska vi äta födelsedagsmiddag med min bror och jag ska för första gången äta SUSHI, som linnea ska laga speciellt till mej! <3

D e t   h ä r   v a r   n o g   d e n   b ä s t a   f ö d e l s e d a g e n   e v e r !   : ' D   p u s s   p å   e r ! <3

Pålle & flygande saker

2008-05-07 @ 20:31:59
H e j s a n ! : )
Idag har jag som sagt varit i stallet och skött om Pepsi, jag trodde inte att jag skulle hinna blogga idag, men jag skriver lite kort om vad som hänt bara.

Först red jag och S i ridhuset, efter en dryg halvtimme bestämde vi oss för att rida ut en kortis för att skritta av hästarna. Pepsi var lite seg i början, men när vi kommit en bit så trodde vi att vi hörde en motorcykel på vägen en bit ifrån oss, vi väntade för att se om den åkte förbi.. men den kom aldrig, då märkte vi att någon flög ovanför oss med en glidare/fallskärm med motor på! Jag och Sarah blev lite förvånade, för sånna brukar man inte se så ofta runt VK, haha. Och man kan ju säga att Pepsi inte verkade gilla det heller, hon ville dra in mot skogen igen, för hon tyckte inte om saken som flög ovanför oss, och när jag släppte efter lite så for hon iväg, inte förens vid stallet så var hon villig att sakta in till skritt efter en lång bit av hyper-trav.
Aja, dagen var lyckad (: och som tur var blev ingen skadad (haha), men Pepsi var nog mest bara lite glad av att få komma ut, och det lär vi göra om igen!

ha de bra! <3

Som jag sa..

2008-05-06 @ 17:34:37
150608-153S o m  j a g  s a . . .
Jag är inte alls bar på att rita ansikten som ni ser... kom nu inte och säg "åh så fint" för det är det verkligen inte! Ögonen ser ju inte kloka ut!! Ingen människa har så stora ögon, aja, nu ska jag inte klaga mer, det är inget ni ska behöva lyssna på. Hoho, över till annat!

Jag är lite förvirrad.. vi fick tillbaka svenskaproven idag.. jag fick 46,5p och det var på gränsen till VG (alltså 47) >< Jag blir så irriterad.. jag fick bara G+ medans min kompis S bara fick 39p och VG!! Det är ju inte klokt.. jag förstår inte hur man kan sätta sådana betyg!

Imorgon blir det rida Pepsi, jag kommer inte kunna blogga något, eftersom jag kommer hem sent, vet inte exakt.. men i fortsättningen på onsdagar kommer jag förmodligen inte kunna blogga något, tyvärr :3 om jag inte råkar få tag på en dator i skolan d.v.s

Aja, ha de bra alla pluggisar X')

Leopardfas?

2008-05-05 @ 19:44:04
image156
Det sägs att alla någon gång i livet går igenom en leopardfas? Sånnafall måste jag nog säga att jag går igenom min just nu. Jag älskar mönstret helt enkelt! Jag planerar nu att börja fylla garderoben med leopardmönstrat, just nu har jag bara ett plagg som är leopardmönstrat, mina strympbyxor! <3 Men snart ska jag till stan o då j*vlar blire shoppa av!! haha! :)

- J o s e f i n e

Hur säger man egentligen? :s

2008-05-04 @ 17:16:08
H e j s a n !
Jag fyller ju år på torsdag, alltså är det 4 dagar dit. Måndag, tisdag, onsdag & torsdag, så räknar iallafall jag. Men nu säger min syster att det bara är 3 dagar till min födelsedag, hon säger att man räknar bort självaste födesledagen, måndag, tisdag onsdag blir det då.. men jag fyller ju knappast år på onsdagen? Hon säger att det är jag som är dum i huvudet och tänker fel, men jag tror faktist att det är hon som tänker fel o.o eller? hur räknar ni egentligen?

S n ä l l a ,   j a g   v i l l   h a   s å   m å n g a   s v a r   s o m   m ö j l i g t !

Ritkramp

2008-05-04 @ 16:24:42

Efter att jag ritade den förra teckningen har jag fått någon sorts kramp i fingrarna efter att rita mer! XD så.. jag har spenderat min dag med penna o papper, och lyckats få fram två teckningar som jag e ganska nöjd med, men det är inget jag lägger ut just nu, jag har inte tillgång till scannern, så jag kan inte scanna in dom. Men senare ikväll ska jag försöka scanna in dom! ;)

- J o s e f i n e


En liten skiss..

2008-05-03 @ 19:19:21

SkissJag satt och skissade lite för ett tag sedan, och resultatet blev detta. Jag är ganska nöjd, även om jag är lite besviken på att jag inte kan få till ansikten
:( jag suger på att rita ansikten + fingrar, det var ett mirakel att jag nästan fick till fingrarna (även om dom ser helt missbildade ut), men jag vill inte göra det igen, no thanks!

n i   f å r   v ä l   s j ä l v a   s ä g a   v a d   n i   t y c k e r   o m   d e n . .

Det var länge sedan jag ritade, har på sista tiden tyckt att det är långtråkigt och jag har inte haft så mycket idéer på vad jag ska rita. Jag har fortfarande inte hittat på några riktigt bra idéer, men jag får väl låta tiden gå så kanske det dyker upp någonting snart (:



Tills vidare, ha det bäst <3


Provridning

2008-05-02 @ 13:04:37
image147

Idag har jag varit och provridit Pepsi igen, och nu är det bestämt, jag ska sköta om henne på onsdagar framöver :) Det ska bli super kul och jag längtar redan :D Bloggar lite mer senare..

- J o s e f i n e

Tråkiga Joss :)

2008-05-01 @ 18:45:54
image144H e j s a n   a l l i h o p a !
Jag sitter här och har det super tråkigt. Det är typ det enda som jag skriver, att jag har tråkigt. "Vad är hon för människa?" kanske ni tänker, haha. Bor man på landet som jag gör så märker man att det inte finns så mycket att göra på dagarna, mer än att sitta vid datorn eller dra ut och cykla. Det är minst 2-3km till centrum, och dit orkar jag inte cykla varje dag, sist jag gjorde de var typ förra sommaren!

Finns det någon där ute som har något tips på vad man kan göra på dagarna? Det kommer ju bli astråkigt i sommar om jag inte har något att göra. Det skulle vara snällt om ni kunde komentera några tips. Nu ska jag klura ut något kul att skriva till näsa gång!

- J o s e f i n e

Grönt är skönt

2008-05-01 @ 17:24:16
image143

Då var det 1.a maj . . . om bara sju dagar är det min födelsedag! Vad ska ni göra idag? :)

- Jossmos

RSS 2.0