Gott nytt år!

2008-12-31 @ 23:23:30

Här har det redan börjat smällas raketer lite smått, men inga från oss tyvärr. Iår blir det inga raketer för vår del. Vi får nöja oss med grannarnas istället. Lika trevligt de! Jag har aldrig varit särskilt förtjust i raketer. För några år sedan köpte vi små smällare och min bror skulle tända på en som såg ut som en vulkan och som skulle kasta ut ljusbollar. Hela "vulkanen" välte och sköt istället ut alla bollarna på min bror, och jag trodde ju såklart att han skulle smälla själv och att jag aldrig skulle få se honom mer. Men närå, jackan fick några brännskador bara. Tur det.

Min bror kom till oss vid sjutiden idag och då satte vi oss alla och åt mat, som efterrät blev det tårta. Imorgon är det faktiskt min systers födelsedag, därför firade vi henne idag. Efter tårtan så spelade vi alla Guitar Hero, och jag vann ju såklart. Runt tiotiden så gick jag upp till mig och spelade lite på min keyboard.. Har faktiskt lyckats lära mig hela Bella's Lullaby nu, ett av soundtracken till twilight. Och det låter rätt så hyfsat. :)

Nu ska jag dra mig ner till nedervåningen och joina de andra, sen ska vi antagligen dra oss ut och titta på fyrverkerierna och skåla för det nya året. Tss.... Sen får vi se vad det kommande året har att erbjuda.

Ha det gött!




Tisdag

2008-12-30 @ 17:49:47

Den här dagen har varit seg. Jag intalade mig själv igår att jag skulle städa mitt rum och min garderob men det blev det tyvärr inte mycket av. Vaknade vid halv tolv idag och fastnade framför teven ett antal timmar. Inte förrän vid tre så tog jag mig an lite av städningen.. men segt gick det. Nu ser det någorlunda rent ut.
Idag fick jag ett mejl angående meloditextivalen. Vi ska tydligen träffas i januari och träffa alla artister, dansare mfl. Jag fick typ panik och ringde till Sarah.. som också fick panik. Det här var tydligen större än vi hade väntat oss.

Den 9e Januari Har Let's Dance premiär på 4an. Jag brukar egentligen inte kolla på det. Men den här gången blir väl ett undantag då både Blondinbella & Kitty Jutbring ska vara med. Det får jag inte missa. :) Heja Kitty!


Kitty Jutbring

Uteritt

2008-12-29 @ 20:35:38

(gammal bild på mig & medryttarhästen Pepsi)


Damn vad skönt med lite sol idag. Jag, Sarah, Elin, Emelie, My & Matilda tog oss en långritt med hästarna och det kändes hur bra som helst. När vi red förbi ängarna glittrade gräset av all frost och man önskade att det aldrig skulle ta slut. Hästarna var också nöjda, pigga & glada och tvekade inte för en liten galopp. Damn vad härligt det var, även om vi alla frös om tårna ganska rejält när vi återvände hem.


Besatt.

2008-12-27 @ 17:49:51
Idag var vi i södertälje och köpte lite stuff till skidresan om en vecka. Det blev ett par nya skidbyxor, vantar och ett underställ. Syrran införskaffade sig Guitar Hero III till ps2. Då vi redan hade två gitarrer så fattades bara spelet, och det var inte helt lätt att hitta det, så när vi kom hem satt vi ett ganska bra tag och spelade, men eftersom att vi inte har något minneskort så gav vi upp efter att vi spelat typ varje låt minst 4ggr. ;)

Kvällen kommer att bli lugn, jag väntar bara på att Harry Pottan ska börja på teve. Där Robert Pattinson faktiskt är med. Haha. Besatt, jag vet. :)

Illustration; Robert Pattinson

2008-12-26 @ 20:39:32

Jag är inte sådär skitabra på att rita porträtt, men efter att jag ritade porträttet av audrey (som jag blev ganska nöjd med) så fortsatte jag med det. Här är ännu ett porträtt, och den här gången på snyggingen Robert Pattinson. :)  Klicka på bilden för att se större format.

Annandag jul.

2008-12-26 @ 18:53:52

Den här dagen har varit helt okej.  Pappas syster och hennes man var på besök hos oss idag. Vi åt lunch/middag och en massa efterrätt. Sedan firade vi min syster, som snart ska fylla 18 (den 1a januari). Fan vad tiden går fort, min egen syster fyller 18 snart och då får hon göra vad hon vill o blabla. Förvånar mig inte om hon skulle ta sitt pick och pack och flytta hemifrån så fort det gick eftersom hon tjatar om det så mycket. Vad ensamt det skulle bli här hemma då. Well well, jag längtar då inte.

När gästerna hade åkt så gick jag och mamma över till grannen för att gå ut med hennes hund Happy, då hon har opererat höften och inte orkar själv. Nu sitter jag här som vanligt och har tråkigt. Imorgon bär det av in till stan för att köpa mig ett par skidbyxor och ett par nya skidhandskar eftersom vi åker till sälen nästa lördag. Usch vad jag längtar! Sedan hoppas jag att jag hinner åka hem till Linnea innan vi åker, störa den människan och kanske färga håret.

So long!


Never think..

2008-12-25 @ 23:04:21


Världens vackraste låt av världens vackraste Robert Pattinson. ;)

Enjoy.

Tävling hos Wysteriia

2008-12-25 @ 19:56:55

(klicka på bilen för att komma till Wysteriias blogg)

Goodiebagen innehåller:
 Kuvertväska från Charmant,
Parfym från Date,
Liten portmonä från Ivana Helsinki,
Ögonfransar från Ardell (hela och enkla),
 Body Wash,
 Lip treatment/gloss 
Mascara från The Body Shop 
Style Foundation från Wella.

Allt till ett värde av cirka 1000:-

God jul!

2008-12-25 @ 14:41:42

Skulle väl egentligen skrivit det här inlägget igår, men jag fastnade framför teven efter all paketöppning sen var jag för trött för att sätta mig vid datorn. Men bättre sent än aldrig! ;)

Min jul var faktiskt helt okej, hela familjen var samlad och vi åt julmat tills vi typ dog, eller iallafall jag.. Sedan vräkte vi i oss en massa julgodis som vi bakat och blev bara ännu mer tjocka. Sedan var det dags för kalle anka.Men nu måste jag nog säga att jag har fått nog av kalle anka & alla julhälsningar. Det känns så uttjatat, och jag somnade nästan igår framför teven. Haha. Jag tror jag hoppar över Kalle Anka nästa år, så kanske det blir intressantare året efter. Iår var det jag som fick dela ut julklapparna, annars brukar det altid vara mamma. Iår fick jag inte så mycket paket, men det är väl inte paketen som gör julen? :) Jag fick pengar till mitt datorsparande, presentkort & boken "Om jag kunde drömma". Mer ville jag egentligen inte ha.

På kvällen kollade vi alla på mamma mia, men det blev inte mycket tittande för mig. Jag tittade lite smått, men annars var jag helt uppslukad av min bok.. Gaah, den är så bra, och ändå har jag bara läst 6 kapitel. Haha. Meningen var att jag skulle ta med den när vi åker till sälen i januari, men det är ju bara att glömma. Jag kommer läsa slut på den redan idag känner jag. Så jag får väl försöka flirta med mamma om att jag ska få andra boken. ;) Kommer inte ihåg vad den heter, men jag läste på internet att dom snart ska börja filma "New Moon" som den då heter på engelska, och dom planerar att den ska ha premiär den 20e november 2009, eller sommaren 2010.

Hoppas att ni andra har haft en bra jul! :)

Julpyssel

2008-12-23 @ 18:47:11
Förra veckan köpte mamma ett målarset från panduro. Så i helgen har jag suttit och målat dessa små söta tomtar. 10stycken fick man med, och jag gjorde 9 av dem. Min syster gjorde en.. sen pallade hon inte mer. Haha. Det blev många röda tomtar, men sedan gjorde jag 2st gråa & 2st brun/röda.  Alla tomtar ser helt olika ut med olika mönster på kläderna o blablabla.. :) Jag älskar att pyssla.
 

Långt.

2008-12-23 @ 14:50:02

W o o o h .
I torsdags hämtade vi ut mitt paket från posten & som jag misstänkte så var det hårförlängningen som jag vann av Linda! :) Idag kunde jag inte hålla händerna borta från de, jag var tvungen att testa det. Ovant känns det. Jag hade ju löshår förut, men gav upp eftersom att jag inte orkade ta av och på mig det hela tiden, och dessutom orkade jag inte tupera där dom där klämmogrejerna skulle sitta så det gled ju ner hela tiden, kan också ha berott på att klämmogrejerna va ganska dåliga. Nu sitter iaf håret på plats och jag vet inte ens om jag vill ta av det! Det var längre än jag trodde, men smexigt blev det iallafall.

Imorgon är det julafton, hur känner ni inför det? ;)


Flightless bird, american mouth - Iron & Wine

2008-12-18 @ 18:33:28

Spexigt..

2008-12-18 @ 18:02:05

Finally, It's over.. Men damn vad kul det var. Bara någon timme innan spexet skulle börja så var vi tvugna att byta verision av låten så att Jossan kunde sjunga den bättre. Det blev ett jävla tjafs & tyvärr drog sig 2 av tomtenissarna ur dansen pga bytet. Men vi andra valde att fortsätta. Konstigt nog var jag inte nervös alls, medan mina vänner typ nästan kissade på sig av nervositet? Haha. Fick tyvärr inte ihop några bra bilder, hade inte så mycket tid till att fota men jag bjussar på en från gårdagens träning :)

Imorgon är det då avslutning, längtar inte direkt. Hur i helsike ska jag klara mig utan mina vänner på lovet? gah.. 
 


 

Trötter..

2008-12-17 @ 16:37:01
Damn vad trött jag är. Idag repade vi flera gånger på spexet så nu hoppas jag att allt sitter tills imorgon, då smäller det. Vi var tvunga att stanna kvar ett tag efter att vi egentligen skulle sluta för att träna lite extra på våra nummer och jag känner mig skitpepp nu inför imorgon. ;) Jag & några klasskompisar ska vara bakdansare och springa omkring och dansa i typ 10cm höga klackskor, allt för att det ska se bra ut. Nu känner jag att mina fötter håller på att dö, jag har så satans ont, så jag ska väl typ se på teve ett tag.. sova lite kanske. Haha.

Ciao!

Imorgon lägger jag nog ut bilder från i veckan och från spexet.

Oh, jag vann :D

2008-12-16 @ 21:14:39

Har fortfarande inte förstått det riktigt än. När jag såg Lindas komentar så blev jag helt stum. "Vadå vunnit? Jag vinner väl aldrig nåt?". Men jodå, det hade jag visst. Tack så jätte mycket! Jag ska bära löshåret med stolthet & kommer aldrig glömma det här. Haha, jag är knäpp :)



Pixie is coming back

2008-12-14 @ 18:02:43
Efter mycket prat och mycket (!!!) övertalning har nu min pappa gått med på att vi ska låna hem pixie igen efter julen. Den här gången lite längre tid hoppas jag. Pixie är en nakenkatt som vi förut fått låna hem av mammas kompis för att testa om pappa klarade av henne. Även om han gjorde det så ville inte han ha någon katt och när Pixie åkte hem blev jag helt tom. Jag har egentligen aldrig haft ett riktigt husdjur att kela med. Ett eget husdjur att söka tröst hos & skryta om. Well.. vi hade tre undulater för läänge sedan, men de var ju inte till mycket kel och vi hade dom bara i ett halvår eftersom pappa tillslut inte klarade av dom.

Just nu är jag nog den lyckligaste.


   

woaah..

2008-12-14 @ 13:04:48



Jag och min syster tog en nattlig promenad igår, hon tog
med kameran & jag ställde upp som modell.
Haha.


det börjar närma sig..

2008-12-12 @ 19:40:14

D e t   b ö r j a r   n ä r m a   s i g   t i l l   j u l . .
Har inte kunnat blogga på ett tag, eftersom vi haft så mycket att göra med spexet. Nu är det jobbigaste klart, filmningen och nu är de en dans kvar som vi ska fortsätta på. På måndag ska alla (som är med o dansar) komma med högklackade skor.. haha. Eftersom temat på dansen blir typ extremt "girlie" eller hur jag ska säga. Kul som fan kommer det bli. Kommer dock få sitta hela helgen och redigera den där  filmen, eftersom datorn inte ville göra som jag sa igår. Filmen skulle visas idag för att kunna godkännas, men den får bli lite sen tyvärr. Jag ska också försöka få tag på lite bilder som vi fotat under veckan, så får ni se ;)


Audrey.

2008-12-09 @ 18:57:09



 

"Do these sunglass's make my face look small?" - Audrey


Pussycat dolls - I hate this part

2008-12-09 @ 18:33:16

Julspex.

2008-12-09 @ 16:59:57
H a l l å   H a l l å .
Idag fortsatte vi med att arbeta med julspexet som ska visas upp nästa fredag tror jag. Jag och några kompisar har kommit på en skitabra idé & vi har jobbat för fullt med den. Igår skrev vi klart manus & idag jobbade vi med kulisser och rekvisita. Jag tänker inte gå in på i detalj om vad vi ska göra, kanske lägger ut bilder från förberedelserna. Imorgon ska vi iallafall filma lite.. och klä ut oss ;) skojigt.

Just nu har jag mest suttit och lyssnat till Twilight Soundtracken och laddat ner lite grejs som ska vara med till filmen. Kan inte skriva så mycket idag, eftersom jag måste packa ner lite grejer till imorgon också. Ska försöka ta med mig kameran till imorgon så att jag kan fota lite fina bilder när vi har klätt ut oss :]

Ciao!

Hola.

2008-12-07 @ 21:28:03

H o l a .
Nu var praoveckan förbi, ganska skönt att den är över, men kul har jag haft. Tillbaka till skolan imorgon då, det är dags att förbereda sig inför julspexet & jag är ganska peppad. Fast det känns inte alls som att det snart är jul, och jag vet inte ens om jag ser fram emot det.. av olika anledningar, får hoppas att det vänder.

Uppdaterar nog mer imorgon eller på tisdag.


RSS 2.0